Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתה מתכוון לתאונה?

לא מה פתאום.

אפילו אם הם חליפיים, אז מה? הם עבדו כבר שנתיים מאז שהאוטו אצלנו ויכול להיות שעבדו עוד שנה אחת כשהאוטו היה חדש אם הם לא הוחלפו.

אני אסביר עוד פעם למי שלא הבין או התבלבל:

כאשר עוברים מאור החניה לאורות הדרך - אין שינוי וזה נשאר אותו דבר. משמע אורות החניה הם כמו אורות הדרך ( שזה לא אמור להיות ככה )

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

פנה למוסך מורשה מאזדה, או פנה לחשמלאי לבדיקה, כי צריך לבדוק מה בדיוק הולך אצלך אולי משהו לא בסדר, אני משער שבדיקה כזאת לא תעלה כסף.

אם יש לך חבר או מישהו שאתה מכיר בעל מאזדה כמו שלך בדוק איך זה אצלו.

פורסם
מה אתה מתכוון לתאונה?

לא מה פתאום.

אפילו אם הם חליפיים, אז מה? הם עבדו כבר שנתיים מאז שהאוטו אצלנו ויכול להיות שעבדו עוד שנה אחת כשהאוטו היה חדש אם הם לא הוחלפו.

אני אסביר עוד פעם למי שלא הבין או התבלבל:

כאשר עוברים מאור החניה לאורות הדרך - אין שינוי וזה נשאר אותו דבר. משמע אורות החניה הם כמו אורות הדרך ( שזה לא אמור להיות ככה )

וזאת הסיבה שבגללה אתה צריך לבדוק שהמנורות הרגילות לא שרופות.

כי כאשר אתה מפעיל אור דרך אז גם אורות החניה פועולת וגם אורות הדרך ואם אתה מפעיל אור דרך ורק אורות החניה פועלות אז יש בעיה עם המנורות של אורך הדרך.

פורסם

רגע רגע משהו עכשיו קטן עלה במוחי.

אורות החניה כמו שרואים בתמונה הם האורות הגדולים.

כאשר מדליקים את אורות הדרך גם שתי הפנסים האמצעיים הקטנים אמורים להדלק נכון?

כי אני חושב שאחד אחד נשרף אחרי השני בלי ששמנו לב בכלל.

פורסם

משמש - גש לחנות חלפים\אוטודיפו הקרוב לביתך וקנה זוג מנורות מתאימות (אם אתה לא בטוח מה אתה צריך, תפרק את הנורה מהרכב ותלך איתה לחנות, על הנורה עצמה יהיה כתוב איזה סוג היא אגב).

ממליץ לא לקנות זבל זול שכן זה משהו שקונים פעם בשנה במקרה הרע ולהשקיע במנורות מחברות טובות כגון HELLA או OSRAM.

אגב - אם אתה לא יודע, אז במנורות החדשות כשתשים אותן, אל תגע בזכוכית - זה מקצר את חיי הנורה בהרבה ועלול לגרום לה להשרף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

90 אחוז נראה לי שזה המנורות האמצעיות , כי אני זוכר שפעם אחת בדקתי מה מצב הפנסים מקדימה ואחד האמצעיים לא עבד.

כנראה גם השני נשרף.

טוב , נשים את הרכב אצל מוסך מאזדה ונקווה שזה משהו קטן.

פורסם

לא מסכים.

אל תכניס את הרכב למוסך בגלל מנורה.

יודע מה? כנס לאוטודיפו תביא נורה סינית זולה ב15 שקל ותתקין אותה באוטו, תראה אם יש אור.

ובשביל ההשוואה, פעם הבאה שאתה מטייל ברחוב תסתכל על מאזדות שעוברות לידך (בכל זאת, האוטו הכי נפוץ במדינה) תראה איזה פנסים דולקים אצלהן...בעצם עזוב, פתח חלון - בדוק תעבור אחת ברבע שעה הקרובה :)).

