Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה "הפועל" הזה?!

כבר חשבתי או-טו-טו רפי גינת יכנס בראש העיר שלכם על איזו שחיתות עסיסית, אבל מה- כולה תקציב נמוך לספורט.

הלוואי שבכל הארץ התקציב לספורט היה יורד ועובר לחינוך. אולי אז לא כל-פוץ-שמתרגש-מענייני-דיומא-שלא-מעניינים-אף-אחד-אחר ירצה להדיח את ראש העיר שלו.

*אין במשפט הנ"ל כוונה להעליב או לקרוא לפותח השירשור בשמות גנאי.

[הנהלת הפורום מבינה שהתכוונת לכנות את פותח השרשור "פוץ" במובן החיובי של המילה, לכן אתה יכול להתייחס להתראה שקיבלת כאל נקודות בונוס]

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי בוחר במוטי ששון שוב ושוב ושוב מסיבה אחת פשוטה:

הוא החליט לפתוח את הספרייה העירונית בימי שבת, למשך שעתיים שלוש,

ע"מ שאנשים שאין להם זמן באמצע השבוע להגיע (היא נסגרת לרוב מוקדם),

יוכלו להגיע להשאיל ספרים, ויותר מזה - ע"מ שאנשים יוכלו לקחת את הוריהם הקשישים שאינם מסוגלים להגיע בכוחות עצמם,

בימי שבת, ולהשאיל ספרים לכל השבוע (אפשר להשאיל שם עד 5 ספרים לכל מנוי).

קמו ישר הדתיים והקימו קול מחאה. הספרייה נפתחה למורת רוחם. כמובן שהם לא מימשו שום איום שלהם ולא עשו שום דבר.

כשהם (הדתיים) נשאלו אח"כ מדוע הם לא עשו את מה שהבטיחו (הפגנות וקשקושים) הם אמרו "מחאתנו תגיע בשקט".

כשמוטי ששון נשאל מדוע למרות האיומים הוא פתח את הספרייה הוא ענה "כי זה יותר חשוב מהם" (או תשובה בסגנון הנ"ל).

הוא בטוח זכה בקול שלי, להרבה שנים נוספות.

מעבר לכך, ובלי שום קשר, יצא לי לדבר איתו מספר פעמים באופן אישי.

הוא בהחלט בנאדם עם חזון, שרואה היכן צריך להשקיע ועושה זאת, בלי לדבר יותר מדי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני רוצה לפתוח עצומה להדחת תושבי חולון מחולון.

עיר שמתפתחת תרבותית וספורטיבית.

בזמן שתל אביב רק מתדרדרת.

ולכם עוד יש תלונות.

אייל

פורסם

אני אפילו אענה - שטוב לעיר אלפי ילדים במוזיאון ובספרייה מאשר בבית ספר לספורט זה או אחר.

וכל הכבוד לראש עיר שלא נכנע לניסיונות סחטנות התקשורתיים השונים כדי להשקיע בקבוצת ספורט שתרומתה מסתכמת בלעשות קצת נחת ביום שבת בערב לכמה אלפי מבוגרים (שוב - כי רוב התקציב הולך לנוער!)

במקרה יצא לי לשמוע את הבחור מתראיין לתוכנית הספורט של 102FM באחד הערבים בדיוק בהקשר הזה, הוא אמר חד וחלק - מיגרשים לפעילויות - בניתי ואמשיך לבנות , מקומות מסודרים שאפשר לקיים בהם פעילויות (ממוזגים ובעלי המתקנים הטובים ביותר) בניתי ואמשיך לבנות , נוער - התקציב רק עולה ועולה - אבל בוגרים - זה הסכום שינתן , ואני אעשה כמה שאני יכול כדי לעזור במציאת ספונסרים לקבוצה כדי שתקציבה יהיה כמה שיותר גבוהה ומעל מיליון כדי להשאיר את הרמה הגבוהה.

(דבריו כתובים על ידי עד כדי שינוי בניסוח)

אם הייתי גר בחולון - הייתי מצביע לו בלי לחשוב פעמיים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני רוצה לפתוח עצומה להדחת תושבי חולון מחולון.

עיר שמתפתחת תרבותית וספורטיבית.

בזמן שתל אביב רק מתדרדרת.

ולכם עוד יש תלונות.

+1. בתור אחד שעל לא עוול בכפו גר כמעט שלוש שנים בחולון, יש לי רק דברים טובים להגיד על ההתנהלות של העיר הזו. לרוב התושבים שם לא מגיעה כזו עיר. אני סומך על חתך נכבד של האוכלוסיה שגרה שם שידעו לזרוק את ראש העיר שלהם, בדומה לפותח השרשור.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אז ככה: מזווית קצת שונה. אתם בתור כאלה שלא גרים בחולון לכם קל לדבר, כי אתם רק רואים את מוזאון הילדים ואת פארק פרס ולא שמים לב לבעיות.

