Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

 

בקשה ממש קטנה, אני צריך לוחץ נעלי כבל ולוחץ סופיות. בסיסי ביותר, 4 גייג', 2.5 מ"מ ו1.5 מ"מ. לא משהו מיוחד.

 

אני גר בבאר שבע, מגיע למפגש. מי שיוכל להלוות לי אני יודה לו מאוד, עבודה של 5 דקות.

 

(אני לא יקח הבית אני יעשה מולו ויסע)

 

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

לוחץ סופיות 4 גייג' עולה בסביבות ה 200 שקל.

אני בספק אם מישהו מחזיק כזה דבר:(

 

הלוואי עלי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

 טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם כבר מדברים על כלי עבודה, נגלה אלי לאחרונה כלי שיכול לשמש כקאטר מצויין, אומנם מחירו כ50 60 +-, מדובר בחותך קאפילר מעסקי המיזוג, הכלי הכי נוח שיצא לי לעבוד איתו בכל מה שקשור בחשיפת חוטים ולחיצת נעלי כאבל, לא יצא לי להשתמש בו ברכב אבל בחוטים של עד 3 וחצי מ"מ (זה מה שיצא לי להשתמש) או בידוד חיצוני של כאבל שחור שבתוכו יש 5X1.5, קל ונוח מאוד לשימוש.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

 

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לוחץ 4 גייג' הכי פשוט ולדעתי גם נוח - פטיש סטנדרטי!

 

לוחץ סופיות נעל - אני קניתי אחד של "סטנלי" שזאת חברה טובה מאוד באיזה 30 שקל - בכל חנות עשה זאת בעצמך בארץ אפשר למצוא כזה. הוא גם מגלה בידוד וגם לוחץ סופיות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

×
×
  • תוכן חדש...