Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא נטחן עד דק ושיש המון מחלוקות בנושא אבל,

השבוע סיימתי את ההתקנה ברכבי עם הסט אפ הבא:

kicker cvr 12

pulse audio ba4400

morel tempo

תחילה היה לי חשש גדול שהמגבר לא יצליח לעבוד עם הסאב ב2 אום,

אך המוכר הבטיח לי שאם לא יעבוד הוא מחליף לי את הסאב לp2.

או קיי נגמרה ההתקנה מחבר את הסאב למגבר גיין על הכי נמוך ולאט לאט מעלה גיין בחצי הייתה הנחתה של הסאב וככה זה נשאר עד שעשיתי ריסט לרדיו דיסק, מייד חשבתי מתי לקחת את הסאב למוכר בחזרה אבל לפני זה שיחקתי עם החיבורים וסידרתי אותם כמו שצריך, ווליום ברדיו דיסק על קצת יותר משלושה רבעים גיין בשלושה רבעים והסאב דופק דופק, אני מוכן להישבע שהופתעתי לטובה מהתוצאה.

לא יודע אם הוא מספר 104 לערוץ אבל לפי מה שאני מרגיש בגישור הוא מספק את ה200 rms לפחות.

זו הייתה חוות דעתי והתרשמותי.

מיקי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אם המגבר באמת עובד עכשיו בגישור ובשני אוהם - אני לא נותן לו יותר ממס' שעות לעבוד.

מעטים המגברים רבי הערוצים שיודעים לעבוד בגישור ולהישאר יציבים על 2 אוהם.

במקרה הטוב יהיה לך פרוטקשן כל שנייה, במקרה הפחות טוב המגבר יעלה באש. חבל לעשות נסיונות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא אומר שאתה טועה אבל זה עובד ככה כבר יומיים.

אין לי בעיה ללכת ולהחליף, אבל הקטע הוא שנגמר לו הp2 וזה לא יגע אליו בזמן הקרוב.

ואני לא מוצא עוד סאב שאהבתי במחיר שלהם אז אם יש לך הצעות בכיף.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

מצטרף לאיתמר (לא שהוא צריך אותי אבל ), מציע לך לחזור ל4 אום ומהר . בשביל מגבר ארבע ערוצים שיוכל לעבוד בשני אום תצטרך די הרבה כסף . אם אתה חייב 2 אום בזול יחסית , תקח את המונובלוק של פייל יעלה לך 1000 ש"ח אאל"ט

בברכה יהודה

פורסם

אולי וזו דעתי לפחות

שאולי הוא סיפק לך שני סלילים של 2 אוהם

ומה שיותר נראה לי שהוא חיבר את הסאב שיתן 8 אוהם תבדוק את זה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לא לא כל סליל הוא 4 אוהם

חיברתי פלוס של סליל אחד לפלוס של סליל שני ומשם פלוס למגבר ואותו דבר למינוס.

כמו שאני יודע זה 2 אוהם.

פורסם
אני לא אומר שאתה טועה אבל זה עובד ככה כבר יומיים.

זה עובד , נכון . אבל אתה רוצה שזה ימשיך לעבוד ?

אתה בעצם טוחן את המגבר שלך וגורם לו לעבוד קשה יותר ממה שהבקרת איכות שלו מכתיבה לו.

זה כמו שתיקח את הרכב שלך , ושאתה נוסע בו , תמשוך באופן קבוע את המנוע לתוך התחום האדום של הסל"ד. אז כן , המנוע יפעל , אבל אתה מקצר את תוחלת החיים שלו ומעלה באופן משמעותי את הסיכוי לתקלות כל שהם במגבר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מצטער על החוסר הבנה, אבל איזה מיתוס בדיוק ניפצת כאן?

בכל אופן, למה שנאמר על הנושא של ה2 אוהם או 4 אוהם בגישור וכו'.

ברמת העקרון כמובן שזה לא בריא ורצוי לא לעבוד בתחום העכבות המוצהר של המגבר.

אם כי, במידה ואין למגבר מנגנון פרוטקשיין שמתריעה על עכבה נמוכה ממה שהמגבר יותר לעבוד(שמהגבר "רואה" עכבה נמוכה מידי וללא כל קשר מכבה עצמו).

אז אין בעיה למגבר לעבוד בגישור גם ב2אוהם כל עוד הוא לא עובר את העומס המוצהר ב4 אוהם.

אם המגבר יודע לספק 200 וואט RMS בגישור ב4 אוהם, אז אין שום בעיה למגבר לעבוד ב2 אוהם ולספק את אותו הספק, הבעיה מתחילה כאשר עוברים את ההספק המוצהר ב4 אוהם.

זה לא המלצה כמו שכבר ציינתי לפני, אבל זה לא אומר שהמגבר ינזק כתוצאה מהנושא.

under construction..

פורסם

גם אני מחזיק את אותו הסאב בהתנגדות סופית של שניי אום . עם מגבר 4 ערוצים .. בגישור

המגבר שלי הוא טרנטולה (סאונדסטרים 960.4 ) . והסאב עובד יפה מאוד בלי שום פרוטקשן ושום נעליים .

ודעה של אנשים הייתה שהמגבר לא יצליח להרים אותו , או אותו סיפור כמו שמסופר מעליי .. המגבר מוציא 480 RMS ב 4 אום בגישור .

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

רק בשביל הביטחון האישי שלך תדאג לפחות שהפיוז על כבל המתח הראשי לא עובר את מה שהכבל מתח מסוגל לספק ורצוי אפילו שהפיוז יהיה בערך נמוך מזה באיזה 10 עד 20 אחוז.

תבדוק שמהגבר שלך לא מגיע לטמפרטורות של רתיחה - תוודא את זה.

ואם הכל בסדר, זאת בחירה שלך.

את יכול גם לחבר את הסאב הזה רק עם סליל אחד של 4 אוהם במקום לחבר את שניהם ולרדת לעכבה שהמגבר לא תוכנן לעבוד בה במקור והוא עדיין יעבוד יפה מאוד.

עובד או לא עובד - לא תקין, המתקין כנראה חאפר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניר , זה שמגבר יכול להיות בשני אום זה בגלל שיצרן המגבר לוקח בחשבון רמקולים שהעכבה הדינמית שלהם תרד לשני אום . זה לא אומר שהוא מתוכנן ויכול לאורך זמן לעבוד בשני אום . ובמרבית המקרים מה שקורה הוא שיום אחד פשוט היה מגבר . כי היציאות שלו נשרפו

בברכה יהודה

פורסם

אין כאן שום מיתוס.

המגבר פשוט לא מתוכנן לעבוד בצורה כזאת, יעבוד אולי כן - הסיכוי לשרוף אותו גבוה בהרבה מהרגיל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חבר הריץ מגבר של לנזר. מהסדרה השחורה במשך שנה וחצי על 2 סאבים.

הם היו מחוברים בגישור במקביל. פירוש. 2 אום.

בבווליום גבוה המגבר היה נכנס לפרוטקשן. כיבוי והדלקה והכול תקין.

המגבר עדיין עובד! הוא עובד כבר 5 שנים!

ולשרשור שלך.

אין קשר לעיניין של הנושא נתחן. המגבר עדיין חביב.. ולא יותר מזה

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...