למשל: מצוקת החניה ברחובות הראשיים (סוקולוב והסביבה), מחסור חמור במקומות בילוי בעיר חולון (עיר לילדים כבר אמרנו?), מכון טכנולוגי חולון ללא חניה (שהבניה של החניה והמעונות נפסקה עקב חוסר תקציב), כל הסיפור שהיה עם המכון הטכנולוגי והנשיא דוד מועלם מרון, שלא נדבר על רעש המטוסים שכבר כמה? 18 שנה שאני בחולון, עד עצם היום הזה מטוסים טסים לי ב2 בלילה מעל הראש, בניית 20 אלף כיכרות מיותרות, עזיבה מואצת של תושבים, המס על סיירת הבטחון שהיה אמור להיות מבוטל ע"י משרד הפנים, ארנונה גבוה ביותר , מדרכות באמצע העיר ברמה פחותה ממדרכות של אזור תעשייה, כנ"ל לגבי תאורה (מי שהולך באזור התעשייה בלילה חושב שכעת אמצע היום) ויש עוד הרבה. זה רק מה שאני זוכר בשנתיים האחרונות.

לגבי המדיטק: אז נכון הוא פתוח בשבת. אבל ניסית להיות שם פעם אחת ביום שבת? המנוי אנשים, אי אפשר להיות שם. תורים באורך הגלות. אז למה זה טוב?

ROOONEEYY

פורסם

אני מבין שלדעתך תרבות, ספריות, תיאטרון וחוגים הם בזבוז כסף. העיקר שיש כדורסל וכדורגל.

גם ספורט הוא תרבות, אפילו בארץ.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
אז ככה: מזווית קצת שונה. אתם בתור כאלה שלא גרים בחולון לכם קל לדבר, כי אתם רק רואים את מוזאון הילדים ואת פארק פרס ולא שמים לב לבעיות. ?

מצוקת חניה?

מה אתה עושה צחוק,הייתה בתל אביב פעם?

יש מלא חניה ביום שלישי.כל פעם שאני נכנס לעיר שסגורה ביום שלישי אני בהלם מחדש.

רעש מטוסים אתה צודק,יש לי חבר שהמטוסים עוברים לו דרך החלון.

אייל

פורסם

אפשר לחשוב שרעש המטוסים תלוי בראש העיר.

גם תושבי אור יהודה, יהוד, סביון, קרית אונו, לוד ועוד סובלים מראש המטוסים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בטח שתלוי. אל תדבר סתם אם אין לך מושג. ניתן היה לבנות תוואי נחיתה כך שלא יהיה רעש מטוסים או שיהיה רעש מופחת. אני בכלל לא מדבר על כך שלפני כחצי שנה כשמסלול אחד היה בשיפוץ, אז מטוסים שרקו לי מעל הבית בגובה כזה כאילו הם עוד שניה מתנגשים בי. וששון בתור האחראי לוועדה למניעת רעש או שקר כלשהו אחר לא עשה בתאכלס שום דבר. זה כבר קורה אגב, 18 שנה.

ולזה שאמר שניתן למצוא חניה, אתה מוזמן לבוא איתי ב12 בבוקר, בכל יום חול שבא לך, ולמצוא חניה ברחוב סוקולוב או שנקר או אילת ושאר הרחובות. אולי זה לא כמו בת"א (וממתי ת"א נהייתה אמת מידה לעיר שמנוהלת נכון או עיר תקינה???), אבל אני מבטיח לך שלא תמצא חניה בסוקולוב. אתה מגיע לשם פעם בשבוע, אני נמצא שם כמעט יום ביומו.

ROOONEEYY

פורסם

קודם כל כל הכבוד למיקי דורסמן והפועל חולון שעם תקציב של 5 מיליון דולר ניצחו קבוצה עם תקציב של 16 מיליון דולר.

א-ב-ל כתושב ת"א אני לא מממן עם הארנונה שלי את ה 16 מיליון דולר של מכבי ת"א (אני מקווה) אלא התקציב בא מספונסר (מי שהולך להחליף את שטראוס-עילית) ומבעלי הקבוצה - בעיקר רענן כץ ודיוויד פדרמן.

העיריה לא צריכה לממן קבוצת ספורט מקצועני.

אני מחזיק אצבעות שייפול על הפועל חולון איזה גאידמק (שלצערי מפסיק לממן את הפועל ירושלים כדורסל וממשיך לממן את אהובת הבבונים בית"ר) כדי שיתנו בראש למכבי ת"א גם בשנה הבאה - אבל זה לא צריך לבוא מהעיריה.

מה שהעיריה כן משקיעה בספורט צריך להיות בספורט עממי, שכמה שיותר אנשים נהנים ממנו.

לפני שבוע אמרתי לעצמי שכחובב ריצה, אני בטוח מצביע לחולדאי.

