Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.. אני רואה יש פה אחלה פורום אז אולי אנשים יוכלו לעזור לי קצת..=]

אני חייל בן 20 אני לא מבין ממש במכוניות ואני מחפש כבר מעל חודש אוטו

יש לי תקציב בין 45-55 אלף.. אני מחפש מכונית שתיהיה אמינה, ספורטיבית(אין בעיה שיהיה מנוע קצת גדול), תיראה טוב..סאןרוף, ק"מ נמוך וכמובן שלא תישחוט אותי לגמרי בדלק או במוסך (אני חייל)

אני כבר נעול על זה שאני רוצה מכונית 3 דלתות כי היא קטנה וזה עונה לי על המראה הספורטיביות והמחיר (לרוב)

עכשיו השאלה.. איזה מכונית!?ואיזה שנה? מה ההיתם ממליצים לי לחפש?...

מה ההיתם אומרים על:

סיאט איביזה שנת 2003 +,- ? אולי פולו? פונטו?

גולף שנת 2001/2?

הציעו לי V5 2001 יד ראשונה עם 145,000 ק"מ.. 5 אלף מיתחת למחירון.. זה חורג מהתקציב שלי בכמה אלפים אבל אני לא יודע עם זה שווה אתזה.. מה אתם אומרים?

פג'ו?

היום ראיתי שיש לימצוא 307 XSI שמורות ממש! השאלה עם הם אמינות/ודלק.. (וגם זה חורג קצת בתקציב אבל אני מוכן לחרוג בתנאי שזה באמת באמת באמת שווה)

אני צריך אוטו שילווה אותי שנה וחצי ושלא תיהיה לי בעיה לימכור אותו אחר כך..אני לא ממהר ליקנות יש לי סבלנות אבל השאלה זה מה לחפש!?!?

תודה מראש לכל העוזרים! (:

פורסם

אני ההיתי הולך על גולף אבל לא כמו שאתה רוצה v5 היא תקרעה אותך בדלק קנה 1.6 ידנית או דיזל 1.9 מומלץ חוץ מזה שאי אפשר למצוא עם סנרוף מקורי אבל יש כאלה שעשו לו

פורסם

כל גולף לא תיהיה זולה לאחזקה באיחוד לחייל גם ה-307 לא תיהיה זולה לאחזקה דווקא איביזה ידנית תיהיה אחלה אופציה כמו גם הפיאט HGT .

:fadein:
פורסם

מסכים עם אייל , 206 XS יכולה להיות אחלה אופציה בשבילך.

בתקציב שלך אפשר אפילו למצוא 206 GTI , רכב יפה, מאובזר מאוד, מאוד מהנה לנהיגה ומאוד מהיר.

פורסם

גם אני חושב ש206 XSI תענה על כל דרישותיך.

גם הפונטו HGT אופציה מצויינת אם אתה חפץ ביותר כח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

307 לא בתקציב.ה206 xs כמו שקודמי אמרו רכב מהנה מאד עם התנהגות ואחיזת כביש מעולות.הגה טוב. רצוי ממודל 01 עם מנוע 16 שסתומים הרכב זריז.

פורסם

מגניב, לא חיפשתי עוד 206 Xs אני אבדוק.. ניראה לי אבל שזה מכונית שאנשים קורעים אותה

והדבר היחידי שאני פוחד זה הבעיות חשמל של הפג'ו (אני רואה על ה306 שיש לי היום)..

בכל מיקרה אני יחפש אולי אפשר לימצוא משהו טוב..

מה עם פולו או סיאט האוטו עונה על הדרישות אבל איזה שנה אפשר לחפש?

פורסם

איביזה תיקח רק משנתון 2003 ומעלה (שינוי צורה) ופולו את יכול לקחת או gti שנת 2000-2002 1.6 טורבו בנזין או 2003 צורה חדשה יותר 1.4 בנזין או דיזל ממליץ יותר מהצרפתיות המתקלקלות גם יותר קל למכור במחירים טובים

• תוכן חדש...