Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הדבר הזה בפרנקפורט שנה שעברה.

האיכות מאוד (אפילו הייתי אומר מדי) מזכירה את הרייסר והסופר רייסר של דייהו. כן, 15 שנה אחורה.

זוועת עולם הרכב הזה.

נ.ב.

אגב, את הרייסר והסופר רייסר עדיין מייצרים בקזחסטן, ומוכרים כחדשים.

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

אתה צודק כי הקונספט של פריאורה היה עוד לפני 12 שנים אז הכל צריך להיות ברור...

דייהו רייסר לא בקזאחסאן - באוזבקיסטאן

(((EUROPEAN DRIVER)))

מחפש בנרות - Skoda Felicia Laurin & Kement 1.6 GLXi

פורסם

מצד אחד איכות ירודה, בטיחות נמוכה ואמינות ברצפה.

מצד שני, מי יזהם יותר? זה או רכב בן 20?קשה לי להאמין שהלאדה תפסיד פה. זאת בדיוק מה שאני חושב על המכוניות הסיניות. רק שהבעיה איתם זה שהם מעתיקים את העיצובים.

חוץ מזה אם הרכב זול, הבעלים יקבל בדיוק את התמורה.

TFSI Power

פורסם
ידידי, מזה "רכב אמיתי" בשבילך??

רכב אמיתי זה לא זבל שמיוצר במזרח אירופה בשיטות ייצור שמתאימות לאמצע המאה הקודמת,

ולא על בסיס קווי יצור ישנים של יצרנים מובילים שנמכרו כמו שהם וממשיכים לייצר מכוניות שתוכננו לפני 15-20 שנה במקרה הטוב.

אפשר לומר שרוב מה שנמכר כיום בארץ טוב עשרות מונים מהגרוטאות הנ"ל.

אפילו האיכות הנמוכה כביכול של הרכבים הצרפתיים והקוריאנים טובה עשרות מונים.

רכבים טובים יהיו מבוססים על פלטפורמות חדשות , כוללים את מיטב האיבזור הבטיחותי והחידושים הטכנולוגיים,

חסכוניים ולא מזהמים, ובעלי איכות ייצור ובקרת איכות טובה ומעלה.

אז עם כל הגאווה שלך על כך שאתה יוצא ברית המועצות לשעבר, אתה צריך להבין שמדובר בג'אנק שמיועד למדינות עולם שלישי.

גם אם חדשה כזאת היתה עולה 50 אלף שקל, הייתי מעדיף לקנות איזו יונדאי משומשת מליסינג.... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רכב אמיתי זה לא זבל שמיוצר במזרח אירופה בשיטות ייצור שמתאימות לאמצע המאה הקודמת,

ולא על בסיס קווי יצור ישנים של יצרנים מובילים שנמכרו כמו שהם וממשיכים לייצר מכוניות שתוכננו לפני 15-20 שנה במקרה הטוב.

אפשר לומר שרוב מה שנמכר כיום בארץ טוב עשרות מונים מהגרוטאות הנ"ל.

אפילו האיכות הנמוכה כביכול של הרכבים הצרפתיים והקוריאנים טובה עשרות מונים.

רכבים טובים יהיו מבוססים על פלטפורמות חדשות , כוללים את מיטב האיבזור הבטיחותי והחידושים הטכנולוגיים,

חסכוניים ולא מזהמים, ובעלי איכות ייצור ובקרת איכות טובה ומעלה.

אז עם כל הגאווה שלך על כך שאתה יוצא ברית המועצות לשעבר, אתה צריך להבין שמדובר בג'אנק שמיועד למדינות עולם שלישי.

גם אם חדשה כזאת היתה עולה 50 אלף שקל, הייתי מעדיף לקנות איזו יונדאי משומשת מליסינג.... :)

חשוב גם לציין שלאדה פריאורה מבוססת על "דייהו לצ'טי" או "שברולט אופטרה" כמו שהיא נקראת בארץ, אז היא לא עד כדי כך גרועה...

ובקשר לרכבים ממזרח אירופה - חשבת פעם שג'אנק בשם סקודה יהפוך למותג כל כך פופולארי בעולם?

(((EUROPEAN DRIVER)))

פורסם
חשוב גם לציין שלאדה פריאורה מבוססת על "דייהו לצ'טי" או "שברולט אופטרה" כמו שהיא נקראת בארץ, אז היא לא עד כדי כך גרועה...

מאיפו הבאת את זה ? ומה הקשר בכלל ? GM רכשו את לאדה ?

PRIORA מבוססת על סדרת LADA 110, שהוצגה בשנת 1996. סדרת 110 מבוססת על סדרת הסמארה, שמוכרת בארץ, והוצגה בשנת 1984.

סמארה היתה בשנת 1984 באמת דגם כל-חדש, שלא התבסס על הדגמים הישנים, שהיו עם הנעה אחורית.

פורסם
מאיפו הבאת את זה ? ומה הקשר בכלל ? GM רכשו את לאדה ?

PRIORA מבוססת על סדרת LADA 110, שהוצגה בשנת 1996. סדרת 110 מבוססת על סדרת הסמארה, שמוכרת בארץ, והוצגה בשנת 1984.

סמארה היתה בשנת 1984 באמת דגם כל-חדש, שלא התבסס על הדגמים הישנים, שהיו עם הנעה אחורית.

