Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לא מבין גדול במערכות ומכאן באה השאלה הבאה שלי:

התקנתי היום סאב של פיוניר ברכב (הדגם של 800W). בעיקרון אני די מרוצה ממנו ומהצלילים שהוא מפיק אבל שמתי לב

למשהו שנראה לי קצת מוזר:

הסאב מורכב בפגאז' באוטו כאשר כיוון הרמקול הוא כלפי חוץ ולא כלפי פנים האוטו

(הצד ברמקול שמפיק את הצליל הוא לכיוון חוץ האוטו והחלק האחורי של הסאב מופנה לכיוון האוטו עצמו/הנהג)

האם ככה זה צריך להיות או שמה צריך להפוך את הסאב ?

נ.ב

שאלה נוספת - התיבה של הסאב רק מונחת בפאגז' ואינה מוברגת לשום דבר. בנסיעה מהירה או כאשר בולמים בעוצמה, אני מרגיש שהתיבה זזה בחופשיות של הפגאז'. זה לא נשמע לי הכי תקין, איך אפשר לקבע את התיבה בצורה הכי פשוטה ועם מינימום קדיחות של חורים ?

תודה רבה.

פורסם

תשמע...

אני הפכתי את הסאב שלי יום אחד עם הכיוון של הרמקול אלי ( לכיוון הנהג ) ואני אגיד לך את האמת הרגשתי יותר רגע ואלה שישבו מאחורה קיבלו מסאג' בחינם...

אבל הסאב בעיקרון נמצא עם הפנים לאחור ומודבק למושב האחורי עם הגה של הסאב כדי שתהיה " תהודה " שזה מה שהסאב אמור להפיק מתוך הבגאג'.

הבנת למה אני מתכוון? הריי יש חלל בבגאג', לא סתם הסאב נמצא שם. אפילו תראה מה תעשה. תפעיל את המערכת ותפתח את הבגאג' ותראה שהבאס פתאום נעלם קצת אפילו קצת הרבה כי אין עוד פעם את התהודה שהבגאג' נותן לסאב.

בכל מקרה יש כאלה שאוהבים להרגיש יותר את הסאב לכיוון שלהם ניתקלתי בכאלה.

הכל תלוי בצליל שאתה מחפש.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

לגבי קיבוע הסאב , אתה יכול להדביק עם סקוץ ( ניתן לקנות באייס או בכל הרשתות שמחזיקות חומרים שונים ).

• תוכן חדש...