Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,בחודשיים האחרונים אני החלטתי לקנות אוטו לאחר שחפרתי לחברי שלושת הדגמים שמוזכרים למעלה עלו כאופציות... התקציב שלי הינו 30,000 מחפש אוטו שיסיע אותי לעבודה וללימודים (הרצליה -ת"א). אחד החברים שלי הפנה אותי לאתר הזה וגם פה חפרתי ועכשיו הייתי רוצה לשמוע אתכם ,ארצה לציין שבאמת אני חדש בתחום ואין לי משוג ככה שכל עצה תתקבל בברכה...

כמו כן רציתי דלעת מה שואלים כאשר מתקשרים למישהו להתעניין באוטו ( פרט ל יד ,קילומטר"ז,שלדה/תאונות,שנה את כל זה כבר קראתי פה...)

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על גיר אוטומטי ולא ידני (בגלל האקסנט).

בתקציב שלך אתה מגרד את תחתית החבית של ה206 האוטומטיות. הגיר האוטומטי ב206 מעלה חשדות לגבי אמינותו (תריץ חיפוש בפורום ותקרא) וכשמדובר במודל ותיק יחסית (רכב בן 9-10 שנים) זה מעלה אפילו יותר חשדות.

הפונטו היא אופציה טובה, אם כי קצת קשה למצוא ELX אוטומטית במודלים האלו שתיהיה גם שמורה וטובה. אפשרי, אבל לא קל. בכל מקרה מדובר ברכב טוב, אופציה לא רעה בכלל.

האקסנט נחותה משמעותית משתי האופציות האחרות שציינת. לאוו דווקא מבחינת האמינות, אלא מבחינת איכות ונוחות הנסיעה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום לכולם ,בחודשיים האחרונים אני החלטתי לקנות אוטו לאחר שחפרתי לחברי שלושת הדגמים שמוזכרים למעלה עלו כאופציות... התקציב שלי הינו 30,000 מחפש אוטו שיסיע אותי לעבודה וללימודים (הרצליה -ת"א). אחד החברים שלי הפנה אותי לאתר הזה וגם פה חפרתי ועכשיו הייתי רוצה לשמוע אתכם ,ארצה לציין שבאמת אני חדש בתחום ואין לי משוג ככה שכל עצה תתקבל בברכה...

כמו כן רציתי דלעת מה שואלים כאשר מתקשרים למישהו להתעניין באוטו ( פרט ל יד ,קילומטר"ז,שלדה/תאונות,שנה את כל זה כבר קראתי פה...)

דברים שהתגלו כבעייתיים ב-206 שאני נוהג בה כבר 5 שנים:

1. צבע - מכסה המנוע איבד את הברק לחלוטין, והצבע מתחיל להתפרק בנקודות בחזיתו (באשמתנו - לא הייתי בבית תקופה ארוכה ואף אחד לא חשב לעשות ווקס). הציפוי השקוף של המראות מתקלף.
  2. מנוע צעדים מגמגם - הרכב לעתים נכבה אחרי שבולמים עם המנוע ולוחצים על הקלאץ' כדי לעצור סופית (אני משער שהוא פשוט צריך ניקוי).
  3. לוח השעונים מזייף לעתים רחוקות בכ-200 סל"ד ו\או 5-10 קמ"ש (היתה תקופה שהוא ממש זייף, וזה פשוט עבר). שמעתי שהבעייה הזאת קרתה לעוד נהגים, יש אפילו סרטים ביוטיוב של 206 "ששוברות" שיאי מהירות.
  4. כסא הנהג מאוד לא נוח.
  5. זווית המראה המרכזית ביחס לחלון האחורי גרועה, כשהכביש קעור אין בה ראייה טובה.
  6. יש מעט רעש רוח, סביר יחסית לגיל הרכב.

חוץ מהנ"ל האוטו לא אכזב, למרות אותה תקופה שלא הייתי בבית לטפל בו לכן והוא זכה לטיפול בכמה מוסכים מפוקפקים ביותר, ושהורכבו עליו צמיגים נחותים. אני עושה עליו כ-1 ל-15, שאר הנהגים עושים איתו 1 ל-12. יש לו מזגן חזק אפילו שהוא כבר בן 8.

ככלל, הנהיגה ברכב מהנה, יש בהחלט הבדל מהיפניות הקטנות.

כמו שמישהו כאן כותב בחתימה שלו - צרפתיות קונים באהבה.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
עדיף אקסנט משנת 07 ומעלה!

עדיף שתפסיק כבר להקפיץ שרשורים מהפלמ"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...