Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפליאה אותי העובדה שעדיין לא מבינים מדוע אין כל רע במקרה הנ"ל.

קראתי את כל השרשור ואני באמת בשוק מהרצון של אנשים לפתוח בוויכוח על לא כלום.

ולא, נושא הנכים הוא ממש לא "לא כלום", אבל המקרה הספציפי הזה, אין בה לדעתי כל רע.

במקום יש חניית נכים מסודרת ונוחה, כמו בכל מקום אחר שיש בו חניית נכים, נכים יכולים להחנות שם, או על המדרכה שנמצאת ממש למול שטח התצוגה.

שטח התצוגה הוא שטח למכוניות אספנות בלבד, אין כל סיבה שמישהו, ללא קשר למצבו הגופני יקבל אישור להחנות את רכבו בשטח התצוגה אם הרכב לא מתאים לתצוגה. אם האדם במצב שלא מאפשר נגישות אפילו מחניית הנכים או המדרכה ממול, אני בטוח שאם אותו אדם היה מציע לרדת מהרכב בשטח התצוגה ושמישהו מהאחראים או מחבריו יקח את האוטו לחניית הנכים - אף אחד לא היה מתנגד לכך.

ממה אתם כל כך זועמים וכועסים על המועדון ? תוציאו את הזעם ותפנצ'רו גלגלים של אנשים שחונים בחניית נכים ואין להם תו תכה.

אם הייתם מארגנים תצוגה של כוסות עתיקות ואדם כלשהו היה מתעקש להציג טלוויזיה בתצוגת הכוסות, הייתם מסכימים ?

למה זכויותיו כנכה צריכות להעניק לו זכות שאין למישהו בנושא הצגת המכוניות ?

שוב, יש שם מקומות מוסדרים לנכים, הוא יכול לחנות ממול ליד המדרכה, ואם עדיין יש בעיה אני בטוח שאף אחד מהאחראים ו\או הנוכחים לא היה מתנגד ואפילו שמח לקחת את הרכב לחנייה קרובה לאחר ירידת אותו אדם בשטח התצוגה, וכמובן גם להחזיר אותו לאחר מכן.

אז, מה הבעיה ?

ולפני שאתם תוקפים אותי שאני נגד נכים, לאימי יש תו נכה, אז יש לי אליבי. אני לא נגדם וממש לא מזלזל, אבל באמת נראה לי שלא היה שום דבר רע במקרה הזה.

להבדיל למשל מהמקרה שלא הוכנס עיוור עם כלב נחיה למסעדת ספגטים - מאז אני לא אוכל שם ולא אוכל אף פעם. יש מיקרים שיש להם טעם רע במיוחד, ויש מיקרים שבאמת אין סיבה לוויכוחים ולכעס.

כמובן שלא הייתי עד למקרה ולכן דברי נאמרים על סמך הבנתי למהלך האירועים. תקנו אותי אם אני טועה באופן הצגת המקרה, אם לא, באמת אין שום סיבה לכעס.

חג שמח !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מפליאה אותי העובדה שעדיין לא מבינים מדוע אין כל רע במקרה הנ"ל.

קראתי את כל השרשור ואני באמת בשוק מהרצון של אנשים לפתוח בוויכוח על לא כלום.

ולא, נושא הנכים הוא ממש לא "לא כלום", אבל המקרה הספציפי הזה, אין בה לדעתי כל רע.

במקום יש חניית נכים מסודרת ונוחה, כמו בכל מקום אחר שיש בו חניית נכים, נכים יכולים להחנות שם, או על המדרכה שנמצאת ממש למול שטח התצוגה.

שטח התצוגה הוא שטח למכוניות אספנות בלבד, אין כל סיבה שמישהו, ללא קשר למצבו הגופני יקבל אישור להחנות את רכבו בשטח התצוגה אם הרכב לא מתאים לתצוגה. אם האדם במצב שלא מאפשר נגישות אפילו מחניית הנכים או המדרכה ממול, אני בטוח שאם אותו אדם היה מציע לרדת מהרכב בשטח התצוגה ושמישהו מהאחראים או מחבריו יקח את האוטו לחניית הנכים - אף אחד לא היה מתנגד לכך.