GM עדיין לא רכשו את לאדה והיא אכן מבוססת על מנוע של 2110 שהתחיל את דרכו בלאדה סמרה אבל המהנדסים של לאדה ניסו לעשות שילוב בין 2110 הישנה וסגנון העיצוב הקוראני, ונראה לי הצליחו...

דרך אגב, על חלק הפנימי עבדו מעצבים איטלקיים ולאדה השקיעו המון כסף...

(((EUROPEAN DRIVER)))

פורסם

ובקשר לרכבים ממזרח אירופה - חשבת פעם שג'אנק בשם סקודה יהפוך למותג כל כך פופולארי בעולם?

המותג הזה לא כזה פופולארי כמו שאתה עושה אותו.

זה שבפורום מנפחים את כל הנושא הפאביה מעבר לכל פרופורציה כבר לא עושה אותו כזה פופולארי.

אבל זה לא קשור לעניין.

עם זאת- סקודה ,בניגוד לשאר המזרח אירופאיים נמצא בחזית הטכנולוגיה ואפילו מהווה "דגם ניסויים"

לפלטפורמות החדשות של קבוצת VAG שמשתמשים בהן ראשונות בסקודה באופן שיטתי כבר 2 דורות.

אם היינו מסתכלים על לאדה במונחים של סקודה, הייתי אומר שמה שלאדה מייצרים היום מבוסס על הפולו שהתחילה להמכר ב94

(וגם זה לא בטוח כי הפולו הזו היתה יחסית איכותית.) וסקודה פאביה מבוססת על הפולו מודל 2009 שעוד לא התחילה להמכר...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא אופתע אם הרכב יהיה טוב יותר מהפתעת האמריקאים בהשואת ה F-35 לסוחוי 31.

כן, גם אני הייתי מופתע אם היו מנסים להשוות את ה-F-35:

F-35_Lightning-1.jpg

לסוחוי 31:

RA-01486_01.jpg

:lol:

פורסם

הכתבה שלמעלה עוסקת בDAEWOO NEXIA "החדשה" ( דיהו סופר-רייסר שעדיין מיוצרת באוזבקיסטן , מתחרה עם הPRIORA והלוגאן).

המנוע בNEXIA הוא של דיהולט אופטרה.

רכב ממוצע טיפוסי המתאים לשווקים של מדינות מתפתחות.

עריכה : בחייאת , כמה אפשר לטחון את השלדה של פורד קאדט

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

אייל, דיברת על איכותם הירודה של רכבים קוריאניים וצרפתיים? אתה בטוח שהרנו החדשות והפיג'ו סיטרואן החדשות לא איכותיות? כי לי נראה שאיכות זה ממש לא התורפה שלהם.

וקיא סיד ויונדאי I30 איכותיות לא פחות מהגולף שלך, ואף יותר.

חדל סטיגמות.

בקשר לסוחוי 31, זה אחד ממטוסי הקרב המתקדמים בעולם... ואם נחזור אחורה כמה שנים..לשנת 77, שם הוציאו הרוסים את הסו27, שמסוגל לעשות שמיניות מסביב לF15 באמצע קרב.

לא, אין לי גאוות מולדת. אבל אתה קצת חשוך, מקווה שתדליק את האור ותצא מהבועה.

בקשר ללאדה - חרא של אוטו, אבל למקום כמו רוסיה, שבו יש דרישה לאמצעי תחבורה זול, ו0 מודעות לחגורת בטיחות - זה אחלה.

פעם הרוסים היו בונים וולגות מטורפות, עכשיו זה חלף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אייל, דיברת על איכותם הירודה של רכבים קוריאניים וצרפתיים? אתה בטוח שהרנו החדשות והפיג'ו סיטרואן החדשות לא איכותיות? כי לי נראה שאיכות זה ממש לא התורפה שלהם.

וקיא סיד ויונדאי I30 איכותיות לא פחות מהגולף שלך, ואף יותר.

חדל סטיגמות.

אצל אייל כל ה "צרפתיות" זו מכונית אחת וכל ה "קוראניות" אותו כנ"ל ללא הבחנה.

זה בדיוק כמו להשוות אופל קורסה למרצדס 500S - שתיהן גרמניות, לא?

ולעיניין - לרוסים יכולת עיבוד חומרים גבוהה ויכולת טכנולוגית לא מבוטלת כלל ועיקר, שמיתבטאת בייצור אמצעי לחימה ברמה גבוהה מאד.

העיניין הוא שייצור מכוניות לא דומה לייצור אמל"ח; בייצור מכוניות נידרשת הקפדה על איכות ייצור וגימור, יכולת עיבוד פלסטיקה וחומרים סינתטיים והנדסת אנוש שתתאים גם לאנשים שהורגלו לרמה הגבוהה של היצרנים המערב אירופאיים והמזרח הרחוק.

הניסיון הראשון לייצר מכונית עצמאית של לאדה היתה הסאמרה שהוצגה ב 84'.

תהליך פיתוח הסאמארה דמה מאד לזה של האיביזה הראשונה של סיאט, תוך התבססות על עיצוב ותיכנון ע"י גורמי חוץ.

לסאמארה היה בסיס טוב למדי שנפגע בעיקר עקב איכות גימור גרועה, שימוש בחומרים בעלי איכות ירודה והנדסת אנוש של T-55.

חבל, כי אם קצת יותר תשומת לב היא היתה יכולה להיות מכונית לא רעה לזמנה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בהחלט.

פותח השרשור ותומכיו, מה אנחנו צריכים את החרא הזה בארץ ? :roll:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...