Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ושוב אני חוזר אליכם עם הפורד אחרי שהתפוצצה עסקת הטרייד אין עם טויוטה על היילקס חדשה.

היום הרכב עבר טסט סוף סוף, לאחר בירוקרטיה רבת ימים.

הבעיה היא, שהבן שלי שהלך לעשות את הטסט היה צריך לעשות "מהומה" קטנה, כי התעצבן על ששולחים אותו כבר כמה ימים ממקום למקום בשביל אישורים סתמיים.

היום אחרי שהפסיקו עם בקשות האישורים, בדקו את הרכב והכל היה תקין, למעט פליטת עשן, הרכב מעשן לפיהם.

בסוף הם אשרו לו את הטסט, ואמרו ששנה הבאה תהיה בעיה להעביר אותו טסט.

וכך התחיל הסיפור :

לאחר שהוחלף מנוע, עזמי, המכונאי שהחליף לי אותו, אמר שהטורבו אוכל שמן, ויש להחליפו.

לאחר מספר ימים, בזמן נסיעתי ברכב, הסתכלתי במראה וראיתי משהו שחור, חשדבתי אולי זה הצל של הרכב, אבל זה המשיך כל עוד נסעתי ואז שמתי לב שזה עשן.

עשן שחור.

ממש כאשר החליפו את המנוע שמתי לב שהמכונאי שם יותר מדי שמן, והמדיד היה ממש מלא שמן בתחתיתו.

לאחר שהגעתי הביתה, ביקשתי מבני להביא את הרכב לטורים גבוהים (3500-4000 ס"ד, הרבה בשביל הרכב הזה).

הוא לחץ על הגז, ובהתחלה הרכב הוציא קצת עשן שחור, ואחרי 2-3 שניות הפסיק ולא עישן.

האם יש פה בעיה ? מדוע בדיוק הכשילו אותי (כביכול..) ומה המכונאי צריך לבדוק כדי לתקן זאת ?

האם יכול להיות שהטורבו גרם להם להכשיל אותי בטסט והוא פוגע בפליטת עשן ?

מה גם שלפני הטסט הוא שם איזה שהוא תוסף בדלק, בהנחה שזה יעזור זמנית, כאשר הוא ידע שהרכב מעשן.

הרכב עומד לפני מכירה ב48000 ש"ח (מחיר מחירון 68000) ואני דואג שבתוצאות הבדיקה יתגלו בעיות רבות ברכב.

מה אני צריך להגיד למכונאי לבדוק בכללי בכדי להיות מוכן לבדיקה ? אילו רכיבים עליו לבדוק ? אני מעוניין שיבדוק רכיבים שבודקים בזמן הבדיקה, ולנסות לתקן חלק לפני שהולכים לבדיקה..

(לא היו פגיעות בשלדה, אבל בכנף הקדמית הייתה פגיעה קטנה שבעקבותה הכנף תוקנה ונצבעה מחדש, לא רואים בכלל ואין פגיעות קורה.)

הרכב עבר החלפת צירייה אחורית ימנית לפני שבוע, והוחלף טיימינג בזמן החלפת המנוע.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...