Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אולימפיאדה!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש, אבל ממש לא חובב ספורט. אף פעם לא הבנתי את גורם המשיכה של כדורגל, וכדורסל הייתי צופה רק בגמרים עם החבר'ה, וגם זה רק בשביל לשבת עם החבר'ה. ספורט מוטורי זה משהו אחר, כמובן, אבל הדבר היחיד שבאמת מושך אותי ולא קשור לדברים עם מנוע זו האולימפיאדה.

זו כבר האולימפיאדה החמישית שאני משתדל לראות את כולה (מאז ברצלונה 92) ואין לי ספק שזה הולך להיות אדיר.

טקס הפתיחה בשעה 15:00. אני מוכן, ואתם?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש למישהו מושג איפה ניתן לצפות בפתיחה ברשת?

למה?

אם אתה רוצה לראות את הטקס באיכות גרועה, עם שידור שיתקע כל הזמן ופרשנות שבכל מקרה לא תבין - יש שידור בערוץ 1 :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אוף עד שיש משהו מעניין לראות, שהוא לא כדורגל/כדורסל ישראלי (או בקיצור חרא) אני מתגייס (יום שני הקרוב) :-(

שיהיה בהצלחה לכל הישראלים, יש הרבה ציפיות (בעיקר מהשייטים).

פורסם

לא שאני צדקן גדול , אבל הפעם באמת יש אמת מרה שחייבת להאמר .

הסינים שולטים ביד קשה בכמה עמים שלא ממש רוצים להיות חלק מסין ,עמים שלא מסכנים את קיומה ולא משתמשים באלימות על פי רוב.

היד הקשה ביותר היא כנגד הטיבטיים.

חשוב לציין ,שהטיבטים לא מפעילים טרור , לא רוצים לשמיד את סין, ורק מנסים להפיץ שלום .

הסינים מנסים למנוע מהם פולחן דתי ואת החיים לפי המסורת שלהם.

בנוסף:

במהלך הבניה של העיר האולמפית הגיעו שמועות על מקרי מוות בין הפועלים שטוייחו ,על משכורות רעב ועל ניצול כבד.

הכי פחות חשוב אבל גם מעצבן:

האיצטדיונים שם כנראה בנויים בין היתר מהרנו 12 שלי הרנו 4 של שכן ,4 בודיים של חיפושיות מהקיבוץ שלי , ועוד אין ספור רכבי אספנות ומטרות של צה"ל....

לא שאני הולך להחרים את האולימפידה ,אבל אולי היה כדאי.

free tibet

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מבאס שזה משודר בערוץ הראשון, איכות שידור נמוכה שלא ראויה לצפיה במסכים דקים.

דווקא בתור חובב כדורגל וכדורסל אדוק, האולימפיאדה דיי משעממת אותי.

שחיה אומנותית , בדמינגטון , קליעה למטרה , שייט? את מי זה מעניין ?! אני לא אקום בשביל זה לפנות בוקר או אבריז מהעבודה....

הדברים היחידים שנראים לי אטרקטיביים: נבחרת החלומות בכדורסל והריצות ב100 ו200 מטר לגברים.

עריכה: אפשר לראות את זה ביורוספורט באיכות יותר טובה, ויותר חשוב: בלי אורי לוי ושאר הליצנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למי שירד על השדרים הישראלים - לדעתי משה גרטל ענק בשידורים מהבריכה, ומאיר איינשטיין גאון בשידורי ריצות קצרות.

ובכלל, יש עוד כמה שדרים מצויינים באולימפיאדה בערוץ 1.

172

פורסם
אני מוכן, ואתם?

אני לא.

בכל אופן, סשן ההתעמלות באולימפיאדה מהפנט אותי, עד היום חקוקים לי אלמנטים אדירים שבוצעו ע'י ויטלי שרבוב ורוסטם שריפוב ( אחד מהם הביא לארצו 7 מדליות זהב באולימפיאדה אחת !)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
למה?

אם אתה רוצה לראות את הטקס באיכות גרועה, עם שידור שיתקע כל הזמן ופרשנות שבכל מקרה לא תבין - יש שידור בערוץ 1 :roll:

אני לא מזוכיסט :wink:.

פשוט יש אנשים שעובדים גם בשישי בערב (ובעבודה יש רק אינטרנט).

• תוכן חדש...