Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פי החשד, צעירה בת 18 נטלה את מכוניתה של אמה ונהגה ללא רישיון. סמוך לגשר קיבוץ גלויות בתל אביב התנגשה בעמוד, ונמלטה מהמקום כשהיא מותירה אחריה את אחד הנוסעים - שמת מפצעיו. הנהגת נעצרה

איזו מדינה עצובה, חיים של בנאדם שנגמרים בגלל שטות, שטות של ילדה מפגרת.

תחושה שלי, יש לי הרגשה שהחבר דירבן אותה להוציא את הרכב, בהמשך הם רבו תוך כדי נהיגה והיא איבדה שליטה, ההמשך ידוע.

לא היה לילה סוער במיוחד וקשה לנהיגה, גם לאחת שאין לה רישיון, מה כבר יכול לגרום לה לאבד שליטה על הגשר ולהכנס בעמוד?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3622410,00.html

פורסם

אין לה רישיון נהיגה , היא לא יודעת מה זה הגה ומה זה רכב.

זה כמו שתיקח תלמיד ממורה נהיגה בשיעור הראשון שלו ותשים אותו לבד בכביש מהיר ותראה לאן הוא מגיע , מליון ואחד סיבות יכולות למה לה להכנס בעמוד בתוך גשר. ייתכן והיא אינה יודעת איך לעצור בכלל והרימה באמצע נסיעה את הבלם יד..? הכל יכול להיות בפני נהגת ללא רישיון.

חבל מאד שאלו ההשלכות של התאונה, עצוב מאד.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

אני מאמין שהיה רקע, מצב משפחתי/חברתי ששני בני הזוג היו שרויים בו אשר הביא את הבחורה למצב הזה. מה היא עשתה עם תושב שוועפט ברכב? מה גרם לה לנהוג ללא רישיון? איפה ההורים בכל הסיפור? איפה בני המשפחה האחרים? האם היא הייתה שפויה? אלף ואחת סיבות למה שקרה שם, האקט עצמו של התאונה הוא בוודאות מחוסר ידע מוחלט בנהיגה.

Xbox12341

פורסם

של הקודן?

אני עוד בגיל 13 הייתי זוכר את הקוד כאשר אבא שלי היה מקליד פעמים רבות כשהייתי ברכב.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם
אין לה רישיון נהיגה , היא לא יודעת מה זה הגה ומה זה רכב.

זה כמו שתיקח תלמיד ממורה נהיגה בשיעור הראשון שלו ותשים אותו לבד בכביש מהיר ותראה לאן הוא מגיע.

לא כל מי שאין לו רשיון לא יודע לנהוג, יש אנשים בלי רשיון שיודעים לנהוג טוב יותר מחצי נהגי "הראלי" בכביש,

אז אתה יכול למצוא תלמיד שיגיע גם לאילת.

פורסם

זה באמת כבר עובר כל גבול לאן הגענו.

והנה עוד משהו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3622151,00.html

איך לעזאזל בנאדם עם כל כך הרבה עברות תנועה נוסע על הכביש???? למה בנאדם שלא עשה עברה בחייו ופעם אחת נסע מהר נשלל ללפחות 3 חודשים ובנאדם שעשה כל כך הרבה עברות נשלל ל 30 יום??? ולמה בכלל הוא עם רשיון היום עם כל כך הרבה עברות?

צריך להוציא חוק שאדם אשר מבצע עברות תנועה סידרתי נשלל לתקופה של 10 שנים לפחות!

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
מה היא עשתה עם תושב שוועפט ברכב? .

כל מה שצריך לעשות זה לקרוא את הכתבה, הם עבדו באותה מסעדה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא היה לה רישיון נהיגה, זה לא מספיק לך?

לא צריך שיהיה לילה גשום וסוער כדי להתנגש בעמוד.

חביבי אני שנה שלמה היתי נוסע בלי רישיון, לא קרה שום דבר חוץ משריטה קטנה בגלל שחשתי גיבור וניסיתי לחנות במקום שאפשר להכניס אליו בימבה בקושי.

סתם ככה קשה מאוד להיכנס בעמוד, אחרי הכל לא צריך ממש כישורי נהיגה לקחת סיבוב ימינה, שמאלה, או ליסוע ישר.

פורסם

זה לא היה כתוב בהתחלה. כנראה שריעננו את הכתבה עם הזמן. בכל מקרה הנושא בחקירה והתשובות לרוב השאלות עדיין בדלתיים סגורות בחדרי החקירה, כך שלא כדאי לשער השערות מיותרות. אין לדעת מה עבר לה בראש כשעלתה לרכב.

Xbox12341

פורסם
חביבי אני שנה שלמה היתי נוסע בלי רישיון, לא קרה שום דבר חוץ משריטה קטנה בגלל שחשתי גיבור וניסיתי לחנות במקום שאפשר להכניס אליו בימבה בקושי.

סתם ככה קשה מאוד להיכנס בעמוד, אחרי הכל לא צריך ממש כישורי נהיגה לקחת סיבוב ימינה, שמאלה, או ליסוע ישר.

אתה באמת גיבור גדול.

אח"כ אל תתפלאו "לאן הדרדרנו".

alfa 156 2.5.

פורסם
אתה באמת גיבור גדול.

אח"כ אל תתפלאו "לאן הדרדרנו".

לאן הדירדרנו חביבי? לא פגעתי באף אחד.

לא הפרעתי לאף אחד.

• תוכן חדש...