Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנפט הוא לא רק דלק להסיע רכב , הוא גלש לכל תחומי חיינו לטקסטיל , לקוסמטיקה, לשמנים, למגוון הפלסטיקים כולל מיכלי הדלק של כלי הרכב , מהזהב השחור הזה מייצרים גם טפלון, ניילון כן גם חלק מהתרופות.

התשובה לשאלה מה נעשה בלעדיו היא:

ה-HYDROGENE

לעומת הנפט המסריח והרעיל אנרגיית השמש והמימן שהם מוצרים ללא ריח ,ללא אפשרות למישוש וגם ללא צבע, המהפכה כבר בפתח !!!!, זהו עניין פוליטי מתי ניכנס לעידן המימן ולא רק להנעת כלי רכב !.

כמו שהפחם פינה את הדרך לנפט כך הנפט יפנה בקרוב את הדרך למימן.

טלטלה גדולה אכן תהייה בתעשייה .

להוציא מימן מהמים באמצעות חשמל המופק מהשמש וגם מכורים אטומיים זה המוטו שינחה את קובעי המדיניות בעולם המערבי.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אחלה.

ואיך זה קשור לפורום?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קראתי את הכתבה על המכוניות החשמליות אתמול או היום אני כבר לא זוכר בידיעות אחרונות, ב-2011 ייתחילו עם הקטע של המכוניות החשמליות, יש חברה שתספק "מנועים" חשמליים ויש חברה שתספק את התחנות להטענה (מן בטרייה כזאת).

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אני נוטה להסכים עם ברZילי, מהפכה קיימת בכל דור. אני עדין לא חזיתי במהפכה! רק גדל לתוכה.

תאכלס הנפט יצא מהתחת, האוטובוס חונק אותי כשהו עובר, והמלחמה לוקחת חברים.

השאלה הנשאלת היא, האם המקור אנרגיה החלופי שמקורו יהיה מהשמש ומהמים יוכל לתת לנו אוהבי הריגושים והאנדרנלין מה שאנחנו מחפשים, כלומר מומנט! התאוצה! והרעש!

אני מאמין בקידמה, ובלא נודע, אני מחכה כבר לפתרון, לדעתי מנגנון הארכובה ימשיך להניע את הגלגל כראשון בשרשרת התנועה! אולם אני עדין חולם על הרכב הטלפתי, שרק תחשוב והוא יסע בכוח המסה, ולא יגרור אותה אחריה.

Discover, תן כבוד ותקבל כבוד

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
קראתי את הכתבה על המכוניות החשמליות אתמול או היום אני כבר לא זוכר בידיעות אחרונות, ב-2011 ייתחילו עם הקטע של המכוניות החשמליות, יש חברה שתספק "מנועים" חשמליים ויש חברה שתספק את התחנות להטענה (מן בטרייה כזאת).

פרוייקט המכונית החשמלית.

ניסאן תספק את הבטריה, רנו את המכונית, ובטר פלייס (אם איני טועה זהו שמה של החברה) תספק את תחנות הטעינה.

סוזוקי ג'ימיני ידני.

פורסם

רמי, לפעמים אני חושב על כל העניין הזה של רגושים, הנאות זמניות.

בגדול זאת נקודה חיובית: יצירה של מקומות עבודה, פירוק מתחים וכו'.

מצד שני: זיהום אוויר, העלאת מחירי הנפט.

איזה חינוך אתה נותן לילדים שלך אם אתה מראה להם שאבא שורף את כדוה"א כי על הז*ן שלו, לא מעניין אותו זיהום אוויר, התחממות כדוה"א או התכלות של המשאבים?

נכון יש לנו תחביב כיף מאוד, מעניין, וגם יקר הבעיה שאת המחיר לא רק אנחנו משלמים אלא גם הנכדים שלנו ישלמו.

האם זה שווה את זה?

אולי השינוי צריך להתחולל בנו, המהנדסים צריכים להשקיע 110% על ניצול מקסימלי של אנרגיה, פליטת מזהמים, מחזור של חומרי גלם וכו' במקום לתכנן את הSTI הבאה שתשתה ליטר כל שלושה קילומטרים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לפי דעתי בתור התחלה כל הרכבים הציבוריים צריכים לעבור ל"אנרגיה ירוקה" ואחר כך נדבר על רכבים פרטים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
Discover, תן כבוד ותקבל כבוד

נותן את כל הכבוד.

אתה יכול להסביר לי מה קשור ניצול הנפט לטקסטיל, קוסמטיקה, ניילון וטפלון לפורום רכב?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עידן המימן ימחוק תעשיה שלמה , מפעלים ליצור מנועי שריפה כולל מפעלים למכללי מנוע כגון חלקי מערכות קירור ודלק , מערכות פליטה ועוד , השאלה מה עושה חברת בוש ענקית יצרני מערכות הדלק ומחשוב ? , בבוש כמו חברות הנפט אין שמחה רבה לכניסת המימן לענף הרכב .

אצל כל היצרנים יש כבר צוותים של מאות עובדים הפועלים במרץ בפיתוח תאי הדלק למימן ובתיכנון מעמיק של אמצעי איחסון למימן.

האם בוש תעלם ? התשובה היא .....כן! (הכוונה לא למפעלי יצור הכלים של בוש)

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

למה דווקא בחרת להתמקד בחברת בוש? בוש הם לא היחידים שיפגעו(אני לא כל כך בטוח שהם יפגעו) מכל הכניסה של המימן לשוק.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...