Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה אתר יכול להראות לי יחסי העברה של גיר (gear ratio אני חושב) של מכוניות?

חיפשתי במספר מקומות ולא מצאתי.

(מי שמוצא, שיגיד לי בבקשה גם איך הוא מצא את זה...מוזר שלא מצאתי).

Back to the original - NC again.

פורסם

של אטומוביל ריביו. החדשות הרעות הן שקטלוג כזה תוכל למצוא בארץ אצל סטימצקי במחיר מופרז של כ300ש"ח (כמובן שזה משנה גם על איזה רכב מדובר שכן אם הרכב לא מיוצר אז קטלוג חדש לא יעזור לך).

הייתי שמח לעזור לך שכן יש לי מספר קטלוגים משנים שונות, אך אני אחזור לביתי שבי-ם רק בעוד שבוע-שבועיים. אם זה לא דחוף אז שאוכל לעזור לך.

בכל אופן יעזור לי אם תציין את שם הדגם, נפח מנועו ושנתו.

נ.ב.

נראה לי שלבני (מנהל פורום האספנות) יש איזה קטלוג אוטומוביל-ריביו מאיזו-שהיא שנה, כך שרצוי שגם תשאל אותו.

פורסם
של אטומוביל ריביו. החדשות הרעות הן שקטלוג כזה תוכל למצוא בארץ אצל סטימצקי במחיר מופרז של כ300ש"ח (כמובן שזה משנה גם על איזה רכב מדובר שכן אם הרכב לא מיוצר אז קטלוג חדש לא יעזור לך).

הייתי שמח לעזור לך שכן יש לי מספר קטלוגים משנים שונות, אך אני אחזור לביתי שבי-ם רק בעוד שבוע-שבועיים. אם זה לא דחוף אז שאוכל לעזור לך.

בכל אופן יעזור לי אם תציין את שם הדגם, נפח מנועו ושנתו.

נ.ב.

נראה לי שלבני (מנהל פורום האספנות) יש איזה קטלוג אוטומוביל-ריביו מאיזו-שהיא שנה, כך שרצוי שגם תשאל אותו.

האוטו שאני צריך הוא פיג'ו 106.

ראלי דור שני, 1600 סמק.

ראלי דור ראשון, 1300 סמק.

וGTI, דור שני, 1600 סמק.

פורסם

אך כפי שאמרתי לך נכון לעכשיו אני לא אוכל להמציא לך את הנתונים כי אני לא בביתי (הרשמי).

נ.ב.

לפני מספר חודשים סרקתי לרוני את הנתונים והיחסים של הVTS, יכול להיות שזה יוכל לעזור לך. תשאל אותו, אני מניח שהוא יוכל להעלות את זה כאן בפורום.

פורסם
אך כפי שאמרתי לך נכון לעשיו אני לא אוכל להמציא לך את הנתונים כי אני לא בביתי (הרשמי).

נ.ב.

לפני מספר חודשים סרקתי לרוני את הנתונים והיחסים של הVTS, יכול להיות שזה יוכל לעזור לך. תשאל אותו, אני מניח שהוא יוכל להעלות את זה כאן בפורום.

תודה לך.

ביררתי לגבי מה שיש בספר היינס על זה.

מוזר, אבל מי שבירר לי מצא רק יחסי העברה של אחד מהגירים. כלומר, רק של גיר אחד מתוך כל הגירים שיש למגוון ה 106. לפי מה שבדקתי על ידי תוכנה שיש לי (GEARCALC), ראיתי שלפי יחסי ההעברה שהוא הביא לי, ההילוכים שם ארוכים יותר מאשר ההילוכים אצלי בראלי, ולמשל ההילוך הרביעי מגיע ליותר מ 180, וגם 190 אני חושב. לא יודע מה עם שאר הראלי שיש פה, אבל אצלי הרביעי בראלי לא מגיע ל 180-190 גם אם הוא מתפוצץ. אז נראה לי שזה יחס ההעברה של ה 106GTI.

מה שמוזר זה שבהיינס אין את היחס ההעברה של הראלי. איך זה?

מי שיכול לעזור - תודה מראש.

בן.

• תוכן חדש...