Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מניח שאם המדינה הייתה סוף כל סוף מאשרת את חוק הספורט המוטורי, ומסלול חוקי היה מוקם, התאונה הזו ועוד רבות שכמוהה היו נמנעות...

ספורט מוטורי עממי - Track Days לא ימנע תאונות כאלו. נגישות למסלול, תקנות בטיחות ומחיר גבוה צפוי יגרמו לכך שהנגישות והזמינות לא תהיה לכולם.

אני מוחה על הקשר כאילו יש קשר בין חובבי נהיגה לתאונה כזו. מדובר על פראות מהסוג הנהוג במקומותינו ולא חובבי נהיגה :cry:. חובבי הנהיגה (ואני מכיר כמה וכמה מפה) שומרים על תרבות נהיגה. האם דומה הדבר לסיבוב בכביש נס הרים? ממש לא.

ספורט מוטורי עממי ישרת את אלו שיש להם תרבות. בשוליים תמיד לצערנו יהיו עשבים שוטים.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם

מה כל ההתרגשות? חברה צעירים מתארגנים על כביש ראשי להתחרות בינהם וקורה מה שקורה וכולם נכנסים ללחץ? מה הקשר למירוצי מכוניות??????? חברה תפרידו ומהר בין שטויות של ילדים שמנסים לעשות רושם על החברות שלהם ובין מירוצי מכוניות, וכמה שיותר מהר נפריד בין שני הצדדים יהיה טוב יותר לכולנו.

המשיכו לנהוג בזהירות ולא בירידות של ירושלים המטיף

פורסם

קשה לי להאמין שמישהו נתן לשני אנשים אחרים 500 ש"ח בשביל שיתחרו איתו.

אם כבר יותר הגיוני שהוא התערב איתם והשתתף במירוץ או הימר על אחד מהם.

לא כל אחת תיכנס עם זר למיטה כמו זו*ה אז גם לא כל אחד יתנהג כמו בריאן אוקונור וישתולל עם הרכב ואם הוא החליט לעשות כן, אז מכאן שהוא הפעיל שיקול דעת מוטעה ואת האישום צריך לפצל לכל המעורבים בתאונה.

להאשים אותו בהריגה נראה הגיוני אבל עדיין מוגזם.

לנהגים אין שיקול דעת משל עצמם? הם לא יכולים לחשוב על הסיכונים שבמירוצי רחוב?

אחרי הכול הוא לא שכר מישהו כדי לרצוח אותם או גרם לזה בעצמו (חבלה למשל).

האישום הזה יותר מידי "יצירתי", צריך להאשים אותו באישום יותר קל אבל עדין בעל מאסר בפועל.

אם יוחלט להאשים אותו בהריגה אז חמש שנים בפועל ואפשרות לשיחרור מוקדם על התנהגות טובה נשמע יותר הגיוני.

בנוסף פסילת רישיון לפחות עד גיל 30.

אני לא מצדיק את הנהג בשום מקרה! אבל לא הוא אחז בהגה!

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
קשה לי להאמין שמישהו נתן לשני אנשים אחרים 500 ש"ח בשביל שיתחרו איתו.

אם כבר יותר הגיוני שהוא התערב איתם והשתתף במירוץ או הימר על אחד מהם.

לא כל אחת תיכנס עם זר למיטה כמו זו*ה אז גם לא כל אחד יתנהג כמו בריאן אוקונור וישתולל עם הרכב ואם הוא החליט לעשות כן, אז מכאן שהוא הפעיל שיקול דעת מוטעה ואת האישום צריך לפצל לכל המעורבים בתאונה.

להאשים אותו בהריגה נראה הגיוני אבל עדיין מוגזם.

לנהגים אין שיקול דעת משל עצמם? הם לא יכולים לחשוב על הסיכונים שבמירוצי רחוב?

אחרי הכול הוא לא שכר מישהו כדי לרצוח אותם או גרם לזה בעצמו (חבלה למשל).

האישום הזה יותר מידי "יצירתי", צריך להאשים אותו באישום יותר קל אבל עדין בעל מאסר בפועל.

אם יוחלט להאשים אותו בהריגה אז חמש שנים בפועל ואפשרות לשיחרור מוקדם על התנהגות טובה נשמע יותר הגיוני.

