Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ייעוץ בקניית סמארט.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אני מיתעניין בקניית סמארט, אך יש לי כמה לבטים ושאלות אשמח אם תוכלו לענות לי, אני ימספר את השאלות ככה שיהיה אפשר לענות לי מהר וזריז, לא רוצה לסבך אותכם יותר מידיי, גם ככה מספיק שאתם עונים אז לסבך אותכם עוד יותר לא נעים,

 

1) זה נכון שהרכב ניסחר הרבה מתחת למחירון? אם כן למה? יש סיבה מיוחדת? הרכב בעייתי וכתוצאה מכך זה המצב?

2) המנוע שלו עם נפח ממש קטן. 600 סמ"ק. האם יש אפשרות לנסוע עם רכב כזה לנסיעות ארוכות? (תל אביב-קרית מלאכי למשל).

3) מחיר האחזקה שלו, גבוהה?

4) אמינות, מאחר והרכב נימצא כבר כמה שנים בשוק אני מניח שיש איזה שהוא מידע לגבי האמינות שלו,

5) הרכב פיצפון אני יודע אך מקריאה וחיפוש פה ובגוגל הבנתי שהוא מציע מרחב פנימי דיי נירחב, אדם בגובהה מטר 85 ייכנס ברכב כזה (אבא שלי שמידיי פעם ייקח לי את הרכב.

 

 

זהו בכלליות השאלות שלי, אם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על הרכב אני אשמח לדעת. כעיקרון אני מיתעניין בו כי אני מעוניין בצריכת דלק נמוכה, אני בא מדו"ג וקטנוע מביא צריכה אפסית של דלק, ואני לא יצליח לעמוד כלכלית ברכב שייצרוך 1/12. במיוחד במחירי הדלק של היום. והבנתי שהסמארט צורכת 1/23 שזה הרבה יותר ריאלי בשבילי, אני לא אחד שנוסע רחוק אבל אני נוסע הרבה. (אם הייתי נוסע רחוק הייתי חושב על נפח יותר גדול).

 

 

תודה רבה מראש:-).

פורסם

שאלה נוספת שלי. זה נכון שהגיר הוא לא אוטומט? זה רובוטי חצי אוטומט? כלומר מחליפים הילוכים בלי קלאצ'? או שיש אוטומט רגיל? כלומר שמים D ויאללה לנסוע.

פורסם

1) זה נכון שהרכב ניסחר הרבה מתחת למחירון? אם כן למה? יש סיבה מיוחדת? הרכב בעייתי וכתוצאה מכך זה המצב? בדיוק ההפך, נסחר הרבה מעל מחירון לפי מה שאני ראיתי.

2) המנוע שלו עם נפח ממש קטן. 600 סמ"ק. האם יש אפשרות לנסוע עם רכב כזה לנסיעות ארוכות? (תל אביב-קרית מלאכי למשל). לפני ארבע שנים הייתי בגרמניה ועשיתי עם סמארט 273 ק"מ ביום אחד רובם על כבישים מהירים ללא בעיה.

3) מחיר האחזקה שלו, גבוהה? מוסך מורשה הוא מוסך מורשה מרצדס, מכמה בעלים שדיברתי איתם הבנתי שיש כאלה שמעדיפים לטפל במוסכים אחרים בגלל העלויות.

4) אמינות, מאחר והרכב נימצא כבר כמה שנים בשוק אני מניח שיש איזה שהוא מידע לגבי האמינות שלו,

5) הרכב פיצפון אני יודע אך מקריאה וחיפוש פה ובגוגל הבנתי שהוא מציע מרחב פנימי דיי נירחב, אדם בגובהה מטר 85 ייכנס ברכב כזה (אבא שלי שמידיי פעם ייקח לי את הרכב. אני 1.78 ועוד היה לי הרבה מקום לקחת את הכיסא אחורה ובין הראש לגג.

 

 

זהו בכלליות השאלות שלי, אם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על הרכב אני אשמח לדעת. כעיקרון אני מיתעניין בו כי אני מעוניין בצריכת דלק נמוכה, אני בא מדו"ג וקטנוע מביא צריכה אפסית של דלק, ואני לא יצליח לעמוד כלכלית ברכב שייצרוך 1/12. במיוחד במחירי הדלק של היום. והבנתי שהסמארט צורכת 1/23 שזה הרבה יותר ריאלי בשבילי, אני לא אחד שנוסע רחוק אבל אני נוסע הרבה. (אם הייתי נוסע רחוק הייתי חושב על נפח יותר גדול). 1/23 אני לא בטוח, עד כמה שאני זוכר הסמארט עשתה לי משהו יותר קרוב ל1/15, אבל שוב, הייתי במהירות התנועה של כביש מהיר בגרמניה.

.

 

לגבי הגיר,

הוא רובוטי שיש לו מצב A שבו הוא אוטומטי מלא אבל הוא מאוד הססן ואיטי.

פורסם

אהה אוקיי אז יש מצב אוטומטי מלא? אפילו שהוא הססן אין לי בעיה זה יותר בשביל אבא שלי, הוא ייקח אותו פעם בשבוע, עכשיו אבא שלי אדם גבוהה, אם אפשר לשאול מה הגובהה שלך כדי לדעת אם הוא ייכנס שם, אבא שלי בערך מטר 85,

 

אה ובקשר לדלק, דיברתי עם מישהו שלא יודע איך השכיר רכב כזה לחודש בארץ. הוא אמר שהוא עשה איתו 1/23 לא שאלתי על הגיר האמת כי זה היה שאלה קטנה בעמידה ברמזור, אבל אני מניח שעם המהירות בארץ זה אפשרי.

 

אז מה עם הגובהה.? אתה אומר האבא ייכנס או שלא?

 

 

 

אהה ויש פיור ופולס. הדגם היותר מאובזר זה פולס לא?

 

 

ואני מבין שבקשר לנסיעות ארוכות שאם עלית איתו לכבישים מהירים בגרמניה פה בארץ יהיה אפשר לנסוע איתו לאילת בטח לא? (סתם להמחשה)

פורסם

2) המנוע שלו עם נפח ממש קטן. 600 סמ"ק. האם יש אפשרות לנסוע עם רכב כזה לנסיעות ארוכות? (תל אביב-קרית מלאכי למשל).

 

נפח המנוע עצמו אינו מצביע על מרחק הנסיעות שניתן לבצע עם הרכב אלא על כמות הדלק שהמנוע שורף בכל מחזור.

אני מאמין שנפח מיכל הדלק של הסמארט אינו קטן בהרבה ממכוניות אחרות ובמיוחד לאור צריכת הדלק הנמוכה ביחס למרחק לא אמורה להיות בעייה לכסות כל מרחק בארצנו עם הסמארט.

פורסם

אחלה ניראה לי אני הולך על הרכב הזה. ממה שהבנתי הרכב אמין מאוד, (בכול זאת מרצדס).

 

מה אתם אומרים: סמארט פולס (הבנתי שזה המפואר יותר) שנת 2003 700 סמ"ק יד 2. 60K קילומטראג'. קבריולט. ב57 אלף ש"ח. מישתלם? כדאי?

×
×
  • תוכן חדש...