Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה יש לך להפסיד בניסיון ?

יקר עליך 20 שקלים לווקס...?

במיקרה הכי גרוע 50 שח....

תעלה תמונות לאחר הפוליש ווקס...

רז...

קודם כל - ווקס לא יכול לעזור שכן זהו רק ציפוי המגן על הצבע.

פוליש שאתה עושה לבד בבית לא מספיק מקצועי ולא יכול לעזור במצב כזה! אם כבר, מדובר על פוליש מקצועי וזה ממש לא עולה 50 שקלים.

פורסם

היתה לי בעיה דומה באימפריזה האדומה שהיתה לי. תקנה משחזר צבע פלוס פוליש. זה מעלים את הבעיה כמעט לגמרי. הבעיה שזה מחזיק כשבועיים שלושה, וזה חוזר חזרה:)

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם
שמש כנראה ..

לדעתי ,לא ניראה כמו נזק של שמש,ניראה כמו נזק של תכשיר המכיל כימיקלים לא ידידותיים לצבע ,שבטעות או בזדון הגיעו לגג הרכב שברשותך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מתעלק לשירשור

לפני כחודש צבעתי את הגג באונו שלי (צבע בורדו מטאלי) עכשיו בצד אחד בקושי רואים הבדלי צבע בין הקורות של הדלתות למעלה לגג ובצד שני זה מאוד בולט , יש איזשהו ווקס או משהו שיכול לשחזר צבע דהוי ככה שלא יראו כל כך הבדלי צבע?

פורסם

תנסה פוליש עדין על נקודה בגג, תראה אם זה משפר, ובמידה ולא תנסה פוליש גס ותמשיך על כל הרכב.

לאחר הפוליש יש לבצע ווקס , ולהתחיל לשמור על צבע הרכב (שטיפה, וואקס כל כמה חודשים, להתרחק מהשמש)

בהצלחה!

פורסם
לדעתי ,לא ניראה כמו נזק של שמש,ניראה כמו נזק של תכשיר המכיל כימיקלים לא ידידותיים לצבע ,שבטעות או בזדון הגיעו לגג הרכב שברשותך.

+1 נראה כמו נזק שפוליש ווקס לא יתקנו, לא נראה שזה נזק שיטחי שניתן להסיר עם חומרים פשוטים שרוכשים בחנות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תמונות של אחרי הפוליש +ליטוש עם נייר זכוכית לליטוש במיים ..רק ככה התפוצצו הבועות (אני קורא להם חצקונים)

בכל אופן התמונות של אחרי צולמו רק עכשיו (בחושך) סורי ...

IMG_0616.jpg

IMG_0617.jpg

פורסם

לדעתי הבועות שפוצצת ימשיכו להתפשט למקומות נוספים בגג הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...