Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני במקרה דיברתי אם מישהו שכל הזמן מתקין את הקומפוננטים + רמקולים של HERTZ מה שהבנתי ממנו מגברים של GENESIS לא נשמעים טוב אם קומפוננטים ודווקא הומלץ לי על AUDISON. גם ע"י נימוק של AUDISON זכו בהמון תחרויות ומספקים יותר מורה לאומת המחיר אך האם מישהו יכול לפרט מדוע ולמה?

פורסם

תלוי איזה סט של הרץ אתה קונה,לא תמיד שומעים את ההבדל בין המגברים.

אם אתה קונה סט ברמה גבוהה אז ישמעו את ההבדל.

הסטים של הרץ בעלי סאוונד חד וקר בעוד שהמגברים של ג'נסיס הם בעלי סאוונד חמים ורך,זו הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה.

בכל אופן ג'נסיס זו חברת היי אנד אמיתית,לא שאני מזלזל באודיוסון אבל היא לא ברמה של ג'נסיס.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם הוא כול הזמן מתקין רמקולים של ההרץ אז ברור שהוא ימליץ על אודיוסון כי שניהם מאותו היבואן ושני החברות באותה בעלות.

פורסם

מה שהבנתי ממנו מגברים של GENESIS לא נשמעים טוב עם קומפוננטים

אני הייתי אומר "שלום" בנימוס , ומחפש מתקין אחר.

אם הוא מאמין שג'נסיס לא נשמעים טוב עם קומפוננטים - זו כבר בעייה קשה,

כנראה הוא לא יודע להתקין, אבל בהחלט יודע לשקר .

כדאי שתיגש למתקין נורמלי , "אדי מערכות " בראשל"צ או יוסי-alpine או יחיאל .

בהצלחה.

ZZR

פורסם

טוב,

קודם כל זה ברור לא כל צל של ספק שאותו מתקין, מעדיף למכור לך אודיסון כי כנראה אלו המגברים שהוא מוכר.

מגברי ג'נסיס לא ממש נפוצים בארצנו, ולכן בעלי החנויות ימכרו לכם תמיד סחורה אחרת.

הוגן או לא?, ממש לא קשור, אדם יכול למכור מה שיש לו ולא מה שאין לו.

והלקוח יעשה את השיקול.

בכל מקרה, אין לי ולא לשניה ספק שהרץ ינגנו מצויין על מגברי ג'נסיס.

אבל שוב, השאלה היא איזה מגברים בכלל?

רק תיקח בחשבון שאודיסון והרץ' הם אותה חברה, והמהנדסים של הרץ' מייצרים על אותם קומפוננטים כאשר הם מיועדים לעבודה עם מגבר אודיסון, לכן השילוב הזה של מגבר אודיסון+סט של הרץ' הוא מעולה.

אם המתקין היה מציג את זה ככה, זה היה נשמע הרבה יותר טוב.

אבל האמת שהתוצאה צפויה להיות מצויינת.

תלוי איזה סט של הרץ אתה קונה,לא תמיד שומעים את ההבדל בין המגברים.

אם אתה קונה סט ברמה גבוהה אז ישמעו את ההבדל.

הסטים של הרץ בעלי סאוונד חד וקר בעוד שהמגברים של ג'נסיס הם בעלי סאוונד חמים ורך,זו הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה.

בכל אופן ג'נסיס זו חברת היי אנד אמיתית,לא שאני מזלזל באודיוסון אבל היא לא ברמה של ג'נסיס.

אתה כן מזלזל באודיסון, ואתה ממש מטעה.

אודיסון לא רק שהיא חברת היי-אנד תקרא לזה "אמיתית" או איך שאתה רוצה, אבל היא בדיוק מוצבת בדיוק ברמה של ג'נסיס.

ואפילו אני יעיז לאמר שהיא גם מתקדמת יותר מג'נסיס מבחינת טכנולוגיה.

את זה ניתן לראות בכל מגוון המודולים של מגברי VRX, וכמובן גם ביצירת המופת שהיא "הצהרת יכולת" של אודיסון הלוא-הוא הTHESIS החדש.

בקיצור, אתה טועה, וגם כתבת את זה בצורה כלכך חד משמעית שפשוט לא במקומה.

under construction..

פורסם

לא מדובר בשדרוג ולא מדובר בקניה ולמעשה המתקין חבר שלי וכרגע עומדים אצלי מגברים אחרים פשוט יצא לי לדבר איתו על התקנה שאני רוצה לעשות( כרגע בעתיד הקרוב-רחוק ולא משהו מיידי) במוסטנג .ורציתי לדעת אם הסט HERTZ MILE בשלושה חלקים ו+פרוססור - מוגברים ע"י גנסיס יתנו תמורה הולמת. אז הוא אמר שהסטים של הרץ נשמעים הרבה יותר טוב על האודיסון מאשר על ג'נסיס ואם אני מחלית ללכת על ג'נסיס אז לקחת סט אחר. ואם ללכת על משהו אחר אז המלצה הייתה על פוקל :shock: אם אינני טועה.

בקיצור לאחר מספר בירורים הוסבר שבגלל שהרץ +AUDISON עובדים בשיתוף. ולכן נשמעים יותר טוב מרוב המגברים האחרים בהתאמה לסטים של הרץ.

פורסם

חבל שלא הגעת למפגש.

הייתי שם היום וזו הייתה הזדמנות מעולה בשבילך להתרשם מ mlk 3 חלקים + מגברי אודיסון.

אני יכול לומר לך בוודאות שמגברי אודיסון מתאימים בצורה מושלמת לרמקולים של הרץ.

אודיסון והרץ למעשה יושבות תחת אותו תאגיד בשם "אלקטומדיה" ולמעשה פועלות בשיתוף מלא בהנדסת ובדיקת המוצרים.

אפשר להמשיך ולדבר כאן על מה יותר טוב מהשני..

את המבחן האמיתי תן לאוזן שלך לבצע.

יש לי דעה ברורה בהשוואה בין audison ל gensis והיא מבוססת אך ורק על נסיון אישי מעשי.

אני לא אפרסם כאן את דעתי על מנת לא להפוך את התרד שלך לויכוח מיותר וחסר תכלית.

אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי אם אתה מעוניין בפרטים נוספים.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

עם אתה סגור מפחינת רמקולים , וזה יהיה HERTZ , היתי ממליץ על הAUDISON .

וכמובן עדיף פעם אחד לשמוע ... תדבר עם LEON , תבקש ממנו לשמוע המערכת שלו . כמובן עם הוא מסכים .

• תוכן חדש...