Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם החקיין התורן רו שושני, הוא רן שושנים חבר מועדון ה5 הירושלמי. הוא החקיין שהסעיר את עולם הספורט אתמול, בחקוי של אבי נמני, בראיון ברדיו בתוכניתו של דידי הררי, וזה אותו רו שושני, המחקה את רזי ברקאי, בשידור חי אצל רפי רשף היום בשעה 17:30, חקוי מושלם עם דיקצייה נכונה?

לרן שושניי הפתרון והתשובה.

רן אני ממתין להבהרה.

החקוי של רזי ברקאי היה מושלם לדעתי, כל הכבוד!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא נראה לי, מקסימום חקיין של גלגל מפונצ'ר :wink:

אירית

פורסם

אירית זהירות!

רן שושני עלול לחקות את מפקד חיל האוויר, ולהתקשר אלייך, ולשלוח אותך, בצו 8 למלואים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אין מצב צביקה

אני אספנות, אני עוד מהימים של שולחן תצוגה, כמו שנראה בתחילת הסרט, שולחן עם מגדלים שמייצגים מטוסים, ובנות שמזיזות אותם עם מקלות בהתאם להוראות קצין שליטה שיושב מעל.

מבנה של מרכז שליטה מסוג זה היה קיים ב1940, אצלנו הוא יושם בדיוק לפני 51 שנים באוגוסט 1956, זו השנה שמערך הבקרה מקבל חיזוק ע"י קליטת מכ"מים צרפתיים חדישים ומסתיימת בנייתו של מרכז השליטה החדש של חיל-האוויר ברמלה, ובמרכזו שולחן תצוגה חדיש, שמציג את התמונה האווירית.

השולחן היה בשימוש עד סוף שנות ה70 ואני עוד זכיתי לראותו בפעולה.

http://www.youtube.com/watch?v=kBPajDmJbRw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ערב נפלא

אירית

• תוכן חדש...