Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיניין הוא כזה, לפני שישה חודשים עברתי לגור בשכונה שנמצאת די קרוב לאזור בו בונים את מנהרות הכרמל בחיפה. כל יום יש מספר פיצוצים שהם עושים מתחת לאדמה וכל פיצוץ כזה אני מרגיש כמו רעידת אדמה. מרגישים את כל הבניין זז, ואני גר בקומה 2. חבר טוב שגר בקומת קרקע סובל עוד יותר כי שם כל הריצפה פשוט רוטטת בצורה מפחידה ביותר. עכשיו, כשעברתי הדירה הייתה משופצת לגמרי וכל פעם אני שם לב שהסדקים שבצילומים גדלים לאט לאט (הם כימעט ולא היו כשעברתי). יותר מזה, כל שבועיים בערך שאני מנקה אני שם לב שמתחת לסדקים באזור הפינות יש מלא חול מהקירות.

גם האזעקה של הרכב שלי פועלת כל פיצוץ שהם עושים אבל זה עיניין אחר.

הכי מצחיק שאיזה יום ראיתי את השכנה המבוגרת שגרה בדירה שמתחת לדירה שלי. היא ביקשה ממני שאני אפסיק להזיז את הרהיטים בשעות מוזרות כי זה מרעיד לה את כל הבית:lol:. כמובן שהסברתי לה מאיפה מגיעות הרעידות שלא תחשוב שזה מגיע מהדירה שלי, מדברים אחרים:oops:

מה אפשר לעשות? חוץ מהעובדה שזה ביניין ישן שעבר שיפוץ ואני מפחד יום אחד להתעורר מתחת להריסות שלו, אני לא רוצה שבסיום החוזה יגידו שאני אשפץ את כל המקום.

ניתן לתבוע אותם או משהו?

pb070273yi9.jpg

pb070274pc4.jpg

pb070276bc5.jpg

pb070277tf4.jpg

pb070278aj9.jpg

פורסם

בוודאי שניתן לתבוע.

עליך להזמין מומחה על חשבונך שיכין חוו"ד מקצועית שאכן הנזקים נגרמו עקב העבודות, אח"כ להגיש דרישה לתשלום/תיקון הנזקים, סביר להניח שתסורב, ואז לפנות לבית-המשפט, לחכות 10 שנים למהלך הדיונים ואם תזכה סביר שאת הנזקים יתקנו כשאתה כבר לא תגור שם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בתמונה השלישית זה נראה כבר ממש מסוכן. לדעתי עליך להזמין איש מקצוע כמה שיותר מהר על מנת להוכיח את הקשר הסיבתי שבין החפירות לסדקים. אולי להתארגן כמה אנשים יכול להיות רעיון טוב. בכל מקרה, תדאג לעדכן אותנו במהלך העניינים.

פורסם

אתה לא צריך לשלם על נזקים מהסוג הזה. אם אתה גר בשכירות (וזה מה שהבנתי ממה שכתבת), בעל הדירה צריך לשלם את זה מניסיון אישי.

דווח לבעל הדירה על הבעיה ואם הוא רוצה שיתקן על חשבונו, אם הוא רוצה אתה תתקן והוא יוריד לך את סכום התיקון מהתשלום החודשי על הדירה, או אם הוא רוצה שיפנה למי שיצריך כדי שהם ישפצו ויפסיק את הפיצוצים.

הבעיה הקטנה שלך זה תשלום על השיפוץ, הבעיה הגדולה זה כמה הסדקים האלה נכנסו אל תוך היסודות של הבניין והחלישו אותם.

דווח לבעל הדירה כמה שיותר מהר עם תיעוד של תמונות של כל מה שנגרם לדירה, ורצוי שתצלם סדקים מאז שהם קטנים ככה שיראו בתמונות את הגדילה שלהם.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...