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תשמע בגלל שאני לא בטוח שהבעיה בנורות אני לא רוצה לקנות סתם.

הקטע הוא שחוץ מהמנורות שיש עוד בעיה באוטו לפעמים הווינקרים נתפסים לזמן מסויים , הם דולקים ואי אפשר לכבות אותם, ואז נכבים לבד.

בגלל הבעיות האלו צריך לקחת את האוטו גם לחשמלאי.

ונגיד שאני אקנה מאוטו דיפו, איך אני מרכיב את הנורות? ומפרק את הפלסטיקים ?

פורסם

בחיים לא החלפת נורה ברכב?

לא צריך לפרק את הפנס בשביל זה :)

יש לך חבר שמבין קצת במכוניות ברמת החלפת נורה? אם כן - הסתדרת. אם לא - פנה בהודעה פרטית למישהו מהפורום שיש לו מאזדה 3, יש למשל את BURZUM - מומחה המאזדה שלנו :).

בנוסף יש את מועדון מאזדה שיש להם פורום משלהם, אני בטוח שתמצא שם מישהו שישמח להסביר לך איך להחליף נורה במאזדה 3.

(בחיים לא ניסיתי ברכב הספציפי, זה לא שזה מסובך להחליף נורה, מרימים מכסה מנוע, משחררים איזה פלסטיק, איזה תופסן, איזה קונקטור - והופ היא בחוץ).

הייתי ממליץ לך גם למצוא איזה חבר עם מאזדה 3 - בטוח למישהו יש :) ואז יהיה לכם יותר קל.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

את האמת בפורום מאזדה 3 לא ממש עוזרים.

יש חברים עם מאזדה 3 אבל השכל שלהם הוא לא בדיוק ברמה כזאת להחליף מנורה ולהתעסק במכוניות.

נראה יכול להיות שאני אלך היום לקנות מנורות , נשאל את אמא שלי מה היא אומרת.

בקיצור, תודה לך shellcase אחלה איש אתה !

עדכון קטן:

עכשיו הלכתי לבדוק איך אני יכול להחליף את הנורות, קצת פלסטיקים שצריך לפרק אבל לא נראה ממש מסובך.

פורסם

עדכון:

אכן המנורות שרופות, החלפתי מנורה אחת מהערכת רזרבה של הנורות שהייתה לי באוטו.

אלי אלך כבר לקנות שתי נורות.

פורסם

וואי חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם!!!

אי אפשר להוציא את הבית מנורה בצד ימין, היא תפוסה עם חתיכת ברזל כזאת על הבית מנורה.

ולא מספיק יש גם איזה חתיכת פלסטיק ארוכה לכל האורך שמקשה בכלל על ההוצאה של הבית מנורה.

אי אפשר להוציא את הפלסטיק.

פורסם

שרשור של 2 מסכים על בעיית נורות שרופות. אתה התעקשת קודם שזה לא נורות למרות שכתבתי שזה כנראה כן נורות וצדקתי.

רוב מהומה על לא מאומה.

אם תצליח להחליף הנורת בעצמך והן לא ישבו בדיוק במקומן אז האור יפזר את האלומה לא נכון וגם אז לא יואר הכביש כראוי וזאת מבלי לדבר שבקלות אתה עלול לפגוע או לקלקל משהוא.

גש לחשמלאי רכב והחלף אצלו את הנורות ולא לסיניות זולות שאורך חייהן יהיה קצר אלא ליקרות יותר וטובות יותר כפיליפס, טונגסרם, הלה, פלוסר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

טוב תודה לכולם - ורפי כנראה שכמעט אתה תמיד צודק :-)

הצלחתי לפרק בסוף גם הימנית והכל עובד עכשיו כמו שצריך !

ועשיתי גם שטיפה קטנה לאוטו שיהיה מושלם :-D

ולא צריך נורות תוצרת גרמניה הולנד אוסטריה או צרפת , מספיקה סינית חמודה וחביבה.

50 שקל מנורה גרמנית!! למה מה קרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...