Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10 צ'קים, ועמלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני לתומי חשבתי שגת אמור לחדד כל מיני דברים

אירית

פורסם
לא. ממש לא. למה אתה סתם מעליל?! מה שהיה: קניית מחשב ב-4000 ש"ח. המוכר הוסיף עוד 300 ש"ח, ונדרשתי לשלם, כי אין חנות שתסכים לתת לי ב-10 צ'קים. עכשיו זה מובן? ד"א - מותר לו לעשות מה שליעד אמר?

נתת צ'קים ל 10 חודשים משמע אין כ. אשראי זמין עם מסגרת אשראי פנוייה של 4,000 ש"ח. לקוח כזה נחשב אוטומטית ללקוח מסוכן עם סיכוי גבוה לצ'ק חוזר וסיכון עולה כסף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה לא אומר כלום

עשיתי מזגן בבית ב 11K ושילמתי בצ'קים בזמן שיכולתי להעביר את הויזה בתשלום אחד.

המתקין הסכים לקבל צ'קים בלי בעיה, צ'ק ראשון "מזומן" וכל השאר דחויים.

פשוט עשיתי זאת כי ברגע הראשון שתהיה תקלה ולא יהיה לי שרות אז אני מתחיל לבטל צ'קים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה דווקא מקובל שהסכום במזומן והסכום באשראי / צ'קים אינו זהה.

הוא ביקש עוד 300 ש"ח (למה לא התמקחת על זה?) כי:

1. הצ'קים הם דחויים. זאת אומרת שבינתיים הוא לא רואה את הכסף, וכידוע כסף היום שווה יותר מכסף בעתיד.

2. אולי הוא מפקיד אותם בבת אחת, ואז גם יש לו עמלה על הצ'קים הדחויים.

3. אולי הצ'קים יחזרו, ואז הוא בבעיה כי את הסחורה הוא כבר סיפק. זה מין סוג של בטחון. (לקחת מהרבה אנשים קצת יותר בצ'קים וככה בעצם לבטח את עצמו נגד לקוח אחד שהצ'קים שלו יחזרו).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
ברגע הראשון שתהיה תקלה ולא יהיה לי שרות אז אני מתחיל לבטל צ'קים

זה פטנט נחמד אבל לא תמיד הוא עומד במבחן המציאות מול נוכלים.

צ'ק שחוזר הולכים איתו להוצל"פ וכבר יש לך בעיה.

את ראש ההוצל"פ לא יעניין אם קיבלת שירות או לא.

ראש ההוצל"פ לא נכנס לדיון האם המזגן שלך תקין, לא תקין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הוצל'פ זו לא רשות שופטת, עד שהם יגיעו אלי אחרי שהוא ניגש אליהם עם צ'ק, המתקין כבר יתדפק על דלתי כדי לסדר את העניין בלי שאקרא לו

מניסיון

לפני מספר שנים התקנו מיני מרכזי עלה 16K, שילמנו 6 מזומן והשאר צ'קים שלא חשבנו שבכלל נגיע לעניין הביטול.

אחרי מספר חודשים התחילו בעיות והנוכל שהתקין (יותר נכון היו צמד נוכלים) בקריאה הראשונה הם הגיעו אבל סיבנו אותנו ולא תיקנו כלום

אחרכך הם סירבו לבא ו"נעלמו", אבל מהצ'ק הראשון שביטלנו הם חיפשו אותנו כמו ילדים טובים, וגם הוצאות הביטול צ'ק היו עליהם

פורסם

ואם הצ'ק שלכם היה עובר לאיזה גובה חובות נחמד כי הבחור שנתת לו צ'ק הסתבך בהימורים ונתן את הצ'ק שלך כתשלום?? אתה חושב שיהיה אכפת לבעל הצ'ק כרגע מהמבחור שאתה נתת לו את הצ'ק??לא נראה לי שמזגן לא תקין בבית שלך יעניין לו את ה....

מבחינתו ביטלת לו צ'ק חוקי ואתה תתחיל להיסתבך.

פורסם

ברור, מי אמר שרשמתי צק עם שם פתוח או לא למוטב בלבד

פורסם

ואיך עשית את הצ'ק למוטב בלבד?

צ'ק רק עם קרוס הוא סחיר וניתן להסבה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי 2 סוגי פנקסי צ'קים, אחד שהוזמן שהוא למוטב בלבד ואחד שהוא רגיל

בכל אופן כדי להסב צ'ק רגיל ל"מוטב בלבד" יש לעשות את הפעולות הבאות (ע'פ הוראת הבנקים) :

1.לעשות 2 קוים אלכסוניים ולרשום ביניהם למוטב בלבד

2.איפה שרשום "שלמו לפקודת" צריך למחוק את "לפקודת" (גם מהצד השני באנגלית)

3.בתחילת השורה של "שלמו" יש להתחיל באות "ל" ולסיים ב"בלבד" (לפלוני אלמוני בלבד)

לבטיחות:

* לתחום את הסכום לתשלום בשני קוי אורך

* בסוף שורת תיאור הסכום במילים יש להוסיף את המילים "שקלים/ש'ח בלבד"

*בשיקים של "למוטב בלבד" - אם ידוע לכם מספר החשבון אליו יופקד הסכום אז לרשום בגב הצ'ק "לזכות חשבון ____ וחתימה"

פורסם

בכל פנקסי ההמחאות, המילה שקלים (ש"ח) מודפסת בגוף ההמחאה בשורת הסכום במילים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...