Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מידי פעם ריח של דלק - מה זה יכל להיות?

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מידי פעם שאני מניע את הרכב לאחר שלא הנעתי 5 6 שעות ויותר אז יש ריח של דלק (זה לא תמיד קורה). יש השערות ממה זה יכול להיות? אין לי נזילות מתחת לרכב.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה בטוח שזה ריח של דלק?

הוא מופיע בתוך הרכב או מבחוץ? פתח מכסה מנוע כשהרכב מונע והבט משמאל למנוע (בצד האחורי שלו) היכן שצינורית הדלק נכנסת. בדוק שאין שם נזילה כלשהי, זה יכול להיות מסוכן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מריח כשאני נמצא בתוך הרכב (לא בדקתי בחוץ)

שאתה אומר משמאל למנוע אתה מתכוון כשאני עומד מול המנוע איפה שנמצא הפילטר אויר והמצבר?

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מריח כשאני נמצא בתוך הרכב (לא בדקתי בחוץ)

שאתה אומר משמאל למנוע אתה מתכוון כשאני עומד מול המנוע איפה שנמצא הפילטר אויר והמצבר?

לא, בצד השני. אין לי כרגע תמונה אבל מישהו בטח יוכל לשים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הריח מגיע מפנים הרכב אני מציע שתרים את המושב האחורי , את החלק שמאחורי הנוסע .

ישנו שם עיגול שחור , זוהי משאבת הדלק , תוודא שכל הברגים שמחזקים אותה למקום סגורים היטב , ושהגומי שאוטם אותה שלם לגמרי .

הריח במקרה מגיע כאשר המיכל מלא ביותר מחציו ? בסיבובים ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הריח מגיע כאשר הרכב עמד 5 6 שעות ויותר ואז כשאני מניע (מופיע יותר בלילה קר) מגיע הריח. אני יודע שמשאבת דלק הוחלפה לא מזמן, יכול להיות שלא סגרו טוב?

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן ... זה הבעיה אצלי ...

תבדוק את זה , כי לדעתי פה קבור הדלק ...

או שתשאיר את זה ככה אם אתה רוצה לאבד את ההכרה באמצע הנהיגה .

Dr. Dre , 2001

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהחלט יתכן מצב בו כתוצאה משאיפה אדי דלק יתערפלו חושיו אך במעט, אך לא תיפגע יכולתו המוטורית (זאת לעומת חוש הריח שלו שיספוג מכה אנושה).

זאת ועוד, יכול להיות שיש פתרון אחר לבעיה, והייתי רוצה להוסיף, יכולה להיות מזילה מאחד הצינורות שעוברים באוטו או בסביבות קיר האש במנוע. ואחרי שהאוטו עומד ומשאבת הדלק מפסיקה לעבוד, עקב הפסקת\ירידת הלחץ במערכת הדלק נוזל דרך איזה פתח (יכול להיות אפילו נשם טנק דלק) ולכן הריח.

רון.

-לא כל שכן, בהחלט. לפיכך.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהחלט יתכן מצב בו כתוצאה משאיפה אדי דלק יתערפלו חושיו אך במעט, אך לא תיפגע יכולתו המוטורית (זאת לעומת חוש הריח שלו שיספוג מכה אנושה).

זאת ועוד, יכול להיות שיש פתרון אחר לבעיה, והייתי רוצה להוסיף, יכולה להיות מזילה מאחד הצינורות שעוברים באוטו או בסביבות קיר האש במנוע. ואחרי שהאוטו עומד ומשאבת הדלק מפסיקה לעבוד, עקב הפסקת\ירידת הלחץ במערכת הדלק נוזל דרך איזה פתח (יכול להיות אפילו נשם טנק דלק) ולכן הריח.

רון.

-לא כל שכן, בהחלט. לפיכך.-

כמו כן , הייתי רוצה להרחיב ולהוסיף על דבריו של רעי המלומד וגדול המידות והמעלות , עפ"י מחקרים , בהחלט ניתן לאבד את ההכרה מאיחו העז של הדלק .

כמו כן , לא הייתי רוהצ שתקבל את הרושם המוטעה שריחו של דלק מזיק באופן חמור לבריאותך , שכן , הוא יכול להזריק במידה ואתה נחשף אליו לאורך זמן .

לסיכום , לא הייתי רוצה לסיים את הודעתי אליך הנימה זו ... דלק מזיק לבריאות !

Dr. Dre , 2001

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השפעותיו ההרסניות של הדלק, לא כל שכן - אדיו של אותו נוזל בעירה דליק על תאי גוף האדם (העדינים ממילא יש לציין), אך אנא, אם רק תרשה לי, ארצה להאיר את עיניך לעובדה כי ריח הדלק נעים הוא, ובהחלט לא הייתי אומר שהרחה של אדי דלק מפעם לפעם (הבחור פה דיבר על תדירות של אחת לשש-שש וחצי שעות) ודאי לא תזיק לו.

בנוסף רואה אנוכי כי ענין אדי הדלק אקוטי הוא בעיניך, ולא הייתי רוצה שיתקבל הרושם כאילו אני מעודד מצב זה בכל אופן שהוא.

ובכן, לסיכום הייתי רוצה רק להבהיר, אין לי , ולו שמץ של עידוד בנושא הרחת אדי דלק. אני מסכים שהאדים הללו מזיקים, והיתי גם מוסיף שאדים מעין אלו ניתן גם למצוא בסולר ובסוגי דלקים שונים.

אך לא הייתי ממהר להסיק כי הדבר כרגע מסוכן עד כדי פאניקה.

מצטער אם זו היתה הרגשתך לנוכך תגובתי האחרונה בנושא.

רון.

-ואולי אפשר למצוא פתרון אחר?-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסיון אישי:

אצלי הייתה נזילת דלק קטנה מצינור שמתחבר לחליל ההזרקה. באנדים ישנים של PSA (אלה ללא בורג, שניסגרים ע"י פלייר) יכולים להחלש עם הזמן - וזה בדיוק מה שקרה אצלי. עכשיו, הנזילה הייתה קיימת כל עוד המנוע קר - אחרי התחממות הפיה של החליל הייתה מתרחבת וסותמת את הנזילה...

מצאתי את הבעייה במקרה כאשר פתחתי מכסה מנוע 2 דקות אחרי ההתנעה בבוקר.

P.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תרים ספסל אחורי (זה שמזיינים עליו). מתחתיו תראה עיגולי פלסטיק גדולים - אלה הכיסויים של משאבת הדלק.פתח אותם ותבדוק את צינורות הגומי והניפלים שנכנסים למשאבה.

את שאר האופציות מתחת למכסה כבר כיסו כאן,אבל אם הריח הוא בתוך התא - אז זה בא משם.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון הריח נעלם לאחר כמה דקות ככה שאני לא מאבד שום הכרה, דבר שני אין ריח כשהאוטו סתם עומד אלא לאחר התנעה בלבד.

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...