ממה אתם כל כך זועמים וכועסים על המועדון ? תוציאו את הזעם ותפנצ'רו גלגלים של אנשים שחונים בחניית נכים ואין להם תו תכה.

אם הייתם מארגנים תצוגה של כוסות עתיקות ואדם כלשהו היה מתעקש להציג טלוויזיה בתצוגת הכוסות, הייתם מסכימים ?

למה זכויותיו כנכה צריכות להעניק לו זכות שאין למישהו בנושא הצגת המכוניות ?

שוב, יש שם מקומות מוסדרים לנכים, הוא יכול לחנות ממול ליד המדרכה, ואם עדיין יש בעיה אני בטוח שאף אחד מהאחראים ו\או הנוכחים לא היה מתנגד ואפילו שמח לקחת את הרכב לאחר ירידת אותו אדם לחנייה קרובה.

אז, מה הבעיה ?

ולפני שאתם תוקפים אותי שאני נגד נכים, לאימי יש תו נכה, אז יש לי אליבי. אני לא נגדם וממש לא מזלזל, אבל באמת נראה לי שלא היה שום דבר רע במקרה הזה.

להבדיל למשל מהמקרה שלא הוכנס עיוור עם כלב נחיה למסעדת ספגתים - מאז אני לא אוכל שם ולא אוכל אף פעם. יש מיקרים שיש להם טעם רע במיוחד, ויש מיקרים שבאמת אין סיבה לוויכוחים ולכעס.

כמובן שלא הייתי עד למקרה ולכן דברי נאמרים על סמך הבנתי למהלך האירועים. תקנו אותי אם אני טועה באופן הצגת המקרה, אם לא, באמת אין שום סיבה לכעס.

חג שמח !

אל תירתח אדון עזריאל :lol:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

"כמובן שלא הייתי עד למקרה ולכן דברי נאמרים על סמך הבנתי למהלך האירועים. תקנו אותי אם אני טועה באופן הצגת המקרה, אם לא, באמת אין שום סיבה לכעס."

השרשור איננו מריבה הוא הפך להיות בדיחה תודות לכמה ממשתתפי הדיון.

ברכב נכה רק הנכה יכול לנהוג במיוחד אם הותקנה בו מערכת מיוחדת כפי שהבנתי מפותח השירשור.

אתה צודק שבתצוגות כוסות לא מביאים טלוויזיה אבל מה קורה שמידי פעם כן מכופפים את העיקרון ונותנים לדמות מפורסמת להכניס את הטלוויזיה שלו ולא כוס.

חג שמח וגמר חתימה טובה לכם

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

"כמובן שלא הייתי עד למקרה ולכן דברי נאמרים על סמך הבנתי למהלך האירועים. תקנו אותי אם אני טועה באופן הצגת המקרה, אם לא, באמת אין שום סיבה לכעס."

השרשור איננו מריבה הוא הפך להיות בדיחה תודות לכמה ממשתתפי הדיון.

ברכב נכה רק הנכה יכול לנהוג במיוחד אם הותקנה בו מערכת מיוחדת כפי שהבנתי מפותח השירשור.

אתה צודק שבתצוגות כוסות לא מביאים טלוויזיה אבל מה קורה שמידי פעם כן מכופפים את העיקרון ונותנים לדמות מפורסמת להכניס את הטלוויזיה שלו ולא כוס.

חג שמח וגמר חתימה טובה לכם

1- זה מה שאני הבנתי מפותח השרשור:

עם רכב ספורטיבי אומנם לא אספנות אבל בטוח נדיר בנוף ארצנו..

2- בעניין הדמות המפורסמת, אכן לא תקין ויש לטפל בכך.

3- למה דברי צוטטו באדום ? הם לא נכתבו בדם.. :wink:

4-

אל תירתח אדון עזריאל :lol:

יש לו מזל...שלא חנקתי אותו.. :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

המקרה "מקומם ומצער" רק בגלל שמדובר ברכבי אספנות / קלאסיים של חברי מועדון ?

נניח והתצוגה היתה של רכבי כיבוי אש מימי מלחמת העולם הראשונה, או תצוגת מכונות דפוס מתחילת המאה, או תצוגת תנורי פיצה מצפון איטליה,

האם גם אז היו מתלוננים שאסרו עליו להחנות את רכבו בתוך התצוגה ?

