Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את כל הרמקולים ברכב שלי (ניסן אלמרה 99).

יש לי מאחורה 6.5 מתים, וכך גם מקדימה.

אני לא טיפוס של ווליום ובאסים שמרימים את השכונה, אבל אוהב איכות של צליל.

בקרוב אני טס לארה"ב, וממה שראיתי - הרמקולים והחוטים עולים שם פי 3 יותר זול מהארץ (אני לא מפחד ממכס).

מבקש מכם לעזור לי בבחירה: מערכת רמקולים קומפוננט (אחוריים + קידמיים + טויטרים וקרוסאוברים שבאים יחד עם האחוריים והקידמיים בסט). כמו כן - מגבר ובאס שחוסכים במקום, כמה שיותר קטנים (וכאן אני מוכן להתפשר על איכות הצליל והעוצמה).

אני שומע בדרך כלל מוזיקה ורדיו כך, שאשמע גם מה קורה בכביש, ואני אוהב (כמו שציינתי) צליל נקי ואיכותי - כולל באס.

אם זה משנה, בעיקר אני שומע רוק, רוקנרול, ג'אז, בלוז - וצ'יל.

המחיר לא כל כך חשוב לי (כמובן שאני לא אקנה מערכת ב-10000$, אבל אני גם לא מתקמצן).

תודה רבה על כל התגובות.

נ.ב. את הרדיודיסק אני לא אחליף - יש לי פיוניר מעולה.

פורסם

אוהב לישמוע איכותי? תחליף את הפיוניר המעולה שלך ותיראה יש באמת איכותי.

לגבי הקומפוננט בארה"ב שמע הכול עניין של סאונד שאתה אוהב...אני למשל אוהב מורל(רך) לכן ארה"ב לא קורצת לי..

אבל יש מצב שאני יאהב את הסטים של דמאונד אודיו(לא בטוח).

ארה"ב

זה יותר סאבים,מגברים,רדיו דיסקים.

פורסם
אוהב לישמוע איכותי? תחליף את הפיוניר המעולה שלך ותיראה יש באמת איכותי.

לגבי הקומפוננט בארה"ב שמע הכול עניין של סאונד שאתה אוהב...אני למשל אוהב מורל(רך) לכן ארה"ב לא קורצת לי..

אבל יש מצב שאני יאהב את הסטים של דמאונד אודיו(לא בטוח).

ארה"ב

זה יותר סאבים,מגברים,רדיו דיסקים.

מצאתי בארה"ב את כל החברות המובילות (את רובן) - מורל, פוקאל, קיקר, פיוניר, ג'י.בי.אל, DLS, אינפיניטי וכו'.

אתה אומר שמורל רך? תודה רבה על המידע - זה המידע שאני צריך: איזו חברה / דגם יתן איזה צליל. כמובן שאני צריך להקשיב לזה בעצמי, אבל אני כאן בשביל להקשיב לאנשים עם ניסיון.

לגבי הרדיודיסק - זה לא שפיוניר הכי טובים, פשוט אני לא רוצה להחליף אותו כי הוא חדש יחסית וחבל לי לבזבז כסף גם על רדיודיסק...

פורסם

JBL קיקר וכו' זה עמבה, עממי למדי. אולי מובילים מבחינת מכירות ולא רכיבים HI-END

1. מזה לא מפחד מהמכס? אתה תשלם 32% על עלות הרכיבים אלה אם אתה מציג חשבוניות שמצהירות על מחיר יותר נמוך.

2. אם אתה נעול על הפיוניר חבל שתקבל פה הצעות על רכיבים ברמה טובה, כי הפיוניר תמיד יקלקל לך את הפוינטה .

מזה לא מוגבל בתקציב:

ALPINE SPX-Z15M X 2. יעלה בסביבות 1200$ לאחד - שניים כ- 2400$

מגבר BEWITH Reference R-407 - מחירו כ- 1500$

סאב פירליס או IDMAX או JLAUDIO . יעלה כ- 300$

מונו לסאב : מגבר ג'נסיס בסביבות 600$

4800$ זה זול לא ?

