Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית מצבר של RAV-4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי RAV-4 מודל 2006, לפני חודשיים לא הניע לאחר כשביע שעמד.

נכנסתי לאוטו-דיפו וקניתי דה-בסט של שנפ ב700 שח

לאחר חודש הבעייה חזרה שלא הניע לאחר סוף-שבוע.

הייתי בהילוך-6 ביפו שם אמרו לי שהכל תקין

לאחר עוד סוף שבוע בו לא הנעתי את הרכב שוב לא הניע הרכב ואז הלכתי לטויוטה ברחובות

שם אמרו לי שהמצבר בן-החודש גמור ואין כלל בעייה של טעינה או זליגה

חזרתי לאוטו-דיפו שם טוענים שהמצבר תקין ויש בעיית טעינה של המצבר אבל היו נחמדים והחליפו לחדש אחר ואמרו לי לבדוק את הטעינה שכן שוב המצבר יתרוקן מאחר והרכב לא טוען אותו

מה לעשות? לדעתי טויוטה מתנערים מאחריות מאחר והם לא ירוויחו כסף מהתיקון ואומרים לי שהבעייה מהמצבר ולא מהרכב

אני פשוט לא רוצה לגמור את המצבר הזה גם... משהו מכיר שמלאי תותח שיוכל לתת לי מדד מהיא הבעיה וכך אוכל לחייה את טויוטה שיש להם כרא של ייחס אנושי. רצוי חשמלאי מרחובות או ראשון, תודה!

פורסם

אתה רוצה חשמלאי שיבדוק רק מה הבעיה ואחר כך תגיד לו רגע יש לי אחריות על הרכב אל תתקן .מה יצא לו מיזה ? לא ניראה לי הגיוני לך לאחריות שיחפשו עד שימצאו ...ניניו

פורסם

צריך לבדוק את טעינת האלטרנטור וכן את זליגת הזרם כשכל צרכני הרכב כבויים כי אולי משהוא צורך זרם רב מדי וגורם לפריקת המצבר.

גש אל החשמליה "מוסך מילניום" שברח' שברח' משה שרת 2 א.ת חדש (מערב) ראשל"צ, טל' 03-9614393 ובקש את אהוד.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...