Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז האשמה היא שידול לא הריגה, הוא לא הזמין רצח אלא מירוץ מכוניות שבו לכולם הייתה אפשרות לסרב.
העניין הזה נכתב כבר בהודעות קודמות. אתה חושב על הנושא הזה כמו אדם פרטי, לא כמו מדינה. את המדינה לא מעניין למה החלטת לבצע מעשה לא חוקי. לא איכפת לה אם זה היה כי בא לך או כי מישהו אמר לך לעשות את זה. בשני המקרים התוצאה זהה.

לפי מה שתואר בכתבה לא התקיים שידול. הנאשם התחרה עם ההרוגים ולכן הוא שותף לביצוע העבירה הראשונה. כמו שאמרתי, במצב כזה אדם אחראי לכל עבירה נוספת שמתבצעת - אחריות מלאה.

תיאורתית:

אם אני עוקף אותך עכשיו על הכביש ואתה מחליט לעקוף אותי ומכאן מתפתח "מירוץ" בינינו.

אם לך חס ושלום קורה משהו, מאשימים אותי בשידול? על סמך מה? ההחלטה להתחרות הייתה שלך ואף אחד לא הכריח אותך.

המצב הזה לא שונה מהמצב האמיתי שקרה בכתבה. בשני המקרים אתה שותף לביצוע העבירה הראשונה, ואחראי לשניה.

מה שאתה תארת בדוגמא עם ה-500 שקל הוא מצב אחר, בו מזמין התחרות אינו מתחרה, הוא רק משדל את המתחרים 'לסכן אדם בנתיב תחבורה'. במצב הזה האחריות שתוטל על המזמין היא זהה לזו שתוטל על המתחרים בגין העבירה הזו, פלוס אחריות כעבירה של רשלנות. אם נהרג אדם, העבירה הזו תהיה 'גרימת מוות ברשלנות'.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא צריך פה עורך דין טוב ..עורך דין טוב היה צריך במקרה של התאונה בכביש פרויד בחיפה כאשר נהג חדש נסע בכ150 קמ"ש במרצדס SL 500 עבר לנתיב השני, נחת על זוג הורים והשאיר 4 יתומים(משפחת רוה), וגם שם הוא ביצע כחצי שנה עבודות לטובת הציבור בלבד(בקרוב הוא מקבל את רשיונו בחזרה, המקרה היה לפני למעלה מ10 שנים).

במקרה הנידון מספיק גם עורך דין בינוני.

אני זוכר את זה כאילו זה היה אתמול. :-(

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם
המצב הזה לא שונה מהמצב האמיתי שקרה בכתבה. בשני המקרים אתה שותף לביצוע העבירה הראשונה, ואחראי לשניה.

אני עדיין חושב שלא צריך לשפוט אותו לעשר שנים, זה מוגזם מידי.

הוא שותף לעבירה, לא מבצע העבירה.

לפי דעתי יהיה הוגן להאשים את כולם באותו סעיף ולתת לכל אחד מהם 5 שנים בפועל עם אפשרות לקיצור של שליש + פסילה ל10 שנים מרגע השיחרור.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אתה מבלבל בין פסק דין לגזר דין. זה שאדם נמצא אשם בהריגה לא אומר שיוטל עליו עונש קבוע. העונשים בחוק הם עונשי מקסימום.

פורסם

אם ככה אז אני אחכה ואראה מה יהיה איתם אם בכלל יפרסמו זאת.

אם הם יקבלו את המקסימום בחוק זאת תהיה הגזמה, מצד שני זאת לא תהיה הפתעה- כבר היו מקרים.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אני מניח שהעניין יסתיים בקול ענות חלושה.

שלילה+עבודות שירות זה ההימור שלי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...