תגדיר תקציב !

פורסם
JBL קיקר וכו' זה עמבה, עממי למדי. אולי מובילים מבחינת מכירות ולא רכיבים HI-END

1. מזה לא מפחד מהמכס? אתה תשלם 32% על עלות הרכיבים אלה אם אתה מציג חשבוניות שמצהירות על מחיר יותר נמוך.

2. אם אתה נעול על הפיוניר חבל שתקבל פה הצעות על רכיבים ברמה טובה, כי הפיוניר תמיד יקלקל לך את הפוינטה .

מזה לא מוגבל בתקציב:

מגבר BEWITH Reference R-407 - מחירו כ- 1500$

4800$ זה זול לא ?

תגדיר תקציב !

הבנתי לגבי הפיוניר- אולי בהמשך אני אבקש מתנה ליומולדת איזשהו רדיודיסק חדש.

באופן עקרוני, ברבה אנשים אמרו לי שציוד שמע של ALPINE הוא האיכותי ביותר (למרות שלא החזק ביותר מבחינת עוצמה) - בתחום המחירים הסביר. - האם זה נכון?

האמת היא, שמבחינת מחיר - התמתנתי מעט (יש לי תוכניות אחרות על הכסף שאחסוך). כרגע אני מתכנן על רמקולים קומפוננט של ALPINE. למשל דגם SPX-17REF או SPR-17S או SPS-171A.

לגבי מגבר: ALPINE מדגמי PDX-5 או MRP-M1000 או MRP-F600 או PDX-1.600.

לגבי סאב ושאר הרכיבים - ממש אין לי מושג.

בקיצור, אודה על הכוונה - כי אני באמת הולך לאיבוד בכל זה...

פורסם

אין צורך לצטט הודעה מעל!

ציוד שמע של אלפיין: לא, בהחלט לא האיכותי ביותר, יש את הסדרה F1 של אלפיין שכן מוצרים איכותיים אבל גם יש חברות אחרות כמו ג'נסיס זפקו CM מקנטוש נקמיצ'י לוקסמן בראקס והרבה הרבה חברות אחרות שיכולות לגנוב לאלפיין את התיאור הזה "האיכותי ביותר" . אז אל תהיה נעול על אלפיין בגלל שיש להם כמה מוצרים בודדים שנקראים איכותים ביותר

מבחינת עוצמה ומחיר: אם אתה בוחר להיות אודיופיל שמחפש איכות סאונד- SQ(איכות סאונד) אתה תקח בחשבון גם שצריך לוותר על עוצמה באיזשהו שלב, 99% מהחברה שמחפשים איכות ללא פשרות ירד להם מהפרק הקטע של העוצמה שמרעידה .

אז זה לא קשור לאלפין זה גם לכל המוצרים האיכותיים לכיוון SQ ולא SPL .

מצד שני אתה יכול לבחור בפוקל K2P למשל או מרול אלייט שהם גם איכותיים וגם יודעים לתת בראש שצריך. גם תקבל איכות וגם עוצמה. והרכיבים שהזכרת SPX-17EF או SPR הם פחות איכותיים ועוצמתיים מהפוקל K2P או האלייט

שוב תגדיר תקציב מדוייק שנוכל לפרט יותר. ואגב באיזה רכב יותקנו הרכיבים.

פורסם
JBL מזה לא מוגבל בתקציב:

מגבר BEWITH Reference R-407 - מחירו כ- 1500$ מי זו החברה הזו ? זו פעם ראשונה שאני שומע עליה , ומגוגל אני מבין שהמגבר עולה 1700 דולר והטכנולוגיה היא AIR CIRCUIT (מה שזה אומר אני לא יודע) , אבל חוץ מזה נאדה . תוכל להרחיב בנושא

4800$ זה זול לא ?

תגדיר תקציב !

