Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי סיטרואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

sm עמדה עד לפני כחצי שנה בתוך חצר של מפעל בפ"ת ברחוב היצירה.

לידה עמד רכב לא פחות מענין-בריסטול משנות החמישים או השישים (למי שלא מכיר בריסטול היא חברה אנגלית שמייצרת רכבי יוקרה בסגנון רולס רויס\בנטלי:ז"א עיצוב מיושן,בודי כבד (מאוד),ומנועים חזקים (במיוחד)....)

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

מאחר שאני רואה שיש ביקוש גדול אני ינסב להשיג תתמונה שידידיה שלי צילמה...

למעונין אפשר לנסוע לברלין והמכונית הייתה כ מאה מטר במעלה הכביש מהבית כנסת הגדול אם כיפת הזהב.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

בחצר מפעל אכטמן המלחים בקרית אריה שבפתח תקוה עומדת

ה-SM היחידה כמדומני שנמצאת בארץ. היא שייכת לבעל המפעל

שאינו מעוניין להראותה או להציגה בפומבי. ניתן לראותה ואת המכונית השניה מגדר המפעל חונות תחת סככה.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם
אתה לא רציני :shock:

ראית SM בארץ!?!?!?!?!?

זו סיטרואן חללית עם מנוע V6 של מזראטי!

אתה בטוח שזה מה שראית????

אם כן - אשריך, זכיתי לחזות ביצירה מוטורית. אחד הדברים הכי קרובים לאקזוטיקה שיש למי שאיננו הבעלים של סמל"ת...

אכן היתה סיטרואן SM בארץ (יחידה בודדת) אך למיטב ידיעתי היא נשרפה ולא שוקמה.....

אני לא בטוח שהיתה רק אחת - יש אחת במגרש של אכטמן המלחים בקרית אריה - יש לו עוד כמה קלאסיות כמו פורשה 912 אבל בכל מקרה לא חושב שיש סיכוי שימכור

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

• תוכן חדש...