Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חשבתי שהבעיה היא ברדיו דיסק הדפוק שהיה לי,אבל עכשיו היא מתרחשת גם באלפיין החדש,אז כנראה שהבעיה היא במגבר...

שאני מגביר את הווליום יחסית חזק (ממש לא יותר מידי) פתאום המערכת סאונד נכנסת לרזודנס בלתי מובן,יש רעש צורם אוזניים שמקפיץ את כל האלמנטים ברכב ואני נהיה חירש,אני חייב לכבות את הרדיו דיסק(מה שגורם לכיבוי המגבר) ואז זה נפסק.

מישהו מכיר את התופעה? 3 שנים יש לי את המגבר הזה (JBL GTO75.4) ואף פעם לא הייתה לי בעיה כזאת,לא מבין מה זה...:roll:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אתה בטוח שזה מתרחש רק בווליום גבוה מאוד?

ניסיתי לעבור על כל החיווט? יכול להיות שמדובר בחיבור רופף או קצר בין כבלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני בטוח מאוד!

רק בווליום גבוהה הוא נכנס למצב "אטרף"

ואפילו הגיין של המגבר ממש על המינימום,לא יודע למה זה קורה...:|

אגב,שמצב האטרף הזה קורה,המנורה של הפרוטקשן לא נדלקת.

פורסם

תריץ בדיקה על המינוסים, גם של ההד-יוניט וגם של המגבר.

אם באמת הכל הכל תקין - כנראה שצריך לשלוח את המגבר לתיקון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תשלוף לרגע את הHU מהמקום ותחבר אותו ישירות לאחד משני זוגות הרמקולים שלך (אחוריים יהיו קלים יותר לחיבור) עם חוט חליפי ותראה אם יש בעיה, אם אתה יכול גם תחבר את הקדמיים.

כמובן בבדיקה הזאת תנתק מהHU את הRCA ולמגבר תנטרל כבל רימוט.

אחרי זה תנסה לקחת RCA חליפי ולמתוח אותו בין הHU למגבר ישירות, קורה? לא בעיה בRCA, לא קורה - תחליף RCA ותנסה שוב.

כל זה לא עובד - שלח את המגבר לבדיקה.

עוד גישה זה לנסות מגבר חליפי אם יש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבעיה קרתה בשתי HU שונים,והHU הנוכחי הוא של אלפיין 9886 חדש חדש מארצות הברית!

אני אנסה להחליף את הכבלי RCA באמת,אולי איך שהוא זאת הבעיה,ואני אעבור על הכבל מינוס של המגבר.

אבל מה שמוזר ש60% מהעוצמה שומעים נקי ויפה,וב70% נניח יש את האטרף וחייבים לכבות ולהדליק את המערכת\מגבר.

האטרף לא קורה תמיד,הוא מתקיף מידי פעם,ומאוד מטריד שאתה נוסע מהר באיילון:-(

אגב,שקורה האטרף,הוא עובר גם דרך הסאב,וגם דרך הקומפוננט הקדמי,כל האלמנטים הללו מחוברים למגבר.

פורסם

יכול להיות הצליל מתעוות,כי בווליום גבוהה גם אצלי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

ניסית לבדוק מגבר אחר ברכב?

לא אמורה להיות פרוצדורה מסובכת אם המגבר שלך נגיש.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

3 שנים הוא לא יצא מהמקום שלו,הוא מוברג לספסל האחורי.

היום בערב אני אבדוק את החיווט והכל:-)

אני אפילו אקליט את מצב האטרף כדי שתביאו מה הולך שם....זה ממש מפחיד.':-D

• תוכן חדש...