Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים,

אני צריך רעיון כיצד לקבע מגבר בבגאז' של רנו מגאן 2 סדאן.

יש כמה דברים שחשוב לי שיהיו:

1. נורא חשוב קיפול המושב כ1 ו2 בניפרד ולא 3 ביחד.

2. וצריך שכאשר מקפלים את הכסאות יהיה אפשר להכניס דברים ארוכים (משמע פלטת MDF לא באה בחשבון).

אשמח לרעיונות מעניינים, תודה.

:-) just smile
פורסם

אני (יש לי אוטו כמו שלך) חיברתי אותו למושב הימני (יותר רחב מהשמאלי), העברתי את החוטים מלמטה (המושבים גם נפתחים).

הוא לא מפריע לכלום. 4 ברגים לכיסא, אפשר לקפל אותו לאותו מצב ולהכניס דברים ארוכים ללא שום בעיה.

פורסם

למה קיימת בעייה למקם את המגבר על פלטה ולקבע אותו על הכיסאות כך שכאשר אתה מקפל את הכיסאות גם המגבר מיתקפל איתם

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הבעיה כי הכסאות מתכפלים כ1 ו2 בניפרד. ולא יורדים שלושתם מחוברים, אז לקבע פלטה זה בעצם לחבר אותם.

ודור, מיששתי את הכסאות והם מלאיי חורים אילו שאין שם גב מתכת מלא, אלה מן רשת מתכת. הבעיה היא שאני מפחד שאני יפגע שם במשהו.

תודה למגיבים.

עוד רעיונות יתקבלו בברכה.

פורסם
תחבר פלטה רק לכיסא 1,אתה לא חייב פלטה רחבה שתתפוס את 2 המושבים.

נכון ואם המגבר יותר גדול ממושב אחד אתה יכול לעשות פלטה יותר ארוכה ולקבע אותה עם ברגים רק למישענת אחת

פורסם

משום מה חשבתי שאת הפלטה מקבעים לרצפת הבגאז' ולתקרה כמו כאן.

בכל אופן כמה אמורה לעלות פלטה של MDF כדי שלא יעבדו עליי.

תודה.

פורסם

פלטה בסדר גודל כזה לא אמורה לעלות הרבה אולי 30 40 ש"ח ואפילו פחות אני קניתי פלטה שלמה ב110 ש"ח

בתמונה ששמת הפלטה מקובעת באופן קבוע לא על המישענות

• תוכן חדש...