Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוויטרים MT22

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנה וחצי של עבודה נשרף לי טוויטר אחד של MT22 העם אפשרי ללפף סליל חדש?

האם מוכרים טוויטר אחד ?

פורסם

תקפוץ למתקין שלך או למפיץ מורשה אחר ותנסה לבדוק מולו כמה זמן אחריות יש על המוצר או עם ניתן לשלוח לתיקון או רכישה של טוויטר אחד למרות שלפי דעתי לא תמיד ניתן לרכוש אחד בודד.

חשבת אולי אל רכישה של זוג אבל מיד שניה?

פורסם

אני אף פעם לא קונה רמקולים יד שנייה.

נאם יש למיהו מושג מה העלות של טווטרים SAMPREMO?

עם אני כבר אצטרך לקנות זוג אז אני מעדיף את הטוויטרים האלה.

פורסם

א. אין שום בעיה לקנות רמקולים יד שניה, אם מדובר במוכר אמין וברמקול במצב מצוין. אפשר להתפנק על חדש - זה בטח יותר טוב וכיף..

ב. ומה עם הMT23 של האילייט?

ג. אני משוכנע שניתן לרכוש טוויטר בודד. פנה לאחת החנויות. המפיצים הנוכחיים של מורל - ניפון - הם בסדר גמור..

פורסם

אזור התעשיה רחובות על דרך כביש בית עובד רחוב המזמרה 17. - המפעל של מורל.

אני ממליץ לך בחום לנסות את הCR101 שהם דגם מקביל לסופרימו רק של אומגה אודיו (מופיע אצלי בחתימה) ואני מרוצה מהם ואני גם חושב שהם נשמעים טוב יותר מהסופרימו.

יש להם דגם נוסף שנקרא "טריומף" (נצחון בעברית) אבל ההבדל במחיר לא מצדיק.

בארה"ב אומגה אודיו מוכרים כ RNAUDIO או יותר נכון רנסנס אודיו.

מציע לך לשקול גם את האופציה הזאת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...