Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיר לא ממש צריך להתאמץ כדי להגיע ל90 קמ"ש בכביש פתוח..גם אם הוא בשטח עירוני (ותסכים איתי שמערבי לייזר לא תמצא בשכונות הצרות והרחובות הקטנים אלא על כבישים רחבים, ישרים וארוכים).

בטח שלא עם X5...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלייקס,

מוצב תמרור המגביל מהירות ל-50. אתה רואה אותו ולא מתאים את נהיגתך לתמרור משמע אתה מצפצף בגדול על התמרור.

זה שונה בהחלט מאחד שיתפס על 60.

מישהו כתב כאן בשירשור אחר שבטעות הוא נסע 190 באיילון. בטעות אפשר לנסוע 110/120. 190 נוסעים בכוונה מאוד ממוקדת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר אתה מתאים את עצמך לכל תמרור הגבלת מהירות שאתה רואה (ואני מדבר על קבועים, בכביש שאתה מכיר ולא על אתרי בנייה ושיפוץ כי זה מחייב האטה)?

אני מודה - עברו הימים שניסיתי לבדוק כמה האוטו סוגר, אבל האמת שמצאתי את עצמי הלילה במהירות דיי גבוהה של 140-150 קילומטרים (בשנה כמובן) בלי לנסות יותר מדי, כן הייתי מודע לזה שאני מאיץ - אבל לא עשיתי איזו שהיא פעולה שונה בשביל לעשות את זה, כח המשיכה עשה זאת בשבילי (ההבדל מבחינתי שאני מכיר את הכביש ההוא עד הסדק האחרון באספלט - וזה כולל איפה השוטרים עומדים - או יותר נכון לא עומדים).

מה שאני מנסה להגיד, הוא שקשה להאשים את הבחור שקיבל רכב חדש - שמנתק אותך לחלוטין מהכביש (להבדיל מסובארו 97 או משהו בסגנון) ו90 קמ"ש בו זה לא בדיוק 190 באיילון במשפחטומטית.

מצד שני, אם לא מכירים את הכביש, לא נוסעים מהר... כי יתפוס אותך שוטר.

קשה לי לעשות לו נונונו (אני גם בטוח שהוא יקבל מספיק בבית), כי אני רואה את עצמי במצבים כאלה גם כן - לפני שנה שנתיים, מצד שני - כמו שאמרתי, צריך לדעת איפה לנסוע רגיל ואיפה לנסוע חוקי.

עריכה:גם 110\120 זה לא בטעות.

הייתי אומר ש90 זה הרבה יותר בטעות מ110.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אמיר אתה מתאים את עצמך לכל תמרור הגבלת מהירות שאתה רואה (ואני מדבר על קבועים, בכביש שאתה מכיר ולא על אתרי בנייה ושיפוץ כי זה מחייב האטה)?

כן. גם בהתייחס לאתרי שיפוץ ובניה.

אני לא רוצה להיתפס עובר על החוק ולכן מעדיף להגיע 10 דקות יותר מאוחר.

בהרבה מאתרי הבניה, נראה שהגבלת המהירות קצת מוגזמת, ובכל זאת אני מכבד אותה.

ואני אגלה לך עוד משהו - כשאני קונה רכב, אני מראש מעדיף שהמנוע יהיה חלש יחסית לרכב, כדי שהרכב לא ירגיש קל לפתח מהירות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כן.

עבירות ועונשים שאוזכרו בתוספת השלישית לפקודת התעבורה - רשות הרישוי רשאית לדרוש ממך טרם חידוש הרישיון (בתום השנתיים נהג חדש) לבצע אמצעים מתקנים (מקובל שזה קורס נהיגה נכונה/טסט/תאוריה). אם עמדת באמצעים המתקנים תקבל שוב רישיון של נהג חדש לשנתיים ותהיה חייב שוב בעוד 3 חודשי מלווה. בסה"כ תהיה 4 שנים נהג חדש. (אם לא תמעד בדרך שוב).

.

• תוכן חדש...