וד"א למה לא הצעת כבר לקסמן , או קרייזורה של פיוניר ?

בברכה יהודה

פורסם

יהודה.

הפיוניר היפני (הקרזורייה) לרוב דומה לפיוניר הרגיל. כמובן שיש דגמים שונים ויחודיים.

אבל במחירים האלו יש דברים טובים יותר.

לפותח השרשור.

יעזור מעוד עם תגדיר תקציב מקסימלי! כי אנחנו יכולים להציע לך מוצרים מ10$ ועד 1.000 יורו בשקט (ויש דברים כאלו)

למה אתה מחפש 2 סטים איכותיים?

ולא סט אחד איכותי יותר + איטום + התקנה איכותית. שיתן לך תוצאה טובה פי כמה מ 2 סטים טובים.

כי עם אתה הולך על סט אחד איכותי. (לדעתי לעבוד אקטיבית)

ואז להביא מונו בלוק (זה גם יקל על מערכת החשמל שלך)

ואיזה רדיו דיסק בדיוק יש לך? (כי פיוניר יש עשרות סוגים)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

Soundman ו - NaderShado:

התקציב שלי הוא בערך 1200$ במחירים של ארה"ב (אפשר לראות כמה עולים דברים ב-EBAY כי אני כנראה אקנה את רוב הדברים משם כשאהיה בארה"ב). בכסף הזה אני מתקוון לקנות 2 סטים של רמקולים קומפוננט 6.5 (קדימה ואחורה), מגבר, ערכת חיווט נורמלית וסאב קטן. אין לי מושג אם זה כל מה שאני צריך - ראיתי שיש עוד מלא רכיבים שאנשים שמים, אבל אין לי בהם מושג... אם אגב פרט למה שפירטתי צריך עוד משהו - תכתבו, ואני אשכיל ואלמד.

לגבי הרכב: כתבתי בהודעה הראשונה שזוהי ניסן אלמרה, 1999, אוטומטית, בנזין 1600.

אני לא בטוח לכבי הקונפיגורציה של סט איכותי + איטום + חיווט + מונובלוק (אין לי מושג מה זה), אבל האוטו הזה לא בשביל פוזה. זה רכב שמשמש אותי ואת בת הזוג שלי לנסיעות לעבודה ולסידורים, אבל הנסיעות שקשורות לעבודה - ארוכות, ופה אני אוהב לשמוע מוזיקה. אני גם לא בטוח שהאוטו הזה יהיה אצלנו יותר מ-3 שנים, לכן לא יודע אם זה חכם לעשות התקנה מפוצצת - שלא יכאב לי הלב למכור את האוטו אחרי זה...

לגבי הרדיודיסק: לא זוכר בדיוק מה הדגם, אבל הוא עם דיבורית בלוטוס מובנית, מן הסתם עם יציאות למגבר (לא זוכר כמה)... אני מעדיף לא להחליף אותו כי כמו שאמרתי הוא חדש כמעט. אבל אם אתם, המומחים, תגידו לי שהוא ממש יהרוס את איכות הסאונד - אשמח להמלצות (בעתי אשתדל למכור את הרדיודיסק הישן שלי- ואז אוכל לקנות חדש).

אני יודע ש- 1200$ במחירים של ארה"ב זה אולי לא הרבה, וממש איכות לא תצא מזה - אבל זה בערך התקציב לרכיבים שפירטתי (2 סטים של קומפוננט 6.5, מגבר, סאב וחיווט).

אשמח לתגובות.

פורסם

לדעתי בשביל מה שאתה מחפש 1200 דולר זה לא הרבה בכלל בשביל דרישה של איכות ללא פשרות (בגבול ההגיון)

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

למה אתה מתעקש על 2 סטים של קומפוננט?

עריכה: אגב, ההתקנה ש אלי SOUNDMAN הציע לך - לא קשורה לשום פוזה והתקנה מפוצצת, אלא לאיכות נטו. בד"כ סט קומפוננט שיושב בתוך דלת אטומה ישמע הרבה יותר טוב וביצועיו ואיכותו יבואו לידי ביטוי.

