Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

היום פקדתי את אוטו דיפו, שם מצאתי את מבוקשי, ובדרכי חזרה "נפל לי האסימון" בנוגע לעניין הבא:

אם זוכרני נכון, גולד לייבל ואולי זה k44 עמדו שם על מתקן ומחירם היה פלוס מינוס 90.00 ש"ח. לפני כשלוש שבועות

נמכר לי גולד לייבל במוסכי הישן ב-142.00 ש"ח :shock:, כן וכן.

אזי רוצה אני לשאול אם טווח מחירים כזה סביר. לא אציין שם מוסך זה כל עוד לא "קיבלו/ייקבלו על הראש", אך נראה לי

כי זהו הפרש מוגזם. תקנו אותי אם אני טועה.

תודה ושלכם,

פורסם

הפרש מוגזם ביותר

אבל זה לא חלב ולחם אחיד בפיקוח מחירים של המדינה אז...

להבא תחפש מחנויות חלפים - הכי זולים

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

כשתשאל את המוסכניק, אל תתפלא אם הוא יסביר לך שבדיוק התחיל מבצע לפני שבוע והיום אתה יכול להשיג את זה אצלו אפילו ב- 85 שקל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

המחיר של הגולד לייבל הוא סביב ה-80 ש"ח, של ה-44K נע סביב ה-90-95 ש"ח.

המחיר ששילמת הוא שערורייתי, להבא בצע סקר שוק קטן לפני הקניה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

תודה לכם רבותי :smile:. מה שבאמת חורה לי היא העובדה כי אין זהו מוסך רגעי/מקרי אליו נכנסתי כי אם מקום

אותו אני פוקד זה שנים. Anyway, החלפתיו ועתה אלך למוסך עליו ממליץ הפורום, עליו נתתי גם את דעתי

פה לפני ימים מספר. אין הדבר אומר כי אוותר ולא אשתף בדעתי את הקודם.

בתודה ושלכם,

פורסם

כאן מוכרים GoldLabel ב-65 לפחית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גולד לייבל? זה שווה משהו בכלל? גם לאבא שלי דחפו את זה בזמן שסגרתי בצבא.

ולי יש נסיון עם סחורה שג'יפית מפרסמת - בד"כ זה חרטא עולמי.

בקיצור - למישהו יש נסיון אמיתי עם המוצר הזה? זה K44 בתחפושת? בקיצור - הבנתם מה אני שואל..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לי יש נסיון עם סחורה שג'יפית מפרסמת - בד"כ זה חרטא עולמי.

שלייקס, אתה מטיל ספק במוצרים ש- ג' ממליצה עליהם? :shock:

פורסם

נכשלי בטסט עם ה306 על זיהום אויר והמליצו לי לנסות את הגולד לייבל אבל הוא לא עזר ושוב לא עברתי.

אחרי זה ניסיתי את ה k44 ועברתי כמו ענק (הפחית הכסופה המעפנה הזאת). הבוחנים אמרו לי שיצא לי בדיקת זיהום אויר כמו של אוטו חדש :-D

אז מהניסיון שלי רק k44

יוגב

פורסם

גולד לייבל מוכרת רק בארץ, לעומת זה אפשר לקנות בסביבות 60 ש"ח תוספים עם שם עולמי שלא מפרסמים . איך זה ? ההפרש הולך על פירסום . לדוגמא , לעולם לא אקנה מזגן טורנדו , כי ( חוץ מזה שיש בישראל חברות שמיצרות מזגנים 50 שנה לפני שקפץ השם הזה משום מקום ) כמה כבר הם יכולים לשלם בסין על המזגן אחרי הוצאות הפרסום 19 פעם ביום ?

פורסם
אפשר לקנות בסביבות 60 ש"ח תוספים עם שם עולמי שלא מפרסמים . איך זה ? ההפרש הולך על פירסום .

על מה אתה ממליץ?

פורסם

גולד לייבל נמכרת ב-ACE תמורת 89 ש"ח.

הוא מיוצר ע"י LM עבור שוק ישראלי במיוחד. כדי להתחרות ב-K44.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...