בנוסף פסילת רישיון לפחות עד גיל 30.

אני לא מצדיק את הנהג בשום מקרה! אבל לא הוא אחז בהגה!

"אישום צריך לפצל" ? חלוקת אחריות ?

לא. הכפלת אחריות.

כל מעורב אחראי ב-100%.

נחכה ונראה אם זה לא מה שתגיד התביעה.

מה יגיד בית המשפט קשה לומר. בעת האחרונה פסה"ד הולכים ונהיים יותר ויותר תמוהים .מייצגים רק את זכויות הנאשם ,לא את אינטרס הציבור ותורמים לג'ונגל על הכביש. (ולמפלות מול הערבים).

העונש הנכון צריך לגרום לזה שאף אחד לא יחלום יותר לחזור על אירגון מירוץ בכביש ציבורי, או להיות ברדיוס 1000 מייל מאיפה שהוא שמע שמועה שמארגנים מירוץ בכביש ציבורי.

פורסם
שלום לכולם

מה כל ההתרגשות? חברה צעירים מתארגנים על כביש ראשי להתחרות בינהם וקורה מה שקורה וכולם נכנסים ללחץ? מה הקשר למירוצי מכוניות??????? חברה תפרידו ומהר בין שטויות של ילדים שמנסים לעשות רושם על החברות שלהם ובין מירוצי מכוניות, וכמה שיותר מהר נפריד בין שני הצדדים יהיה טוב יותר לכולנו.

המשיכו לנהוג בזהירות ולא בירידות של ירושלים המטיף

we know how to separate between the two, but what about 1 million Israelis who read this article, and now associate "car racing" with irresponsible youngsters who get killed?

Amongst those million are also the decision makers who will decide what the future of motorsport in Israel will look like.

And that's a good reason to be worried (sorry it's in English - not with my Hebrew keyboard)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
ממתי רייס בעיר מגיע ל-160 קמ"ש, נשמע כמו סתם השתוללות עם הרכב ותאונה עצמית

ממתי?? בערך מ - "0" או בגלגול שני :twisted: הכל תלוי בכמה אידיוט או חסר אחריות (מושגים זהים לדעתי) הנהג.

למטיף- "על מה כל ההתרגשות" ? - על זה שאם מחר יקום מישהו ויירצה להרים איזה אירוע (כמו MDC למשל) הוא יחשוב 30 פעם שחס וחלילה לא יהיה מצב שמישהו ייפגע (חס וחלילה ייהרג)...

בקיצור , אם היתה לכם איזה שהיא תקווה אפילו קטנה שעוד יקומו אירועי MDC , אני חושב שכדאי שתמשיכו הלאה ואולי תעברו לרכבת ותמצאו לכם תחביב אחר אולי גם יותר זול :roll:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
"אישום צריך לפצל" ? חלוקת אחריות ?

לא. הכפלת אחריות.

כל מעורב אחראי ב-100%.

נחכה ונראה אם זה לא מה שתגיד התביעה.

מה יגיד בית המשפט קשה לומר. בעת האחרונה פסה"ד הולכים ונהיים יותר ויותר תמוהים .מייצגים רק את זכויות הנאשם ,לא את אינטרס הציבור ותורמים לג'ונגל על הכביש. (ולמפלות מול הערבים).

העונש הנכון צריך לגרום לזה שאף אחד לא יחלום יותר לחזור על אירגון מירוץ בכביש ציבורי, או להיות ברדיוס 1000 מייל מאיפה שהוא שמע שמועה שמארגנים מירוץ בכביש ציבורי.

אם אני אתן לך 500 שקל ואגיד לך תיסע עכשיו ב50 קמ"ש מעל המותר, תעשה זאת?

אם כן תעשה זאת ותעשה תאונה, אני אחראי ב100%?! על מה ולמה? יש לך שכל ישר, תשתמש בו.

בחרת שלא להתשמש בשכל שלך הרי שאתה אחראי ב75% ולא אני.

אני הייתי מעורב בהחלטה שלך אבל השיקול המכריע הוא שלך לכן אני מעורב ב25% מהתאונה, מכאן המחשבה שצריך לפצל את גזר הדין לכל המעורבים.

נחכה ונראה.

