Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט מאוד בין שתי המכוניות האלה.

עברתי לפני שבוע טסט ואני רוצה לקנות אוטו בתקציב של 26 אלף ככה.

די חשוב לי לדעת מה לוקח יותר דלק ,מה יותר נוח ,למי יש ביצועים טובים יותר וכו'.

יכול להיות שבתקציב הזה אפשר למצוא דברים יותר טובים אבל היופי של הרכב והצורה די חשובים לי.

אם בעתיד אני ארצה למכור את המכוניות איך השוק של 2 המכוניות..

יש עוד אפשרות גם לאצביק אם הוא עדיף על קולט והסיווק.

תודה ויום טוב

פורסם

הייתה לי מיצובישי סופר לנסר שהיא די דומה לקולט ונכון להיום יש לי הונדה סיוויק,מההכרות עם שני המכוניות ההונדה סיוויק עדיפה מבחינתי מכל הבחינות.

ההונדה הרבה יותר נוחה,טיפה יותר חסכונית מהסופר לנסר(שתי המכוניות זוללות הרבה דלק),המחירון של ההונדה שומר על הערך שלו הרבה יותר טוב מזה של הסופר לנסר וגם לפי דעתי ההונדה נראת הרבה יותר טוב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

גם אם תמצא הונדה שנת 93-94 במצב טוב אז האוטו עדיין יהיה בהרבה יותר מתקדם(תלוי בדגם) מכל הבחינות מהקולט 95 ש טיפה יותר חדישה בשנתון אך מפגרת בשאר הדברים לאומת ההונדה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

גם אני הייתי בוחר בהונדה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...