Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי אם הייתי אי שם בסביבה באותה שעה עם איזה "מוגדשת" הייתי הולך לנסות את יכולת השוטרת לנהל מרדף

אולי = אם באותו רגע הייתי במצב ללכת להרפתקאה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אולי = אם אין לך דרך אחרת להביע את עצמך ולהרשים ויש לך הרבה כסף:wink:

אירית

פורסם

אני אוהב את כל הגיבורים שהיו נצמדים אליה\צופרים לה\מהבהבים לה\בורחים לה........

הרי כולם גיבורים מאחורי המסך והמקלדת,אבל בתכל'ס,הסיכוי של רכב כלשהו להצליח לברוח למשטרה בנתיבי איילון,ועוד ביום שישי בלילה שכל הכבישים מלאים ניידות משטרה,ובכן הסיכוי הזה קלוש מאוד.........מספיק להעלות מסוק לאויר ונגמר הסיפור.

אבל למרדף כזה אפילו לא יזדקקו למסוק,בדר"כ בימי שישי יש כמעט בכל יציאה לכיוון האיילון ניידות משטרה (לתפוס בליינים שיכורים).

הכלי היחיד שהיה לו עוד סיכוי לברוח לניידות משטרה זה איזה אופנוע כבד עצבני,וגם לו היה קשה לברוח כי אלה לא שעות של פקקים+הרבה ניידות על הכביש.

בקיצור,כל הגיבורים פה,כולכם הייתם נוסעים אחרי הניידת כמו ילדים טובים.

האופציה היחידה שהייתי מבריז לה בלי לראות בעיניים היתה אם מדובר באיזה אישה שעומדת ללדת לי ברכב או משהו........ חבל על הריפוד באוטו.....אני אוהב אותו יבש....בלי טחינה......

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הרפתקאה = ריגוש

לסוע לייד ניידת עם מחדל כזה (מחדל =השוטרת הזו), לתת לה חפירות ניתוקים ורכבת באיילון זה ריגוש בטוח לכל הדעות במיוחד אם זה מצולם.

רק צריך להיות בטוחים בתיכנון השתלשלות האירועים שיבואו לאחר מכן כדי להגיע למצב 1:0 ל "טובים" :wink:

עריכה = עידן יליד 82 :wink:, בינינו, יש פה לפחות אדם אחד שעבר כמה הרפתקאות דומות.

בקשר לשאר, הם לא עברייני מקלדת, הם רק בפונטציה.

פורסם

חלילה,אני ממש לא מטיל ספק ביכולתו של אופנוע כבד לברוח לניידת,רק שקשה לי להאמין שהוא יצליח לעשות את זה בנתיבי איילון ביום שישי ב-12 בלילה...........איילון וכל היציאות אליו מלאים בניידות משטרה,הכביש ריק,כך שאין בעייה לניידת לרדוף אחריו בזמן שאחרות מתארגנות לחסימה.....

אגב,גם אימפרזה ואיבו ועוד הרבה מכוניות יכולות לברוח בכיף לניידת,הכל שאלה של תזמון.

GSI,

מסכים איתך שיש פה כאלה שעברו מצבים דומים,אבל לא יודע כמה מהם עברו את זה באיילון בשישי בשעה הזאת........

אגב,ברוב המקרים ניידת משטרה לא תצא למרדף אחרי אופנוע שיעקוף אותה (אני אישית ראיתי ניידת באיילון על 110 קמ"ש, CBR עקף אותה כאילו היא נוסעת ברוורס..........הנהג בניידת אפילו לא הדליק את הצ'קלקה.......ובצדק).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני יכול לברוח לניידות גם בטויוטה קורולה שלי! יש לי ניסיון של 3 שנים ב-NFS :-D

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חבורת מאותגרי פנטזיות שכמוכם אין לכם לאן לתעל את האגרסיות שלכם?:lol:

זה כל מה שמעסיק אותכם? איך להסתבך? חשבתי שזה אמור לעבור מתישהו אחרי גיל הטיפשעשרה, או אולי אתם שם עדיין?

יענו להוציא מכם הכרזה בוגרת מבלי להפעיל כח זה חסר סיכוי?

שנה טובה לכם מכל הלב, שמרו על עצמכם

אירית

פורסם

לא ייאמן לרמת חלק מהחברים פה,פשוט עצוב... אתם באמת חושבים שהשוטרת משועממת??!! אז צאו מהסרט שאתם נמצאים בו... הסיבה שהיא עשתה זאת היא כדי להעביר רכב שעבר תאונה או רכב פגוע שנמצא בהמשך הכביש מנתיב שמאלי באיילון אל השול הימני,דבר שמאלץ לעבור לעתים 5 נתיבים ויותר! היא נוסעת ומעכבת את התנועה, בזמן הזה, ניידת אחרת דואגת לפינוי הכביש... אז חבר'ה,תתבגרו קצת, באמת....:?

פורסם

חשבתי שזה אמור לעבור מתישהו אחרי גיל הטיפשעשרה

תראי, "אצלנו" תמיד נהיה בני עשרה.

דוגמא:

יום ההולדת של יאשה

זה לא גיל 28 אלא גיל 17 .

אני חוגג 17 .

כבר 11 שנה שאני חוגג 17 . קיבינימט .

למעשה אני בן 17 ו 11 שנים .

ככה "אנכנו" :lol:

פורסם

ואתה צודק, הכי חשוב להחזיק ברוח הצעירה, יחד עם זאת, לשמור על יחסיות, התגרויות לא אחראיות ממש מיותרות, "לחיות על הקצה" זה לא משפר את איכות החיים, יש התגרויות מהסוג הטוב, לכו על זה

אירית

פורסם
הסרטון הנ"ל נעשה בשביל תוכנית טלוויזיה.

ה"שוטרת" היא לא אחרת מאשר הבחורה שמשחקת בסדרה הרצועה שמשודרת בביפ.

זאת לא סיגי מערוץ ביפ?!?!

הגידו, אתם באמת חושבים שזה קטע אמיתי?

אירית

אמיתי ועוד איך. יצא לי כבר פעם לראות מנתיב נגדי בדיוק את אותו המקרה.

להסביר לך שוב?

הסרטון הנ"ל נעשה בשביל תוכנית טלוויזיה.

ה"שוטרת" היא לא אחרת מאשר הבחורה שמשחקת בסדרה הרצועה שמשודרת בביפ.

זאת לא סיגי מערוץ ביפ?!?!

היא באמת נשמעת כמו נתי קלוגר...

אז מה יש להמשיך בדיון הזה???

להעביר את זה לחדשות.

שמוליק

תכלס, שיודיע לכולם על התוכנית בערוץ ביפ, באמת חדשות מרעישות

:screwy:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...