ד"א,

לא צריך לצטט אותי אם זאת הודעה עוקבת.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
אם כן תעשה זאת ותעשה תאונה, אני אחראי ב100%?!
כן.

אתה אשם בשידול, גם אם השידול כלל לא צלח והוא לא הסכים לקיים את המירוץ. העונש על שידול זהה לעונש שיקבל מבצע העבירה. אגב אתה לא צריך לתת לאף אחד כסף, אתה יכול לשדל גם בדיבורים וגם בכך שאתה מזיז את האוזניים. זה לא חשוב איך.

פורסם

אז האשמה היא שידול לא הריגה, הוא לא הזמין רצח אלא מירוץ מכוניות שבו לכולם הייתה אפשרות לסרב.

מכאן תהיה הפחתה בעונש ובטוח שהוא לא יקבל עונש מירבי.

אז אם כבר לא עונש מירבי אז לפצל את העונש ולהאשים את כל המעורבים.

אם מאשימים את כביכול ה"משדל" בהריגה, במה מאשימים את ה"מתחרה" השני?

תיאורתית:

אם אני עוקף אותך עכשיו על הכביש ואתה מחליט לעקוף אותי ומכאן מתפתח "מירוץ" בינינו.

אם לך חס ושלום קורה משהו, מאשימים אותי בשידול? על סמך מה? ההחלטה להתחרות הייתה שלך ואף אחד לא הכריח אותך.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
כל הפרטים כאן

יתרום לצמצום בתאונות הדרכים?

עכשיו כשעם ישראל קרא את הכתבה?

כל מי שלא מבין את ההבדל בין 3 ילדים טיפשים ושני מכוניות לבין מרוץ מכוניות - ידע להתרחק מכל מה שקשור למרוצי מכוניות, נהגי מרוצים, נהיגה ספורטיבית, וכל המושגים הקשורים, שרק נהגי מרוצים משתמשים בהם.

לדוגמה מראות, לחץ אויר בצמיגים .

אני חושש שזה לא יתרום לצימצום בתאונות הדרכים.

מצטער על הפיסוק הלא מוצלח, אני לא בפוקוס...

פורסם

התיאוריה שמירוצים חוקיים יהיו שסתום שחרור אגרסיות שהיום מוציאים על הכביש אותי לא משכנעת.

לדעתי אותו טיפוס שבאופיו יש משיכה לנהיגה מהירה יירצה להפגין את מה שלמד במסלול המירוצים-בכביש שבו כולנו נוכל לראות אותו ואת עליונותו בכישורי הנהיגה שלו עלינו. הרי ביסוד המשיכה הזאת עומד ה-"שופוני יא נאס".-שחצנות,מוחצנות,חוסר ביטחון במעמד/הערכת הסביבה.

להבדיל,באר"הב מותר לכל אחד לקנות נשק ולהוציא את האגרסיות בירי בכל מקום שלא מסכן אנשים. (כן, אפילו אין חובה במטווח תקני).

אז יש שם יותר או פחות משוגעים שיוצאים לקצור אנשים ברחוב/בכיתה/בקניון מאשר במדינה שיש בה איסור גורף על החזקת נשק לאזרחים ?

פורסם

כדי לחזק את מה שאתה אומר:

פעם בצה"ל היה קורס החלקה בתור צ'ופר לנהגים כדי לתת להם יותר ניסיון במצבי חירום.

לא הבינו בהתחלה למה קורות תאונות לאותם נהגים עד שהבינו שהם מיישמים את הניסיון שלהם מהקורס על הכביש, ולבסוף ביטלו את הקורס.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

^ ואללה, מעניין לדעת. גם קיבלתי קורס בצבא אבל בלי החלקה, סתם מגרש עם קונוסים, תירגול בלימות חירום ועוד דברים, וגם לקחו אותנו מאשקלון לירושליים וחזרה. היה נחמד. לא כדאי שתלך לישון קצת? :wink:

פורסם

אני עבדתי אתמול לילה אחר כך באתי לבסיס ושוב פעם לעבודה לצהריים עד 23:00.. יש לי כולה נסיעה של שלוש קילומטר מחנייה לחנייה וגם זה כרגע לא ממש קורץ לי.

העיקר אני מדבר על בטיחות בדרכים, אה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...