Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש ברשותי פג'ו 306 שנת 1995 מנוע 1400.

עקב הקיץ הקשה בארץ ישראל, ומזגן לא עובד ,התקנתי מזגן בקיץ, התענוג עלה לי 2500 ש"ח וכלל, מדחס חדש, רצועות ,צינורות, מאורר, וגז.

נהנתי מי מזגן מקפיא בשיא הקיץ אפילו עם 1400 סמ"ק בלבד.

עכשיו התחיל החורף ויש אדים על החלון והמזגן לא פועל על חום, וגם התנור לא פועל.

כשאני מעביר את העיגול לחום(צבע אדום), עדיין יוצא אוויר קר !

מישהו יודע למה גם התנור וגם המזגן לא פועלים ? זה ממש מעצבן שחברים שלי עם מכונית ישנה יש להם חום ממש אבל מזגן על קור אין להם, ולי ההפך הקור מקפיא וחום אין בכלל.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה וכמה היא תעלה לי ? ואוליי אני בכלל לא מדליק מזגן נכון בפג'ו ??

תודה, ויום חמים.

פורסם

בדוק שלא ביטלו לך את החימום מתוך תא המנוע, אתה צריך לחפש 2 צינורות מים שנכנסים שקיר האש ולבדוק שהם חמים במידה שווה, במידה שאין או שצינור אחד חם והשני קר אז יש לסדר את הבעיה, ואח"כ לבדוק ששני הצינורת חמים במידה שווה, ואם עדיין אין חימום אז ייתכן שעשו קומבינה בתוך הבורר של החום \קור ותקעו אותו רק על קור.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני מקווה שאתה לא מפעיל את המזגן אחרת תקבל קור. המזגן ברכב הוא רק לקירור בלבד. החום מתקבל מהחום מנוע (לא כמו במזגן בבית..)

בחימום תפעיל את האורור בלי ללחוץ על מתג המזגן ותכוון לתחום האדום בחוגה כמו שעשית. ייתכן שתכבה את המזגן וזה יעבוד כי כשהפעלת את שניהם קיבלת קור של המזגן.

פורסם

המדחס דוחס את הגז, ואז כשהוא מתחמם אז הוא צריך לעבור קירור כדי לחזור להיות נוזל שוב,

בבית מנצלים את החום וזורקים אותו לתוך הבית, שם לב שמתי שהמזגן מופעל על חום בבית אז מהיחידה שבחוץ יוצא אוויר מאוד קר.

בקיץ זורקים את האוויר הקר פנימה לבית , ובחורף הפוך.

ברכב זה כבר סיפור אחר, הקירור עובד אותו דבר , הגז מתקרר ע"י הראדיאטור מזגן וע"י המאווררים,(שים לב שבחזית הרכב יש את הראדיאטר המיזוג ובחלק הפנימי יותר יש את הראדיאטור קירור של מי המנוע.

כמובן שהפעלת מדחס ברכב עולה כסף והרבה (דלק).ולכן בחורף מנתלים את חום המים כדי לחמם את הראדיאטורחימום שיזרוק אוויר חם לתוך הרכב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...