Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון לקנות את הרכב הראשון שלי במחיר של 30,000 פחות או יותר

אני מעוניין ברכב לא גדול חסכוני ועדיפות לאוטומטי שלא יעשה לי יותר מידי בעיות

-לפי הבדיקה שלי ההתלבטות היא בין סיריון לפונטו יותר חדשה, דעתכם ?

-כיצד מתבטא ההבדל המכני בסוג מכוניות שאני מחפש בהבדלים של 30,40 אלף ק"מ?

-יש לי הצעה על דיהטסו סיריון 2001, 141,000 ק"מ , ב32,000 ש"ח.

וסיריון אחרת שנת 2000, 124,000 ק"מ, ב25,000 ש"ח.

מה דעתכם ?

תודה מראש, ליעד.

פורסם

הסיריון הגיעו באותם שנים במנועי 1300 ו-1000 סמ"ק.

הפונטו כולם מנוע 1300 סמ"ק.

הפונטו הרבה יותר שכיחה בשוק ואפשר למצוא אקזפלרים שמורים בתקציב שלך.

אתה מחפש אוטומט או ידני? לדעתי עדיפות לידני אם אתה מחפש חסכוני.

מניסיון עם הסיריון, רכב חסכוני ואמין. גם במנוע ה-1000 מסוגל לפתח מהירויות ולא נותן הרגשה של "אי סחיבה" שנותנים לרוב רכבים עם מנוע קטן.

אני מציע לך לחפש רכבים עם קילומטראז' יותר נמוך, יש כאלה, מבחינת התיבה האוטומטית אתה מגיע כבר לקילומטראז' גבוהים.

פורסם

חיפוש קצר היה מראה לך שסיריון עם מנוע 1000 מגיעה בגג 150,000 למצב של שיפוץ מנוע חלקי לפחות אם לא כללי.

הרכב אינו מתאים לנסיעות ארוכות.

מנוע 1300 יותר טוב אבל לדעתי רק משנת 2002 ייצרו 1300.

בכל מקרה זה עובר בהרבה את התקציב שלך.

עדיף פיאט פונטו משנתונים 2000-1 אבל יש כאן בעיקר גיר רגיל ופחות אוטומטיות עם תיבה רציפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מכרתי סיריון לפני חודשיים שלוש, שנת 99 עם 155K, לא בעיה למצוא מודל גבוה יותר עם ק"מ נמוך יותר.

רכב אמין זריז וחסכוני מאוד, אבל רק ידני, התיבה האוט' עם מנוע 1.0 לא שוות התייחסות אלא אם אתה זקנה בת 94 שנוסעת מהבית למתנ"ס ובחזרה.

haters will hate

• תוכן חדש...