Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לשמוע דעתכם - צריך או לא ?

מזדה 2003 עם 110,000 , פתחתי מכסה מנוע , אני רואה שם כל מיני מגעים רופפים , חוטים לא הכי חדשים וכו',

צריך ליזום טיפול מסויים לחיזוק / החלפה / בדיקה כללית ? הכוונה - אני מתכוון לזה שלא בא לי לחכו שאיזה חוט ישן או מגע

יתנתק לי, עדיף שאני אעבור על הכל עם המוסכניק שלי ונברר .

מה כדאי להתעכב, על איזה מערכות ? איזה בדיקות ? יש המלצה ?

הרכב באופן כללי תקין , כמובן.

פורסם

אתה יכול לצלם ולהראות לנו איזה מגעים רופפים אתה רואה?

כדאי לפנות למוסך מורשה שמכיר היטב את הרכב שיתעסק עם זה.

אם הכל תקין ועובד אין צורך להתעסק אבל צריך לראות במה מדובר.

פורסם

התיאור שלך מוזר, אולם יתכן ואכן קיים, גם אם כן, נראה שמדובר בחיוט של התקנות מקומיות.

כפי שרשם קודמי, רצוי שתעלה תמונות, או אז נוכל לחוות דיעה.

בכל מקרה, אם יש ספק, ו/או חשש כלשהו , ראוי שתפנה למוסך מורשה ומתאים לאופי הבעיה. (חשמלאי/מתקין/מוסך מורשה של היבואן)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מקום האילתור נמצא :

בחיבור של קופסת ההגה ללוח השעונים, הכל אטום ולא נראה בעין, למעט אם מכניסים את הזרת לחיבור , יש מירווח בצד ימין ובצד שמאל, שם נוגעים במסקינגטייפ שחור שמלופף על משהו , שעבר קורוזיה והתפחם לו , לחתיכות קטנטנות זה אפילו יוצא במגע יד.

על איזה חלק מדברים אנחנו מדברים ? זה קשור לקופסת ההגה ( בוקסה בלעז )

מה מידת הדחיפות , צריך לפרק את הבוקסה ולהרכיב מחדש שרוול פלסטי על חוטי החשמל, לא ? ( ע"י החשמלאי שלי ) , כאמור בינתיים אין נזק ממשי, מהו פוטנציאל הנזק העתידי ללא טיפול ( לידע כללי )

( מעבר לכך מצאתי עוד מקום או 2 מתחת למכסה המנוע שבהם חוטי החשמל אינם מוגנים ע"י שרוול הפלסטי האוריגינאלי השחור - או חשופים, או מלופפים עם מסקינגטייפ . מה לעשות הרכב יד 2 . אני כל הזמן במירוץ למצוא בעייה חדשה לפני שתתפרץ לי.)

אודה להמלצתכם .

פורסם

תקשיב, לי נשמע כאילו משעמם לך ואתה מחפש בעיות חדשות שיצוצו לך.

כאלטרנטיבה אני מוכן להציע לך התעסקויות אחרות בשעות הפנאי ולא לחפש אם כל חוט ברכב שלך נראה חדש או יושב במקום.

במקרה הטוב לא יהיה הבדל.

במקרה הנפוץ יהיה לך הרבה בלאגן ואז אולי אם הכל יעבור בשלום המצב יחזור לקדמותו.

מזדה 323 שנת 2003 סובלת מבעיות כרוניות בגיר ויש גם בעיות במגעים של הכריות אוויר, אבל לא בעיות חשמל אחרות, אז אל תחפש אותן.

לכן אני מציע לך או להתחיל לאסוף בולים.

או לתצפת על ציפורים.

כי נראה לי שטוב לא ייצא מכל העסק הזה.

פורסם

יש 2 תפישות :

1. אחזקה מונעת - אני מאמין בזה. לרומן ארוך עם הרכב זה משתלם.

2. אחזקת שבר - להגיע למוסך כשאין ברירה . לפעמים זה זול יותר. אני יודע.

אני בעד אחזקה מונעת, אני שם לב לכל דבר קטן לפני שנהיה גדול .

במקרה הספציפי הזה - אני מסכים איתך בחור עם שם יפני , שזו סתם נבירה.

פורסם

בדיוק מהסיבה שציינת גש למוסך למען הסר ספק ותקבל את כל התשובות, כי מה שאתה רואה אולי חמור ואולי לא אנחנו לא יכולים לנחש מהכיסא בבית.

• תוכן חדש...