Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מודל 5 דלתות עם 57000 ק"מ

בבדיקה של קומפיוטסט התקבלו התוצאות הבאות :

*גיר 100 %

*בלמים 100%

*מחוונים 100 %

*מנוע 94% : הספק מנוע מעל 80% אבל על פי רב מתקבל 93 כ"ס לעומת האוטו שבדקתי שהתקבל 86 כ"ס

*שילדה : פגיעה בקצה שילדה : החליפו פגוש וכנף שמאלית

האם הייתם ממליצים לי לקנות את הרכב?

פורסם

מהו מחיר המחירון של הרכב וכמה כסף המוכר מוכן להפחית בעקבות הפגיעה בקצה השלדה?

מה הבוחן אמר על התאונה, מה בדיוק נפגע? קחי את הרכב לפחח אמין ומקצועי שיעלה את הרכב על הליפט ויתן חוות דעת לגבי האם יש כאן סכנה בטיחותית (למרות שבד"כ אין, אבל אין לדעת). אם הרכב תוקן במוסך מורשה את יכולה להוציא את היסטוריית הטיפולים ולראות מה בדיוק קרה.

עושה רושם שהיתה תאונה משמעותית אם החליפו את הכנף והטמבון.

פורסם

למכונית היתה פגיעה באחת מקורות האורך.

אין לזה השפעה בטיחותית אך יש לכך השלכה מיסחרית - ביום שתרצי למכור את המכונית תיתקלי בקשיים.

לא חסרות מכוניות טובות בשנתונים הללו ואין טעם להתפשר על מכונית שעברה תאונה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הבוחן אמר שאין שום בעיה בטיחותית

ציון שילדה 90% - שילדת מרכב , משמעות נמוכה : סימני פגיעה לפנים , סימני פגיעה קצות שילדה.

תיקוני מרכב משמעות נמוכה 82% - סימני פגיעה לפנים , מכסה מנוע הוחלף, פח חזית הוחלף, נזק לפגושים

יש דוח שמאי שקובע שאין ירידת ערך לרכב

פורסם

אני ל אמבין אתכם, נכון שיש מיליון רכבים, אבל אם מצויין שהפגיעה במשמעות נמוכה אין סיבה לא להוריד מחיר כזה או אחר על הרכב ולהנות מרכב במחיר זול יותר.

לדעתי אין סיבה לפסול אותו על הסף, אך יש לבדוק אולי אצל פחח, מכסה תא מנוע הוחלף זה קצת מוזר.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

לא כל כך מטריד אותי לא להוריד מחיר עכשיו

מה שמטריד אותי זה האם עוד 3 4 שנים כשארצה למכור את הרכב לא ירצו לקנות אותו

בגלל פגיעה בקצה שילדה

פורסם

כמו שאתה מבין שאין בעיה בטיחותית לרכב, כך גם מי שיקנה ממך את הרכב בעוד כמה שנים יבין את זה.

כמובן, יהיו כאלה שלא ירצו לשמוע (מילה "שילדה" מבריחה אותם מבלי שיבינו מה חומרת הפגיעה או משמעותה).

אבל לכל דבר יש מחיר, גם לרכב עם "קצה השילדה".

והמחיר הזה הוא נמוך מהמחיר של המחירון.

תוריד כמה שיותר, כך לא תפסיד הרבה בעתיד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...