Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בהנחה ואני מחליט לוותר על אופנוע, האופציה היחידה ב4 גלגלים חייבת להיות קבריולט.

התקציב עומד על כ-60K ש"ח ללא רצון למתיחה כלשהי.

רציתי לדעת מה אפשר להשיג בתקציב הזה, מלבד במוו 320 למינהן.

תודה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שברולט קוואליר 98.

גולף /97/97/95 או 87.

פיאט פונטו/ספייס 95.

פורד אסקורד - אקריה 95

רובר 216 94/97.

פ'יגו 306 96

אף אחת מהמכוניות האלו לא אמינות בכלל הרבה טיפולים ובעיות. תהנה.

S2000

פורסם

אפשר להוסיף שאתה יכול לקנות 2 מכל רכב שהוצע למעלה.

התוספת שלי היא סאאב משנת 97 לערך (יש גם שבלול)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

שחר ממתי ויטרה זה קבריו ?

דר, כל מה שהזכרת אני מכיר ולא מעוניין, אני רוצה אוטו שמור ומטופל שאפשר לנסוע איתו בכיף, ולא לבלות איתו במוסך, כמו כן אין לי כרגע רצון לקנות גרוטאה ב25 אלף, אני מעדיף להשיג את מה שאני יכול הכי טוב בכסף שיש לי.

ואם לשקול משהו מהרכבים שהזכרת:

גולף 95/97, או פיג'ו 306 (דמיוני לחלוטין למצוא אחת שמורה ומטופלת שאינה יד 7+ וק"מ של מונית)

פורסם

אין מכוניות אחרות קבריולה שנכנסות לך בתקציב, MX5 בין הישנות מגיעה ל70 אלף שקל.

המכוניות שהבאתי חלקן עמודות על 30 אלף שקל וחלקן 58 אלף.

קח בחשבון שאלו המכוניות שיש בתקציב הזה המבחר מאוד מצומצם. אם תמתח את התקציב מעל 80 אלף אז תוכל למצוא אופציות יותר נאות.

כמובן שכל רכב כזה לא משנה השנה ביטוח יעלה הרבה מכוון שאם זה קבריולה עם גג בד יש הנוהגים לקרוע אותו כי זה בכייף שלהם, והביטוח מאוד "אוהב" את זה לכן הביטוח נותן מחירים מאוד "סברים".

חוץ מזה יש לך סאאב קונבירטיבל 96 ב42 אלף שקל היא מכונית שנחשבת אמינה יד שניה 125 אלף קילמוטר זה לא הרבה.

S2000

פורסם

היי, ויטרה האמנם יש גרסאות פתוחות, אבל זה לא הכיוון בכל אופן.

לגבי התקציב: הוא ללא אפשרות מתיחה כרגע, וברור לי שבין 80-90 אני כבר יכול לקנות מיאטה 2003 אוטמט.

לגבי הביטוח: אני לא ממש מוטרד כי על האופנוע אני משלם מעל 10 בשנה, גם מהגג אני לא פוחד מהסיבה שהאוטו לא יחנה במקומות מועדים לפורענות, אבל כמו שזה נראה עכשיו, אני אעזוב את זה בנתיים ואשאר עם דו"ג לצערי.

• תוכן חדש...