Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק , לא יעזור לי 300 ואט , אני צריך 200 בעיקרון , זאת הפשרה הכי טובה אבל לא מצאתי משהו רציני של 200 , רק הסרווין אבל אמרו לי שהמגבר שלי לא יסחוב אותו , הוא לא מספיק נציל...

פורסם

יש לך איזה לינק שנירא במה מדובר?

נ.ב

היה לי ניסיון לא טוב על מגנט , קניתי מגנט וקטור נידל שאלה רמקולים ביתיים רייצפתיים שעלו לי 3000 שקל ונישמעו כמו פחות טוב מהוורפידל שהיה לי בחדר שעלה 1200 שקל , בקיצור מגעיל וגם כל מגנט ששמעתי עד היום לא ממש אהבתי , אבל זה רק בביתיים.

פורסם

כמו שאמרתי, רוב הסיכויים שהתיבה לא מתאימה לסאב במיוחד אם מדובר בתיבה פתוחה שכן בארץ אין ל99% מהמתקינים מושג איך להתאים תיבה פתוחה לסאב.

מעבר לכך זה שרשום שהסאב יכול לקבל 300W לא אומר שהוא לא יכול לעבוד טוב עם פחות, במיוחד ה304C הזה לא באמת יכול לקבל 300W לטעמי, הוא מתחיל להתעוות הרבה לפני.

שמעתי אותו עם מגבר שאמור להוציא 200W ועם מגבר שבוודאות מוציא יותר מ300W והאמת היא שלא הרגשתי בשום הבדל.

אליעד, נסה אולי לשלוח מייל ל http://www.rechtman.co.il היה להם את ה304C בזול, אולי עדיין נשאר.

פורסם

לפי מה ששמעתי מכמה אנשים עם 100 הוא יעבוד נחמד . מה שעוד טוב אצלו הוא הנצילות הגבוהה יחסית - 94 ! אני חושב שלא משנה איזה סאב טוב אני ימצא , אם הוא יהיה פחות מ92 אני לא יוציא ממנו כמו שאני יוצא מהפיוניר . רק משהו שקטן למי שלא יודע , בכל 3 די בי צריך להכפיל את ההספק . אה ובקשר לרכטמן , פעם היה להם אותו ב670 , מישלוח 55 , ביחד 725 , עם ההתקנה זה יצא לי 800 , 100 שקל זה חיסכון נחמד ... אבל אני עדיין לא יתלהב לחסוך אותם , גם כי אין לי כח לחכות 14 ימי עבודה או אפילו 7 , אם מישהו מכיר מקום שאפשר לימצוא אותו בפחות שיגיד .

פורסם

אתם רואים ... , כל אחד אומר ש900 זה לא מישתלם אבל לאף אחד אין מושג אם אפשר להשיג דיל יותר טוב ואיפה .... מסקנה - נא לעמוד מאחורי הצהרות .

פורסם

לך תקנה ב900, לנו זה בטח לא יכאב בכיס.

אני כבר לא מסתובב בחנויות אבל פעם היה ניתן למצוא אותו בכל חור ב600 עם תיבה ובינתיים המחירים על רוב הדברים ירדו ולא עלו.

יש חנות בשם רדיו יזיד שהייתה בכפר יאסיף והבנתי שהיא עברה מקום. היא אמורה להיות בין הזולות באזור הצפון ואולי שווה לך לבדוק למרות שזה יכול להיות רחוק בשבילך.

MAGIC יוכל לתת את הכתובת ואולי את הטלפון.

אם אתה לא מוצא בפחות ואף אופציה שהציעו לך לא עוזרת אז תקנה בלב שקט וסגור כבר את הסיפור הזה.

פורסם
אתם רואים ... , כל אחד אומר ש900 זה לא מישתלם אבל לאף אחד אין מושג אם אפשר להשיג דיל יותר טוב ואיפה .... מסקנה - נא לעמוד מאחורי הצהרות .

תראה א*ח*י אנשים בסך הכל מנסים לעזור לך הם מנסים לגרום לך לחסוך הוצאה מיותרת

חבר שלי לפני כמה חודשים קנה את ה304C +תיבה "מקורית" ב500 ש''ח

אני מבין שאתה להוט לסיים עם הסיפור ושהסאב כבר ירעיד לך את כל הפלסטיקים באוטו

אבל לפעמים הסבלנות משתלמת

תסתובב קצת בחנויות ותשמע סאבים

בשורה התחתונה זה הכסף שלך וכמו שאייל כבר אמר לנו לא יכאב בכיס

פורסם

אני לא יודע מאיפה אתה באזור הצפון אבל תיבדוק אצל באסם בנצרת.....

תתפלא אבל לבחור יש אפילו אתר:http://www.bassams.tk/

הוא הכי זול בתחום שאני מכיר... הוא ממש לא יודע את העבודה אבל מבחינת מוצרים הוא הכי זול... תרים אליו טל' ותראה מה קורה..

אם אין לו הוא גם יכול להזמין... מנסיון..

• תוכן חדש...