Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבי מתלבט בין: VW JETTA vs. SKODA OCTAVIA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה דגם?!

בנזין? דיזל?

איזה טיפול? קטן? גדול?

שאלה שמומלץ לשאול את סוכן המכירות, סמוך לרוב אולמות התצוגה יש מוסך של VW, שווה להכנס לשאול מה טווח המחירים לטיפולים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מדבר על הג'טה 2 ליטר בנזין.

הסוכן בטח לא ייתן לי את המחיר האמיתי של טיפול כדי לא להבריח אותי מאולם התצוגה.

אם מחירי הטיפולים הם סבירים לעומת רכבים אחרים אני לא דואג.

אני מדבר על טיפול שגרתי שנתי.

לבסוף האם זה נכון שהג'טה מתודלקת באוקטן 98?

פורסם

היום ראיתי את הג'טה באולם התצוגה ולמרות שהישיבה במקסימום היא די גבוהה עדיין היה משהו שהפריע לי ביציאה וזה סף הדלת שבולט בצורה מוגזמת בהשוואה למאזדה שלי.

הדגם שהיה באולם התצוגה הוא לא הדגם שאני חושב לקנות אלא דגם עם רמת גימור בסיסית ששם הכל אפור ומדכא.

בנוסף התקשיתי ביציאה כי הרצפה היתה חלקה ואני מאמין שבמצב נורמלי לא תהיה בעיה ועל בעית הסף אצטרך לחשוב.

פורסם
היום ראיתי את הג'טה באולם התצוגה ולמרות שהישיבה במקסימום היא די גבוהה עדיין היה משהו שהפריע לי ביציאה וזה סף הדלת שבולט בצורה מוגזמת בהשוואה למאזדה שלי.

הדגם שהיה באולם התצוגה הוא לא הדגם שאני חושב לקנות אלא דגם עם רמת גימור בסיסית ששם הכל אפור ומדכא.

בנוסף התקשיתי ביציאה כי הרצפה היתה חלקה ואני מאמין שבמצב נורמלי לא תהיה בעיה ועל בעית הסף אצטרך לחשוב.

זה לא משנה איזה רמת גימור תקנה בסיסית או מפוארת התחושה היא אותו דבר היא לא תשתנה בין רמות הגימור אז רק נותר לך לבדוק את המאליבו והאוקטביה.

יניב

פורסם
ובגלל שאותו נהג מונית שרכש שלוש ג'טות TDI ומכר אותן עקב אמינות נמוכה, אתה מאמין שזה המצב?

אם כן אני אחדש לך, מר' סיטרואן היקר; אני רואה יום יום לפחות עשרה ג'טות משוטטות להן כמוניות ואף פעם

לא שמעתי תלונה, ההיפך הוא הנכון.

אז לא נראה לי שלפי הנתונים המדוייקים שהצגת אתה מורשה לדבר על משחקי גורל למיניהם.

א) זה מורה לנהיגה ולא נהג מונית.

ב) התכוונת: עשר ג'טות.

ג) אל תכניס לי מילים לפה, בסה"כ ציינתי עובדה,בלי להוסיף שום חוות דעת.

ד) נכון מרגיז שלבני אדם אחרים יש זכות להתבטא???:shock::shock::shock:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

מר' סיטרואן היקר שלום שוב, אין לי כל כוונה להיכנס איתך לוויכוח אבל בקצרה:

א) זה מורה לנהיגה ולא נהג מונית. - והפואנטה היא...?

ב) התכוונת: עשר ג'טות.- כשאמרתי עשרה ג'טות התכוונתי לעשרה רכבים- רכב=זכר=עשרה, הלא כן?

ג) אל תכניס לי מילים לפה, בסה"כ ציינתי עובדה,בלי להוסיף שום חוות דעת.- "לא כדאי לשחק בגורל"- לא כך אמרת?

עובדה? לא נראה לי.

ד) נכון מרגיז שלבני אדם אחרים יש זכות להתבטא???:shock::shock::shock:- מישהו הבחין שנשללה ממך הזכות?

תגובותיי באדום.

פורסם

אלה ויכוחי סרק ולא תורמים שום דבר לדיון.

זה שמישהו מכר שלוש ג'טות לא אומר כלום כי על כל אחד שלא מרוצה תמיד ימצאו אחרים שמרוצים.

אם יש לכם נתונים סטטיסטיים אשמח לשמוע.

פורסם

זה שמישהו מכר שלוש ג'טות לא אומר כלום כי על כל אחד שלא מרוצה תמיד ימצאו אחרים שמרוצים.

זה בדיוק מה שאני אומר.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

תקשיב כאחד שנסע על כל סוגי הג'טות כולל בארה"ב ב2.5 טורבו GLI שהיא סוג של GTI לך על מנוע ה1.4 TSI יש לו 160 כ"ס מהיר וזריז מאד אף יותר מגירסת ה2.0 FSI יותר זולה גם ,אך אם אתה מתכוון לבצע ברכב שיפורי מנוע עתידיים קנה את ה2.0 FSI ושנה את הצ'יפ בכעוד 3200 ש"ח ותאמין לי מנסיון(זה מה שאני עשיתי +טורבו+אינטרקולר) ישתלם לך לדעתי רד מהאוקטביה לחלוטין

עריכה: לי יש 2.0 TSI שהיא הג'טה הכי יקרה אבל גם הכי טובה

VW Jetta 2.0 TSI

:twisted:החיה שלי :twisted:

• תוכן חדש...