Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקרוב אני קונה מערכת, הציעו לי סאב 12" חדש של סרווין וגה (ממחסן כלשהו) במחיר של פחות מהסרווין וגה הד, נאמר לי שהוא מסדרת וגה שחוזרת עכשיו ברטרו או משהו בסגנון, והוא אכן כמו פעם עם העיגול האדום, יש חיה כזאת ? אותו אחד אמר שהוא 200 RMS זה נכון ? למישהו יש נסיון אולי איך הוא לעומת הP2 של רוקפורד ? בהתחלה רציתי P2 אבל יש להם רק את הדגם של הסליל כפול של 4 אום.. שזה אומר מונובלוק.

אותו מחסן גם הציע לי מגבר של BOSS C650 בהתחייבות שכל האלקטרוניקה של חברות מוכרת ועם אחריות על כל דבר קטן ושזה מגבר חזק שלא עושה בעיות, אחרי שיטוט קל באינטרנט ראיתי בסרטונים שהוא מצליח דווקא להזיז סאבים... למישהו יש נסיון איתו ?

בקשר לקומפוננט, ראיתי באותו מקום קומפוננט של PLANET AUDIO שהוא היחיד באיזור המחירים שלי שיש להם ב5 ורבע חוץ מכל מיני סינים... בהנחה שאותו ואת הפולס ממקום אחר אני יכול להביא באותו מחיר... מה יותר עוצמתי ? שמעתי הרבה ביקורות טובות על הפולס לעומת התקציב אבל הפלאנט אודיו נראה אחלה רמקול עם מגנט דיי גדול...

אשמח לכל תגובה שלא תיהיה בנושא...

תודה.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

יומיים כבר ומעל 100 כניסות ואפילו לא תגובה אחת ? שאלתי על דברים שאף אחד לא יודע ? ניסוח לא נכון? כותרת ? אם זה משהו כזה שבגלל זה לא עונים תגידו ואני ידע לשנות...

פורסם

זה "המחסן" של אוטופרט?

יכול להיות שיש סדרה חדשה לסרווין, האם היא מופיעה באתר שלהם? אם לא, מדובר בסאב מהסדרה הישנה והטובה.

על ה BOSS תעשה חיפוש, הוא הוזכר לא פעם ולא פעמיים בפורום.

יצא לי לשמוע קומפוננט שלהם בעבר, לא זוכר את הסדרה או הדגם אבל לא התרשמתי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם כל מה שהזכרת עולה פחות מ 1000 שקל אז זה שווה.

יותר מזה, הייתי מחפש דברים יותר נורמלים:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא של אוטופרט אבל ספק אחר... הבנתי גם לפי חיפושים בפורום שהמגבר הנ"ל הוא לא מהזבל הסיני שמתוייג עם השם BOSS אלא מוצר אמיתי של החברה, את הסאב מצאתי באתרים בחו"ל, הוא לא כמו הישן 400WRMS או משהו כזה אלא 200 עם נצילות של מעל 90 DB לעומת סאבים אחרים בקטגוריית המחירים הזאת...

אשמח לעוד תגובות בנושא, במיוחד לנסיון עם הסאב..

האתר של סרווין כנראה בשיפוצים או משהו בסגנון כי ראיתי באיזשהוא קטע באתר היום או אתמול שיש סאב כזה אבל אי אפשר למצוא לו מניואל או משהו בסגנון כדי לראות נתונים יותר נורמליים...

פורסם

ל BOSS אין זיופים, מתי יבינו את זה כבר. BOSS זאת החברה, והיא מייצרת (קונה?) מוצרים זולים ופשוטים. סה טו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יכול להיות הוא התכוון לחברה BOSE ?

=] לפי מה שאני שמעתי יש להם רמקולים טובים

שמעתי מערכת קולנוע מבית BOSE ! שומעים נהדר =] לא יודע איך לרכב ואם הם מייצרים לרכב..

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

BOSE מייצרים מערכות ביתיות, אך בנוסף מייצרים מערכות OEM לכמה יצרניות רכב.

BOSS הוא לא זיוף של שום דבר למעט שם דומה ל BOSE.

איתמר.

פורסם

בחלק מהרכבים של אודי באים רמקולים של BOSE ולא BOSS ויש מצב שגם HU אני לא בטוח...

אני כמעט סגור על המגבר הזה אם אני יוציא אותו במחיר טוב, בקשר לסאב, אני מבין שאין הרבה נסיון איתו, איך הדגם הישן היה נחשב ? דופק ? איכותי ? נפוח ?

פורסם

זה לא אוטפרט זה המחסן של NEXT הרי אם אני לא טועה אוטופרט עברו לידיים שלהם.

אממ אתה לא צריך ללכת לפי מה שציעו לך אלה אתה צריך להגדיר אילו רכיבים אתה רוצה וצריך וללכת להביא אותם אם יש אותו ב"מחסן" הרווחת ואלה שאין תיקנה ברגיל הרי אין הכול שם.

פורסם

בעקרון שמה הייתי... פשוט אני יכול להשיג מחירים טובים משם וכרגע אין לי יותר מדי כסף ובכל זאת אני רוצה מערכת, לא מחפש כרגע איזה מערכת SQ מטורפת אלא מגבר עם סאב שיזיז את האוטו וקומפוננט שיתן קצת בינוניים וגבוהים בצורה נורמלית...

• תוכן חדש...