Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבדוק שאין לך תאריך תפוגה ל"זיכוי" הזה...

התאריכי תפוגה הללו זה פשוט ביזיון.

אתה נותן להם כסף, רוצה להחליף - מקבל זיכוי.

ואז מתוך שעמום, קולט במקרה, שבשורה קטנה למטה, מצויין שהזיכוי תקף ל6 חודשים בלבד.

משמע אם תוך 6 חודשים לא תנצל את זה, כאילו הבאת להם כסף סתם. פשוט ביזיון!

קרה לי לפני כשנה בCELIO, בלי שום קשר למבצע תחילת/אמצע/סוף עונה. מאז אני לא נכנס אפילו לחנויות שלהם (שלפני זה הייתי קונה אצלהם המון).

לרגע הצלחת להבהיל אותי, כי זכרתי שבשיחה שלי עם הנציגה היא אמרה שלזיכוי אין תאריך תפוגה ולא זכרתי אם קיים סעיף כזה בזיכוי, בכל אופן הזיכוי לא מוגבל.

אגב, על איזה סכום היה מדובר אצלך?

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

~300 שקל..

בסוף כמובן שניצלתי אותו (יומיים אחרי פקיעת התוקף, כמה צעקות בסניף וטלפון למנהל מכירות ארצי), אבל עדיין אני לא מתכוון לחזור לשם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
~300 שקל..

בסוף כמובן שניצלתי אותו (יומיים אחרי פקיעת התוקף, כמה צעקות בסניף וטלפון למנהל מכירות ארצי), אבל עדיין אני לא מתכוון לחזור לשם.

קנו לי פעם אחת חולצה מתנה ב-CELIO (כמה שאני לא אוהב את הדברים האלו) וכמובן שהיא לא הייתה לטעמי והייתי צריך להחליף אותה.

זו הייתה הפעם הראשונה וגם הפעם האחרונה שהייתי שם וגם בפעם הזו לקחתי משהו מתוך הכרח - המבחר שם זוועה (אבל זה, כנראה, כבר לנושא אחר:)).

פורסם
תביעה.

אנחנו עדיין לא ארה"ב, ולמיטב ידיעתי ציון המחירים על המוצרים אינו בגדר חוק כי אם בגדר תקנה.

ככה שבשורה התחתונה המקסימום שיקרה זה שבית העסק יקבל "נזיפה" או משהו בסגנון.

וד"א, גם את זה הולכים לבטל (נכון לכתבה שקראתי לפני כמה שבועות).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תבדוק שאין לך תאריך תפוגה ל"זיכוי" הזה....

למיטב ידיעתי זה לא חוק.

היה לי מקרה כזה באוטודיפו (פעם כשהייתי פראייר)

קיבלתי זכוי שהיה כתוב עליו בקטן - ל 6 חודשים.

אחרי שנה נזכרתי בו וכמובן שישר הקופאית קפצה ואמרה שזה לא תקף.

ניגשתי לשירות לקוחות שם ואמרתי לאחראי בעדינות ובקול רם (והיו שם כמה וכמה לקוחות) שאם הוא לא מאשר לי את הזיכוי הזה - אני פונה לבית משפט.

הוא אפילו לא התווכח וקיבלתי את מלוא הסכום.

פורסם
אנחנו עדיין לא ארה"ב, ולמיטב ידיעתי ציון המחירים על המוצרים אינו בגדר חוק כי אם בגדר תקנה.

ככה שבשורה התחתונה המקסימום שיקרה זה שבית העסק יקבל "נזיפה" או משהו בסגנון.

וד"א, גם את זה הולכים לבטל (נכון לכתבה שקראתי לפני כמה שבועות).

לפי הנהלים שהוסברו לי, תביעה היא אכן אפשרית ולא חסר אנשים שלא יהססו להשתמש בתהליך הזה.

בכל מקרה, מכתב איום מגובה בחתימה של עורך דין וכל חנות תשנה את פניה.

פורסם

עו"ד, בית משפט וכו' זה סיסמאות יפות.

אבל בתאכל'ס, אני כמו רוב האנשים, מתעצבן לחצי שעה.

מריץ כבר סרטים בראש איך אני מתחבר למשפחת פשע וביחד אנחנו מחסלים את כל מי שהיה אחראי לאירוע שבעקבותו התעצבנתי.

ואחרי החצי שעה כבר שוכח ומוותר.

עורך דין עולה כסף. גם תביעה עולה כסף וזמן.

ולעניות דעתי, על סכומים קטנים אמוד שד"כ מדובר עליהם (עד 100-150 שקל) פשוט לא כדאי לפנות לאפיקים האלו.

הם לא מספיק נגישים ונוחים לציבור.

צריך גוף רציני שכל מה שצריך זה לשלוח אליו מייל או מכתב או טלפון והוא יהיה בעל סמכות לשפוט ולברור במצבים כאלו קטנים ולא נצטרך להתקע.

אין גוף כזה היום, האגודה להגנת הצרכן או איך שלא קוראים לה היא גוף בלי שיניים שנוטים להתעלם ממנו.

פורסם

מי צריך עורך דין?

יש לקוחות בחנות, קצת בלגן לרוב גורם לאחראי לתת לך את מה שביקשת בידיעה שאתה צודק והנזק שיגרם לו בגלל הצעקות יעשו לו הרבה נזק.

some people need a high five

in the face

with a chair

• 5 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...