Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אז כידוע הכרכרה שלי נמכרה קצת ככה פרטים על הרכב היוצא והנכנס כי עוד לא הספקתי לצלם אותה באמת אז ככה

הרכב היוצא 106 ראלי דור 2 97', אספתי אותה בינואר 06 לפני כשנתיים - יצא לי לבלות, להנות ולנצל המון מהרכב הזה הוא לימד אותי עקרונות נהיגה וכרכב ראשון מצאתי אותו אידאלי לדרישות ולתקציב.

אמנם הוצאתי כמויות אדירות בפדנטיות הזויה כדי להחזיק את הרכב במצב לא פחות ממושלם אבל זה היה שווה כל רגע, פשוט רכב מדהים. לא יודע אם יהיו לי אי פעם עוד רכבי הנעה קדמית כמו הראלי.

עם כמה שאנשים אוהבים מצד אחד להלל אותה ומצד שנים אוהבים לקטול את הרכב ולהגיד שזה כולה פחית עם מנוע של פחית אני חייב להגיד שבתוך העיר ובכבישים עמוסי פניות רודפות פניות בטוחני שהאוטו הזה יהיה ראשית מהנה יותר ואח"כ אף מהיר מרכבים רבים.

הרבה הנכנס הוא סיאט לאון 05' (השנה הנכונה, היחידה.) בעלת המנוע 1.8 20VT כמובן, גירסת ה180 כ"ס בסטנדרט.

עיקר הדרישות הנוכחיות שלי מרכב היו:

כח - דבר שהיה חסר לי ב106, בכבישים מסויימים.

מרווח מחיה - האוטו הקודם פשוט הרגיש "קטן עליי"

ובעיקר חיפשתי רכב שיהיה יותר נעים בסה"כ ביום יום.

בקיצור, נקצץ במילים ונתן לתמונה (כרגע, אל דאגה אם תהיה דרישה יבואו עוד הרבה מחר :lol:) לדבר.

leonmc1.jpg

אגב, הרכב הקודם אמנם נמכר לחבר שאני יודע שהרכב יתוחזק ברמה גבוהה ביותר והוא כבר למד להנות ממנו כי היה בעלים של כזו בעבר, אבל עדיין הרגשתי צביטה בלב כשראיתי אותה מתרחקת ממני :(

נ.ב - תודה ענקית לבעל אמריקאית אנונימי שקורא כאן ועזר לי לכל אורך הרכישה והלאה, גם אם לא תקרא אני מעריך את העזרה ואתה יודע את זה

אבי.

פורסם

אכן כן, מדובר על ליאור שבמקרה מקרי לגמרי אנחנו מכירים :lol: גם לו הייתה 106 ראלי דור 2 אפילו באותו צבע (לפני הפחחות המטורפת), שמורה בפדנטיות והיום הוא מתגלגל על סיאט ליאון 2002 או 2003 אם אני לא טועה, גם כן כסופה.

ישנם מס' הבדלים בין ה05' לשנתונים שקדמו לה כשבעיקרם עומדת הצורה ביניהם הג'אנט היפיפה הזה במידה 225.45.17, הניפוחים מעל הקשתות של הגלגלים, טמבונים ספורטיבים, מראות בצבע של הג'אנטים (כסוף בכל הצבעים), וכמובן ירידה של 150 ק"ג בעקבות ההורדה של מערכת ה4X4 (לא 4 על 4 אמיתי).

והורדת משקל בלי לזרוק שום דבר זה תמיד חביב ונחמד 8)

אבי

פורסם

תתחדש נראת מצויין, לא הבנתי בקשר למה אמרת השנה היחידה? בקשר להנעה? כי אם כן אז לאון טורבו הנעה קדמית הגיעה כבר מ2003, ולכן זה משאיר את השנה היחידה 2002 ללאון טורבו 4*4, וזהו גם שייכת לליאור. אם לא לזה התכוונת אז מצטער מראש.

בכל אופן, היא נראת מצויין ושמורה להפליא, מחכים לראות עוד תמונות שלה.

פורסם

אבי סתם לידע כללי, כבר מ2004 כל הדברים הטובים הגיעו ועם ג'אנט עוד יותר יפה ונדיר :wink:

הטמבוני מונית והאלדקס עפו כבר ב2003.

אבל בכל מקרה... תתחדש כמו שכבר אמרתי לך ותהנה מהאוטו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אחיך כבר זרק לי טיפ מוקדם על השדרוג...

אז סחתיין עלייך, תהנה מהכלה החדשה.

אתה נכנס לנעליים חדשות, קח את הזמן למדוד אותן טוב טוב לפני שתתחיל לרוץ.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תתחדש, אני מעריץ מס' 1 של הרכב הזה ונראה שהבאת אותו במצב מעולה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...