Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, מישהו טען אחרת? אבל שכחת דבר אחד, לרוב ההמראות מתבצעות בבוקר, והנחיתות - בערב. בערב הרעש הנ"ל שמגיע לא פעם למעל 75 DB, מפריע קצת יותר מאשר בבוקר.

תגדי לי מר בחור, אתה גר לך בסביון או ת"א או אנערף ומבלבל לי את המוח על רעש מטוסים? אתה היית אצלי בבית בתקופה הזאת? אתה ניסית לחיות? אצלך בבית רעדו החלונות ואזעקות הופעלו? מעליך טסו מטוסים והרעידו את כל השכונה? אז תעשה טובה תשב בשקט ואל תתערב.

לא בוקר אחד, היו לו 365*18 בקרים כאלה לעשות משהו, והוא עשה כלום..

אם אין לך מושג מי זה מוטי ששון אז תעשה טובה ואל תתערב בשרשור. לא על כל נושא חייבים להגיב.

ROOONEEYY

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חולוני כל ימי חיי [לטוב או לרע] ואמשיך להצביע לששון.

מה שהוא עשה לעיר הזו במשך כהונתו, לא תיאמן.

אני שמח לחיות בעיר הזו.

מי שלא טוב לא, שישים מכתב מחאה בתא תלונות שלי [פח הזבל]

פליקס, הרכב שלי מגיע ל 140+ דיבי, 75 דיבי של מטוסים רק תורמים לי לשנת לילה טובה יותר:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אחח אחח חולונים יקרים,

תאמינו שאתם לא יודעים כמה טוב לכם.

בראשון אין חניה שלא בכחול לבן כמעט בכלל, וזה עולה כסף גם אם אתה תושב ראשון.

יש לנו היכל תרבות יקר ומפואר על שם ראש עירייתנו שיחיה, ממש כמו בימי ברית המועצות העליזים, וכמעט כלום בו לא בחינם.

אנו מממנים בכסף רב מכיסינו את החברה העירונית לבטחון שאכן מונעת את תופעות פשיעת הנוער, הוונדליזם, ההומלסים, הזנות, השב"חים (NOT כמובן, היא עוסקת -וזה על פי נתוניה עצמם - בעיקר ברישום דוחות חניה)

מרכז העיר נראה כמו עזה.

שכונות שקטות קמות יום אחד עם מחלף מפלצתי 100 מטר מהן, וגם שטחי תעשיה הופכים באופן מסתורי לשטחי איקאה.

אצלכם לפחות ראש העיר פועל למען תושביו, מה שנראה שאצלנו לא כך הוא.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם אין לך מושג מי זה מוטי ששון אז תעשה טובה ואל תתערב בשרשור. לא על כל נושא חייבים להגיב.

קודם כל תרגע. גם אם הדברים שנכתבו כאן בשרשור לא מוצאים חן בעיניך זאת לא סיבה לצאת להתקפות אישיות.

לידיעתך, שדה התעופה בן גוריון, על שלושת מסלוליו, נפתח בתקופת הבריטים. הרבה לפני שמישהו חשב בכלל להקים את העיר חולון ואשכרה למקם בה תושבים או לבנות את הבניין שלך.

אף ראש עיר לא יוכל להזיז או לשנות את מסלול ההמראה/נחיתה של המטוסים. אי אפשר להזיז את המסלולים הקיימים בנתב"ג וגם אם היה אפשר מדובר בעלות אדירה שאין סיכוי שמישהו יממן. זה בטח לא משהו שהוא בתחום האחריות של ראש עיר כזה או אחר.

יודע מה, אני לא יודע מי זה מוטי ששון. לא מכיר אותו. אני רק יודע שבשנים האחרונות חולון הפכה מעיר שגועל נפש להכנס אליה לעיר יפה, מטופחת, תרבותית והרבה יותר נעימה לתושב. מבחינתי זה מספיק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

באמת מעניין אותי איך אתה יודע מה קורה בחולון אם אתה לא גר שם? מה כל כך יפה להיכנס לחולון? להיכנס דרך אזור התעשייה בסיירים? או אולי להיכנס דרך צומת חולון? או אולי להיכנס דרך צומת טמפו שהיא פאר היצירה?

סתם שאלה, ניסית פעם לעשות משהו בחולון? או נשאל אחרת: ניסית פעם לבלות בחולון (חוץ מסנוקר ומפגש רז)? יש באמת מה לעשות בחולון? אז יופי יש מוזאון ילדים, אז יופי יש מדיטק, אז? אי שמח שלכולכם כיף לבוא לעיר שלי ולהנות מהמתקנים שלנו, אבל אני לא מוצא בעיר שלי שום דבר מיוחד ששווה לבוא למענו, למעשה חולון עיר מתה.

בקיצור אני רק מקווה שבבחירות הבאות יגיע מישהו אחר, ושאולי בגלל כל העניין עם הפועל חולון סוף סוף נזכה לראש עיר טוב יותר.

ROOONEEYY

פורסם

מועדונים וכו' רק יהרסו את העיר, יזרימו פשיעה. [היה נסיון למועדון, שכשל נחרצות, וטוב שכך]

אפחד לא רוצה את זה :)

אני מעדיף עיר שקטה, ולצאת מהעיר לבלות, מאשר עיר רועשת, ורק לחפש מקומות שקטים "לברוח" אליהם.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בבת ים דווקא יש הרבה איפה לבלות. יש לפחות את הטיילת ששם לא חסר מקומות. יש מועדונים בבת ים, יש בתי קפה נורמליים, בחולון אפילו את זה אין. כמו כן בבת ים חל שיפור עצום ברמת הכבישים והמראה.

מבחינתי הוויכוח תם, נראה מה יהיה בבחירות הבאות, ונקווה שעד אז הפועל חולון יקחו עוד אליפות ממכבי ת"א. :evil:

ROOONEEYY

פורסם
או אולי להיכנס דרך צומת חולון?

אני לא חולוני ולא מתמייר להתעסק בכלל בפוליטיקה, למעשה הפוליטיקה היחידה שאני אתעסק בה היא לרשום את המילה "פוליטיקה".

אני רק חייב לומר שאחד הדברים הכי יפים בחולון (אני לא מאמין שאני כותב את זה) זאת הכניסה לעיר דרך צומת חולון, ספרתי שם בסביבה (של רדיוס פחות מ-400 מטר) 3 מזרקות שלכל אחת "מוצמד" גן יפיפיה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אז תנסה לבלות בעיר הנפלאה שלי. בת ים..

העיר באמת נפלאה .קצת פירגון לא יזיק גם אם יש עוד הרבה לתקן אחרי מה שהשאירו הקודמים.

חכה רק עוד קצת ותראה עוד כמה שינויים.

בברכה

מוטי.

• תוכן חדש...