Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פי החלטת הנהלת מועדון מרוצי ישראל המועדון יצא בעונת 2008 ל-3 אימוני ראלי ו-3 אימונני ספרינט וזאת עד לאישור תקנות הספורט המוטורי פרטים באתר המועדון בכתובת www.motor-sport.co.il

פעילויות נוספות:

עמותת המרשלים מתכננת קורס מרשלים נוסף ופרטים יצאו בימים הקרובים.

קורס נהגי משנה (נווטים) יפורסם בימים הקרובים.

קורס עזרה ראשונה למרשלים, נהגים, נהגי משנה, ואנשי צוות יפורסם אף הוא בימים הקרובים.

אחד ממטרות המועדון (כמלכ"ר) הוא להיות מועדון הנותן שרותים לטובת מועדוני הספורט המקצועיים שקמו או שיוקמו לצורך קידום הספורט המוטורי.

ברוך שליט

מועדון מרוצי ישראל

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בישיבת הנהלת ממ"י הוחלט שכול פעילות תמסר דרך המועדונים

על החברים להתעדכן דרך דוברי העמותה, או לשלוח מייל לכתובת [email protected] ולעדכן את הפרטים האישיים ואנו ניידע את החברים הרשומים בעמותות.

אין לפרסם פרטים למי שאינו חבר עמותה.

ההשתתפות תעשה באחריות העמותות.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

מרשלים יקרים שלום,

אנו בפתחו של אימון נוסף ואני מבקש לדעת מי ממכם אמור להגיע לאימון ולכן אנא שלחו לי מיסרון(S.M.S)

שמציין שם המרשל ומגיע/ברור שמגיע(אין פעם הבאה/אחרת).:evil:

זכרו את ההרגשה לאחר שרשור עם 1000 כניסות ולדעת שאתה תרמת להצלחת הארוע.

בככייף וחברות:-D

אסף שדמה-רכז המרשלים

052-2274126

[email protected]

פורסם

ההיתי צנוע ואתה מקליד יותר מהר ממני. :evil:

כולו אני צריך מתנדבים ללמד אותם את רזי(סודות) השיפוט והקנסות ואז חכה, אני יחכה לך ב"סיבוב":twisted:

בידידות רבה

אסף.

פורסם

לא נורא... זו שוב הזדמנות בשבילי להודות לכם בממ"י על העבודה הנפלאה שאתם עושים.

כשאני כותב אתם - אני מתכוון למרשלים ולכל התפקידים האחרים תומכי הספורט הזה.

בלעדיכם - בטוח לא יהיה ספורט.

אלון

פורסם

לרוב אני רואה רק כתבות על מירוצים שהיו-איפה המקום הכי טוב להתעדכן מראש על המירוצים השונים? -מעבר לפרטים כללים של תאריך ו"דרום"למשל...

פורסם

בעמותה שאתה חבר בה. אם אתה עונה להגדרת "קהל" - אינך יכול להגיע לאימונים סגורים אלו.

לצערי.

אבל - כולנו פה תקווה שתוך כמה חודשים זה משתנה.

(הערה למען ההגינות - כתבתי משהו דומה גם לפני שנתיים וחצי - גם אז הייתי אופטימי כהיום...)

אלון

פורסם

שחר בשביל לדעת מראש אל אימונים יש להרשם כבקר מתחיל ולעבור אח"כ קורס מרשלים.

כיום אין אישור לקהל להגיע גם לא כצלמים בלבד.

תודה אסף-052-2274126

• תוכן חדש...