Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה) הונדה סיווק VS מיצובישי קולט.

haiy100
שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מתלבט מאוד בין שתי המכוניות האלה.

עברתי לפני שבוע טסט ואני רוצה לקנות אוטו בתקציב של 26 אלף ככה.

די חשוב לי לדעת מה לוקח יותר דלק ,מה יותר נוח ,למי יש ביצועים טובים יותר וכו'.

יכול להיות שבתקציב הזה אפשר למצוא דברים יותר טובים אבל היופי של הרכב והצורה די חשובים לי.

אם בעתיד אני ארצה למכור את המכוניות איך השוק של 2 המכוניות..

יש עוד אפשרות גם לאצביק אם הוא עדיף על קולט והסיווק.

תודה ויום טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה לי מיצובישי סופר לנסר שהיא די דומה לקולט ונכון להיום יש לי הונדה סיוויק,מההכרות עם שני המכוניות ההונדה סיוויק עדיפה מבחינתי מכל הבחינות.

ההונדה הרבה יותר נוחה,טיפה יותר חסכונית מהסופר לנסר(שתי המכוניות זוללות הרבה דלק),המחירון של ההונדה שומר על הערך שלו הרבה יותר טוב מזה של הסופר לנסר וגם לפי דעתי ההונדה נראת הרבה יותר טוב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אם תמצא הונדה שנת 93-94 במצב טוב אז האוטו עדיין יהיה בהרבה יותר מתקדם(תלוי בדגם) מכל הבחינות מהקולט 95 ש טיפה יותר חדישה בשנתון אך מפגרת בשאר הדברים לאומת ההונדה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...