Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבי מתלבט בין: VW JETTA vs. SKODA OCTAVIA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחי אל תתקרב לג'טה הרכב הזה חולה מוסכים.

תלך על האוקטביה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
תקשיב כאחד שנסע על כל סוגי הג'טות כולל בארה"ב ב2.5 טורבו GLI שהיא סוג של GTI לך על מנוע ה1.4 TSI יש לו 160 כ"ס מהיר וזריז מאד אף יותר מגירסת ה2.0 FSI יותר זולה גם ,אך אם אתה מתכוון לבצע ברכב שיפורי מנוע עתידיים קנה את ה2.0 FSI ושנה את הצ'יפ בכעוד 3200 ש"ח ותאמין לי מנסיון(זה מה שאני עשיתי +טורבו+אינטרקולר) ישתלם לך לדעתי רד מהאוקטביה לחלוטין

עריכה: לי יש 2.0 TSI שהיא הג'טה הכי יקרה אבל גם הכי טובה

דרך אגב אתה המצאת דגם חדש לפולקסוואגן ג'טה. יש 1.4 TSI עם 122 ועם 160 כ"ס ויש 2 ליטר FSI עם 150.

פורסם

תאמין לי שהוא יודע מה יש לו (או שאל תאמין לי כי אין דגם כזה).

השרשור מלפני שנתיים וחצי כךש שלא נראה לי שזה עוד רלוונטי לשואל.

אבל אם כבר, היום ב138K ניתן לקבל את האוקטביה TSI 160 כ"ס- אחת הבחירות הנבונות למשפחה הממהרת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...