Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אומר שלא חשוב, אבל!!!

ראיתי לא מזמן פרק של mythbusters שבו הכניסו משהו כמו 10 טלפונים סלולריים לקראוון רווי אדי דלק והתקשרו לכולם יחד. לא קרה כלום.

לעומת זאת, כשאדם עם בגדי ניילון (טרנינג, מעיל וכד') נגע בחוט המוביל לקראוון אז כן קרה משהו, משהו שאף אחד לא רוצה שיקרה לו.

אני לא מצליח למצוא את הפרק ברשת, אולי טובים ממני יצליחו.

בכל מקרה, עם מחירי הדלק של היום מומלץ בכלל לא לתדלק...

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

רק חסר שמחירי הסלולרי יעלו, ואז בכלל יהיה פיצוץ.

סעיפים 1 ו-4:

1)כמעט בכל 150 התיקים היו מעורבות נשים.

4)רוב הגברים לא נוהגים לשבת ברכב בזמן התדלוק. לכן מעורבות גברים בסוג זה של תאונות נדירה.

סעיפים אלו מעלים שאלה. מה אתם עושים בזמן תידלוק ?

לאחרונה אני רואה נהגים שבגלל החום, נשארים ברכב מונע בזמן התדלוק, כדי שהמזגן ימשיך לעבוד, ומשום מה המתדלקים לא מעירים להם.

מה איתכם ? נשארים לשבת ? יוצאים מהרכב להתרעננות ? מתדלקים בשרות עצמי ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כן חבר ולמה שיעלו בדיוק?

סלולרי זה לא דלק. לסלולרי יש שוק והוא תמיד במגמת ירידה במחינת ערך של מכשיר. תמיד יוצאים דגמים חדשים ומורידים את המחירים של הישנים.

simon377

אם לא נתדלק איך בדיוק אתה רוצה שניסע ? על מים?

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

בכל מקרה, עם מחירי הדלק של היום מומלץ בכלל לא לתדלק...

רק חסר שמחירי הסלולרי יעלו, ואז בכלל יהיה פיצוץ.

כן חבר ולמה שיעלו בדיוק? סלולרי זה לא דלק. לסלולרי יש שוק

לא חשוב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
כן חבר ולמה שיעלו בדיוק?

simon377

אם לא נתדלק איך בדיוק אתה רוצה שניסע ? על מים?

ממממ... איך אני אסביר לך ...

הומור

(ז') צחוק, התבדחות, בדיחות, היתול, מהתלה, השתעשעות, תיאור מבדח, חריפות, עוקצנות

הומור הוא תכונה או יכולת של בני אדם, עצמים או מצבים להיות או לעורר תחושות של הנאה, צחוק ובדיחות הדעת אצל אנשים אחרים. הומור יכול להתבטא בכל צורה של תקשורת — מילולית, חזותית ושמיעתית — הגורמת לתגובות כאלו אצל בני אדם. מקור המילה בלטינית, שם שימשה לציון ליחות (מזגי) האדם, ומשם התגלגלה ל-humere הצרפתית וממנה לשאר שפות העולם.

יש?

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

פלאפון יכול להצית אך ורק אם מוציאים ומחברים את הסוללה, כי לפי שיעורי הפיזיקה שלמדתי עד לא מזמן, נגיעה של מתכת במתכת בזווית ובעוצמה מסויימות, תביא לניצוץ.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אין סוף לשטויות שעוברות בדוא"ל, ואנשים ממשיכים להרחיב את מעגל ההפצה.

ניתן לקרוא כאן על המכתב הנדון, עם התייחסות למכתב מקורי משנת 2003.

אם אנשים היו בודקים את נכונות דואר הזבל שהם מקבלים לפני שהם מפיצים אותו לרשימת התפוצה שלהם, זה היה יכול לצמצם משמעותית את תעבורת הזבל ברשת.

כתובת דף הבית של האתר:

http://info.org.il/irrelevant/

* ניתן לעשות חיפוש לפי כותרת המכתב שקיבלתם או חלק מהתוכן.

פורסם

ההוראות בתחנת הדלק מאוד פשוטות, לא מבקשים מכם לקרא ספר חוקים שלם, בסך הכל 3 דברים:

1. לדומם מנוע.

2. לא לעשן.

3. ולא להשתמש בנייד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני חושב שמודעה כזו כבר הייתה בפורום. או שאולי מצאתי את זה באי-מייל.

שטיות, טלפון סלולרי לא יכול להצית אדי דלק! הסיבה שדלק ניצת היא כתצואה ממנוע לא דומם או עם מישהו/מישהי ישבו ברכב בזמן התדלוק צברו מטען סטטי ואז נגעו בידית המתכת (דבר אשר הוביל לניצוץ).

לא יודע מה איתכם אבל אני אישית הייתי מחליף את ידית המתכת באחת מפלסטיק.

פורסם

ידית פלסטיק לא תחזיק מעמד, הבנזין ימיס אותה עם הזמן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ראיתי באיזו סדרה (כבר לא זוכר איזה) שהניצוצות נגרמים מחשמל סטטי שנוצר כתוצאה משפשוף של הבגדים. העניין הוא שברגע שנוגעים בגוף הרכב, המטען נפרק ואין סכנה של ניצוץ. זה נשמע הגיוני, ולמרות שאני לא בטוח ב 100% שזה נכון, אני כן נוגע בגוף הרכב שלי לפני שאני מתדלק.

סעיפים אלו מעלים שאלה. מה אתם עושים בזמן תידלוק ?

לאחרונה אני רואה נהגים שבגלל החום, נשארים ברכב מונע בזמן התדלוק, כדי שהמזגן ימשיך לעבוד, ומשום מה המתדלקים לא מעירים להם.

מה איתכם ? נשארים לשבת ? יוצאים מהרכב להתרעננות ? מתדלקים בשרות עצמי ?

רק שירות עצמי. אף אחד לא נוגע לי באוטו :-D.

בכל מקרה, גם אם המזגן יהיה כבוי לשתי דקות לא יקרה כלום, מה גם שלרוב התחנות יש גג, כלומר הרכב עומד בצל ולא מתחמם גם אם המזגן כבוי.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני באופן כללי משאיר את הרכב דולק,

למרות שידוע לי שאדי הדלק צונחים לרצפה לאיזור האגזוזון והממיר הקטקטקטלטי, שילוב לא מוצלח,

בכל מקרה, בעת היציאה מהרכב ולפני הכנסת פיית הדלק, אני נוגע ברכב מספר פעמים, בחלק המתכתי,

לפני הוצאת הפייה, כנ"ל.

באופן כללי, תו"כ התידלוק, אני פשוט מסתכל על הצג ובוכה.

----

• תוכן חדש...