Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, לצערי :? אני נעזרת בכם שוב.

ברשותי, עדיין, רנו קליאו משנת 92, גיר ידני.

לפני חודש החלפתי רצועת תזמון, לפי הוראות יצרן במוסך מורשה.

מס' ימים לאחר מכן החלפתי את כל הצמיגים (לא עברו טסט).

מאז יש לי בעיות עם הרכב.

בתחילה הופיע צפצוף (כמו שריקה) מאזור המנוע. לאחר החלפת הצמיגים(+/-) הופיע רעד.

ביום ראשון השבוע בנסיעה בכביש מהיר, בזמן העברת הילוך מרביעי לחמישי, שמעתי רעש מוזר, כאילו משהו מתכתי נגרר על הריצפה. עצרתי בצד וניסיתי לנסוע שוב, אך הרעש לא פסק.

הזמנתי גרר למוסך. לאחר התעקשות מצדי, הם מצאו שחסר 2/3 שמן גיר ובהמשך גם נזילה.

הם ביצעו פ/ה ציריה שמאלית והח' גומיה צד הגיר. למרות זאת מאז אני לא מצליחה להכניס בקלות להילוך ראשון וההילוך חורק. דבר שלא היה קיים קודם והחל מאז מה שקרה ביום ראשון.

הרכב עדיין רועד, בדקו לי איזון צמיגים וכיוון צמיגים(במקום שהחלפתי צמיגים) והכל תקין. הרעד מורגש בעיקר בגז.

יש חשד לתקר בגלגל הקדמי הימני, למרות שהבדיקה היתה תקינה. אני אעשה ביקורת עוד שבועיים.

יש לי תחושה שבזמן החלפת רצועת התזמון הם פגעו במשהו ולכן הופיעה הבעיה החדשה, האם ייתכן ? ? מה המלצתכם ?

תודה.

פורסם

למעשה אין קשר בין החלפת רצועת התיזמון לתקלה בגיר, מדובר בשתי מע' ניפרדות ניראה כקשר מיקרי לחלוטין

היתי ממליץ לבדוק איזון גלגלים בפנצריה אחרת ולבדוק גם את ציריות הרכב

joni

פורסם
שלום רב, לצערי :? אני נעזרת בכם שוב.

ביום ראשון השבוע בנסיעה בכביש מהיר, בזמן העברת הילוך מרביעי לחמישי, שמעתי רעש מוזר, כאילו משהו מתכתי נגרר על הריצפה. עצרתי בצד וניסיתי לנסוע שוב, אך הרעש לא פסק.

יש לי תחושה שבזמן החלפת רצועת התזמון הם פגעו במשהו ולכן הופיעה הבעיה החדשה, האם ייתכן ? ? מה המלצתכם ?

תודה.

אם הרעש היה רק בזמן ההעברה, נראה שהגיר חורק עקב כיוון לא נכון של הקלצ'.

אין קשר בין החלפת הרצועה לבין שאר התקלות.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כבעל רכב זה זמן מה, למדתי שתמיד יש קשר, מקרי ככל שזה נשמע.

אם הרכב היה תקין, וממש בסמוך החלו התופעות, רצוי לבדוק את הנושא מנקודת הנחה שמשהו אכן קרה, ולנסות לפסול, ולא להיפך.

בגדול - אף שמדובר במערכות נפרדות - מדובר במוסך מורשה הפועל לפי הוראות יצרן. האם לא ייתכן שחלק מההוראות קובעות שיש לבדוק מספר דברים לפני ביצוע פעולה מסויימת? אולי יש הוראה שצריך לבדוק נוזלים בעת ביצוע טיפול כזה? אולי המוסך מבצע דבר כזה לפני טיפול גדול כזה רק כדי לוודא מה מצב הרכב ? ובאופן ספציפי אולי נבדק שמן הגיר והבורג לא נסגר?

שוב, אני רק תוהה...

פורסם

כאחד שעובד במוסך רנו ומכיר את נהלי העבודה והספרות הטכנית אני חוזר וכותב, אין קשר בין המיקרים ואין חובה על המוסך לבדוק מיפלס שמן גיר שהוא מבצע החלפת רצועת תיזמון

joni

פורסם

שלום.

האם הרעידה בנסיעה הופיעה לאחר הטיפול בצריה או כאשר שמעת את הרעש מלמטה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני שלום, רק עכשיו נכנסתי שוב לפורום.

מיד לאחר החלפת הרצועה(30/11/07) הופיע רעש (כמו שריקה) מאזור המנוע.

שבועיים לאחר החלפת הרצועה (11/12/07), החלפתי את כל הצמיגים וסמוך לכך (לפני או אחרי, לא זוכרת) הופיע גם רעד.

הרעד קיים עד היום. וב - 06/01/08 בזמן נסיעה בכביש מהיר בניסיון להעביר מהילוך רביעי לחמישי, קרה המקרה שבעקבותיו הזמנתי גרר למוסך. האם המידע עוזר לך ?? לילה - טוב.

פורסם

ערב טוב rakuvi,

אני מסכימה איתך (שמעת על אינטואיציה נשית). אבל, לצערי, אני לא מבינה במכונאות ולכן לא יכולה להוכיח את הקשר, לכן פניתי לפורום. האם יש גוף כלשהו המפקח על המוסכים המגן על הצרכן ?

תודה, רויטל

פורסם
בני שלום, רק עכשיו נכנסתי שוב לפורום.

מיד לאחר החלפת הרצועה(30/11/07) הופיע רעש (כמו שריקה) מאזור המנוע.

שבועיים לאחר החלפת הרצועה (11/12/07), החלפתי את כל הצמיגים וסמוך לכך (לפני או אחרי, לא זוכרת) הופיע גם רעד.

הרעד קיים עד היום. וב - 06/01/08 בזמן נסיעה בכביש מהיר בניסיון להעביר מהילוך רביעי לחמישי, קרה המקרה שבעקבותיו הזמנתי גרר למוסך. האם המידע עוזר לך ?? לילה - טוב.

שלום .

שאלתי שאלה פשוטה ולא סבוכה אבל חשובה ביותר!

כדאי שתוכלי לקבל תשובה נכונה חובה לענות על השאלה!

אני שואל שוב! האם הרעידה הופיעה אחרי החלפת הגומיה לצריה או לפני.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...