לקהל שמגיע, ושאינו חבר מועדון עם רכב קלאסי / אספנות יש פתרון חניה בסמוך.

בנוסף, יש פתרון חניה לרכבי נכים עם תו חניה בצמוד למתחם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה שמעניין שאתם מנסים לתרץ את הסירוב בגלל דמוגגיה אפשרית,זה נראה לא טוב.

זה אפילו מראה עד כמה מועדון החמייש אטום.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אני אמור להיות אובייקטבי?

שלום לך,

אני לא חושב/לא ידוע אם אתה אמור להיות אובייקטיבי או לא.

אני כן חושב שממקומך לכבד את "מועדון החמש" ולקרוא לו בשמו הנכון, כל הגייה/הטיה/שימוש באופן אחר בשם מביע (לדעתי האישית) זלזול.

הערה: הדברים נכתבים ברוח טובה.

פורסם

קובי, עם כל הכבוד, ואם להתיחס בצורה עניינית לדברים שכתבת, גם נכים צריכים לכבד את ההסדרים שנקבעו להם. לכן במקומות ציבוריים ועל פי החוק והתקנות, נקבעים מקומות מסודרים שהם בהכרח לא במקום הכי קרוב לכל נקודה.

במגרש חניה ציבורי נקבעים מקומות לנכים מסיבות בטיחותיות ולכן גם מקום לנכה הוא כפול ברוחב.

במקום העבודה שלי, אוניברסיטת ת"א מפוזרים עשרות מקומות ייעודיים לנכים והם לא חונים במקומות אחרים. עובד שלי, על כסא גלגלים, מקפיד לחנות שם ולהתגלגל כ 50 מטר עד לכניסה לבניין למרות ששם גם אפשר להגיע ברכב. כך גם מן הראוי שייעשה הידיד שלך.ונאמר לך שיש מקומות חניה כעשרה מטרים מהתצוגה.

גם נכה צריך לכבד הסדרים שנקבעים עבורו ועבור הבטיחות שלו והמשתמשים האחרים בדרך.

וזה שאתה מנצל את ה"תקרית" לנגח את המועדון, זה לא חדש...

בני הספל (כאדם פרטי)

ניו יורק

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני,לא הבנת כנראה את המהות השירשור, שים לב בהודעה הראשונה שלי הייתי עדין מאד, לא ביקשתי להכניס בכם כהרגלי אלה רצתי להפנות את צומת לבכם, אם הייתם פועלים כמו שרן רשם בשירשור אף אחד לא היה בא בטענות...

אבל אתם פשוט כלכך תקועים ומלאים בעצמכם שזה פשוט נדרש

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני כותב כחבר מועדון החמש וכאדם הזכאי לתו נכים ולא מנצל אותו.

אני מגיע כל שבוע לנוקיה למפגשים.

אני חונה בחניה שליד ולא עושה מהומה, למרות שאני חבר מועדון, רק בגלל שאני לא מגיע עם רכב אספנות.

ההליכה היא של בערך 100 מטר במקרה שחונים בחניון הגדול, ושני מטר מהחניון הקרוב שצמוד למתחם.

אדם שהוא לא חבר מועדון ובנוסף לא נמצא ברכב אספנות, לא צריך להיכנס עם הרכב שלו, גם אם הוא נכה.

מה יקרה אם יתארגנו למשל 20 נכים עם רכבים חדשים וירצו להיכנס? זה יאה? לא ממש.

עוגמת הנפש שתהיה לנכה בגלל שהוא צריך לחנות 100 מטר יותר מערבה (בחניית נכים שבכל מקרה נעשתה בשבילו), לא מגיעה אפילו לחצי מהנזק ובזבוז המילים המגעיל שהתרחש בשרשור הזה.

אנשים מחפשים על מה לתקוף ותוקפים על דברים שלא צריך אפילו להתייחס אליהם.

כאדם שלא יכול לעמוד יותר משעה רצוף וסובל מכאבי גב מתמידים, אני נגעל מההתקפה הזו על המדיניות של המועדון, במיוחד כשאין אדם אחד כאן שהוא נגד הנכים או שיש לו כוונות רעות.

• תוכן חדש...