Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת מים פיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל מלמדיי !

אנו בעלי פיג'ו 306 שנת 94. בשבוע -שבועיים האחרונים אני נתקל בנזילת מים במכה אחת ...שמתי לב אליה פעמיים כאשר החנתי את האוטו ברברס ,בעלייה.כשיצאתי ראיתי שלולית מים כמו שתן של פיל יוצא מצד ימין ממתחת למכסה המנוע ומעל יוצאים כבר אדים..,נתתי לאוטו להתקרר בדקתי מים ..היה ריק מן הסתם..מלתי מים לאחר כמה ימים זה קרה שוב ..

מה לדעתכם גורם הבעיה ?

ואם מישהו מכיר מקום (באזור דרום השרון) מומלץ לטפל בו בבעיה זו?

אשמח אם תוכלו לעזור לי!

תודה רבה מראש ושבוע טוב

חכם-חנוכה.

פורסם

תנסה לאתר את מקור הנזילה, יכל להיות שהשתחרר לך רק באנד וצריך לחזק אותו.

במידה ולא איתרת רצוי שתיקח למוסך שם יוכלו לבדוק עם משאבה מהיכן הנזילה שיש לך ברכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תבדוק ותאשר את זה, נראה לי שלפיגו' המנוע עשוי מאלומיניום.(או חלק ניכר מהמנוע) ולכן הכי מומלץ לכם להשתמש במי רדיאטורים המומלצים מהיצרן.

(מילוי זול של מיים ממש פוגע לכם במנוע) אז תבדוק שנית את מה שאמרתי, ואם אתה ממלא מיים. זה ממש גרוע, ולכל אוטו שיהיה.

פורסם

כדאי לפנות למכון רדיאטורים לבדיקת מע' הקירור בלחץ לאיתור נזילות.

מוזר שהרכב מאבד כל כך הרבה מים ועדיין לא התחמם או שכן התחמם ולא כתבת.

לפני שייגרם נזדק לראש המנוע פנה בהקדם לבירור הסיבה לאיבוד המים (צינורות/משאבת מים/חיבורים /בנדים לא מהודקים,רדיאטור פגום ועוד).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לצערי עד שקבעתי תור ל "רופא" הבעיה החמירה וכעת נוצרה נזילת שמן והתממות של האוטו עם נורה אדומה של STOP

נראה שראש המנוע הלך?

מה לדעתכם הצעת מחיר נורמאלית לטיפול ראש מנוע ?

• תוכן חדש...