Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש להחליף את ה9855 שלי במשהו מתקדם יותר חייב שיתמוך בבי אמפינג ויהיו לו כמה שיותר כיוונים יהיה אמין ויהיה לו רדיו המכשיר יצטרף למפרט שבחתימה חייב להיות איכותי ביותר בטווח מחיר של גג 2500 שקל תצוגות ממש לא מעניין אותי ההתלבטות בגדול היא אלפין 9887 פיוניר 880 עם מישהו יכול לתת עוד רעיונות אשמח

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

ההבדל העיקרי בין ה-9855 ל-9887 הוא 24BIT DAC, האם זה שמיע? הרוב פה יגיד לך שלא, ואני נוטה להסכים.

למה אתה בכלל רוצה להחליף את ה-9855? לדעתי מכשיר מעולה שכולל בתוכו את כל הפונקציות הדרושות, שום מכשיר לא יתן לך הרבה מעבר.

פורסם

עצה שלי תישאר עם ה9855 אין עליו...

גם לי 9855 וחשבתי להחליף פעם ואז הסתכלתי מסביב וראיתי שאין למה..

רוצה שינוי ? תחליף את צבע המקשים ותהיה מפסוט:lol:

פורסם

זה מכשיר מצויין ובאמת שאני מרוצה ונכון שסוס מנצח לא מחליפים אבל אולי יש משהו שיקרא התקדמות ומומלץ צעד משמעותי כי בא לי פשוט להתקדם

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מצטרף לכל הנ"ל. ניחא אם הייתה לך בעיה בו או משהו. לא תתקדם לשום מקום אם תעבור ל9887 , או ל880.

אם להתקדם ברמת המכשיר זה כבר לליגה אחרת כמו ה9255, P9 או משהו באיזור.

פורסם

מצטרף

שתי הדברים היחידים שיכולים לגרום לי להחליף את המכשיר זה חוסר היכולת שלו להגברה אקטיבית של סט שלושה חלקים + סאב ושלצערי הוא לא תומך ב TAG ברוסית :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...