עיריית ת"א פיתחה את החלק של הפארק שמזרחי לקניון איילון עם בירזיות ותאורה וכן נסלל שביל ריצה ואופניים בחלק הדרומי של הטיילת, כך שמקריית עתידים עד יפו יש מסלול רצוף של 17.5 ק"מ.

אין הרבה ערים בעולם עם מסלול כזה.

בנוסף, יש בת"א מירוץ חצי מרתון מוצלח, עם שאיפה למרתון שלם בקרוב.

שוב - זה אירועים שהמוני אנשים נהנים מהם, לעומת מימון משכורות במיליונים לכמה שחקני כדורסל זרים.

פורסם

המטוסים טסים מעל מי שלא נלחם נגדם מספיק.

אור יהודה, יהוד, סביון, קרית אונו, לוד מתחלפים ביינהם מי יסבול מהמטוסים.

כל פעם הם משנים את כיוון הטיסה בגלל עיריה שנלחמת בהם.

שימו לב לקבוצות הספורט של תל אביב בשנים האחרונות.

איך הרמה שלהם רק יורדת אם שהם ניסגרות.

זה ראש עיר דפוק.

אייל

פורסם
בטח שתלוי. אל תדבר סתם אם אין לך מושג. ניתן היה לבנות תוואי נחיתה כך שלא יהיה רעש מטוסים או שיהיה רעש מופחת. אני בכלל לא מדבר על כך שלפני כחצי שנה כשמסלול אחד היה בשיפוץ, אז מטוסים שרקו לי מעל הבית בגובה כזה כאילו הם עוד שניה מתנגשים בי. וששון בתור האחראי לוועדה למניעת רעש או שקר כלשהו אחר לא עשה בתאכלס שום דבר. זה כבר קורה אגב, 18 שנה.

אולי תפסיק לדבר שטויות שאין לך מושג בהן?

דבר ראשון - בנחיתה יש הרבה פחות רעש מאשר בהמראה.

דבר שני - ראש העיר לא קובע שומדבר. נתיבי תעופה, כולל כיווני המראה ונחיתה, נקבעים ע"י רשות התעופה האזרחית, משרד התחבורה ונציגים של מנהל התעופה האירופאי.

דבר שלישי - אם אתה חושב שכשאחד המסלולים היה בשיפוץ, לך היה רעש, מה תגיד על תושבי בני עטרות שפונו מבתיהם בגלל הרעש הבלתי נסבל שנגרם מהמראות המטוסים?

דבר רביעי - אתה בעצמך אומר שהרעש קיים כבר 18 שנה (לדעתי יותר, אבל זה כנראה מה שאתה זוכר) - אז נראה לך שבוקר אחד ראש עיר יכול לשנות את זה?

ולסיום, אין לי מושג מי זה ששון הזה ועל מה הוא אחראי, אבל וועדות למניעת רעש מתייחסות לגורמי רעש עירוניים (ילדים שצורחים בפארק באמצע הלילה, שעות פינוי אשפה וכו').

הן לא קשורות, ואין להן יותר מידי השפעה, לגבי מקורות רעש חיצוניים. בטח שלא מטוסים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נו באמת העצומה הזאת נישמעת כמו בדיחה לא רצינית.

בתור סטודנט המדיטק אחלה מקום ללמוד ברמה מאוד גבוהה לא פחות מהספריות שיש באונברסיטאות. המקום ניראה טוב ובאמת ברמה אירופאית. לידו מקימים את המרכז הישראלי לעיצוב וזה טוב שקצת שמקיעים בחינוך ותרבות משהו שיכול להיות מוזר לכל מי שבשבילו תרבות זה לפצח גרעינים. עוד לפני החוק על הספריות בחינם, כחייל היה לי שם מנוי בחינם ועצם זה שהמקום פתוח בשבת מאפשר לחייל קרבי לקרוא 2-3 ספרים בחודש.

יש הרבה השקעה במעדוני ספורט לנוער ולראייה התוצאות וההישיגים של הקבוצות של בתי הספר.

בכל מיקרה אני גם אוהב ספורט ועושה יותר ספורט מרוב מי שרשום בעצומה הזאת ובאופן אישי לדעתי המגרשים (בשכונות, לחובבים וכ'ו) משתדרגים עם השנים ויש כמה ברמה מאוד גבוהה בעיר אין מה להתלונן.

אני כתושב העיר רוצה שהארנונה תחזור בהשקעה שרלוונטית לכולם. אם הפועל חולון תסיים במאזן חיובי שנה הבאה הכסף לא חוזר לעיר הוא הולך לכיס בעלי הקבוצה.

בקשר לחניה. בלי עין הרע אין בחולון את כל המחלה של הכחול לבן שפושטת במחוזתינו. ואם צריך להגיע למרכז העיר באמצע יום העבודה אז חונים 5-8 דקות הליכה באיזורים שכן יש חניה ומגיעים בנוחות.

• תוכן חדש...