מונובלוק = מגבר ערוץ בודד (מונו) אשר יעודו בד"כ להגביר את ה סאב וופר.

לגבי במכס - לא יודע מה הסידור שלך, אבל קח בחשבון שאם אתה נתפס ולא דיווחת, ועוד בכמויות רכיבים שמדובר פה - תצא בנזק רציני.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

כמו שכבר ציינתי, ירדתי מהעץ של תקציב גבוה - ולכן אני מבין שהגבלת עלויות = התפשרות של איכות.

ה-1200$ יהיו כאמור לרמקולים, מגבר, סאב וחיווט - ללא התקנה וללא רדיודיסק וללא מונובלוק.

לגבי המכס - יש סידור, אל תדאגו.

לגבי איטום של הדלת: רעיון מעולה, אך אני לא חושב שעבור רכיבים במחירים שאני רוצה לקנות שווה להשקיע כל כך - מה גם שאני די בטוח שלא אשאר עם האוטו הזה הרבה זמן...

SOUNDMAN כתב שאפשר להציע רכיבים בכל רמות המחיר - אשמח לקבל הצעות במסגרת התקציב שציינתי (1200$ לקניה בארה"ב, לא בארץ). אגב - תציעו בכיף רכיבים בודדים או שילוב של כל מה שלדעתכם אני צריך (וישהיה במסגרת התקציב).

שוב - אני מעדיף איכות על עוצמה, למרות שהגבלתי מאוד את התקציב...

פורסם

וואלה כמה כל החכמים פה בפורום הציעו לך אני חושב הפוך מכולם...אם יש לך תקציב של 1200 דולר

שזה כיום כ-4 אלף שקל.....אני בטוח אבל בטווח במיליון אחוז שאתה יכול להרכיב פה מערכת אלופה!!! לרכב

בלי להסתכן שיפלו עלייך מהמכס בחו"ל וזה בלגן!!!......אנ אישית חושב ששתי קומפוננטים לא יתנו לך עוד איכות

הם פשוט יעשו עוד במה אחורית ויתנו עוד פוש באיכות לאלה שיושבים מאחור....אני אישית שמעתי קומפוננט של

הרץ...לא זוכר ת'דגם אבל עלה לבחור מהחנות / מייבואן כ-1100 ושומעים איכות זאת לא מילה + יש לו סאב

מאוחר והמערכת שלו פשוט מטורפת.....ככה שרדיו דיסק איכותי ב800 שקל תקנה + קומפוננט ב1200 גג גג!!!

+ מגבר שיפתח את הקומפוננט בעוד כ-1000 עד 1500 שקל ותחסוך כאבי ראש של חול..תחסוף כסף

ואני לא מאמין שתגיד שזה לא איכות...והכי קל לך קודם כל ותישמע איכות של קומפוננטים של 800 שקל

ואני מאמין שתבין שזה המקסימום שאתה מחפש...תנסה...

פורסם

הבעיה שלי היא כזאת:

אני כן רוצה סאב, אבל לא רוצה לתפוס הרבה מקום בתא המטען. למעשה, אני מעדיף שהמגבר והסאב יהיו כמה שיותר קומפקטיים. הרי עד כמה שאני יודע, אי אפשר להרכיב סאב בלי תיבה - וזה מאוד מגדיל את המקום שהסאב תופס...

בקיצור, אם יש למישהו הצעה של קומפוננטים איכותיים (והם הרי באים בסט אחד עם טוויטרים) + מגבר + סאב ממש קומפקטי - זה מה שנראה לי יהיה הכי טוב. ואגב, לגבי רמולים מאחורה - אני כן רוצה שיבואו משם צלילים, בשביל שהסאונד יכסה אותי מכל הכיוונים.

שוב: אני מחפש SQ ולא עוצמה.

תודה רבה למגיבים.

• תוכן חדש...